Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_1914
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ЩЕ ИЗМЪКНЕ ЛИ ТИТЛАТА!?

Мнениеот levski_1914 » 20 апр 2009 17:53

Левски ще е шампион ,независимо от всичко.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 20 апр 2009 18:18

POPCORN написа:
smash_the_reds написа:
POPCORN написа:Не че искам да ви развалям празника обаче, много мечтаете.Първо ЦСКА няма да падне от нито един отбор от Черно Море Литекс и Локо!Аз съм сигурен.Мога да се хвана и на бас с който иска!Второ ЦСКА има 1 загуба за 2 години вие изкарахте, че ЦСКа ще пада всеки кръг пъкл Левски ще маже с по 10 на 0 което не може да стане.Така, че пичове слезте от облаците и гледайте реално!

Ай на бас за мача с Локо СФ ;)

Айде на една каса бира?

ОК-уточно баса точно ,какъв е и каква да е бирата!!!
Изображение Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 апр 2009 18:34

POPCORN написа:Не че искам да ви развалям празника обаче, много мечтаете.Първо ЦСКА няма да падне от нито един отбор от Черно Море Литекс и Локо!Аз съм сигурен.Мога да се хвана и на бас с който иска!Второ ЦСКА има 1 загуба за 2 години вие изкарахте, че ЦСКа ще пада всеки кръг пъкл Левски ще маже с по 10 на 0 което не може да стане.Така, че пичове слезте от облаците и гледайте реално!

Ти може да си сигурен само в това дали днес си посетил нужника! :lol: Който и да спечели шампионата обаче,пробив в ШЛ няма да се случи,защото ние така и не направихме/става дума за БФС/ нужните промени във футбола ни,при такова"качество" как да имаме отбор при най-добрите!?Подвигът на Левски и Мъри скоро няма да се повтори/за наше и на червените фенове съжаление/!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Статистиката: Без Гонзо Левски нямаше да е в петицата!!!

Мнениеот Кашчей » 20 апр 2009 18:40

gonzo prezident написа:гонзо най големия терминатор за цдна и червената идейка ще прати червените фенчета на плаж-панчареево-15 пъти не е малко !!!!!!!!!!!!!!!!

Амин!

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2009 18:49

OBI4AM LEVSKI написа:

Ти може да си сигурен само в това дали днес си посетил нужника! :lol: Който и да спечели шампионата обаче,пробив в ШЛ няма да се случи,защото ние така и не направихме/става дума за БФС/ нужните промени във футбола ни,при такова"качество" как да имаме отбор при най-добрите!?Подвигът на Левски и Мъри скоро няма да се повтори/за наше и на червените фенове съжаление/!!!

Но нека се пак да си го пожелаем ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 20 апр 2009 19:32

smash_the_reds написа:
защо Гонзо е много добър за българското първенство и не става навън

Това е мнение на червените фенове и не е вярно!!!
- С кого от треньорите си не сте се разбирали?
- В Левски не съм имал такъв проблем. Във Франция обаче имах, когато се смени треньорът на Рен. Новият наставник стигна дотам да ме пита защо карам Мерцедес. Човекът просто си търсеше повод да се заяжда с мен.

Това е мнението на всички фенове,без левскарите.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 20 апр 2009 19:37

новите собственици на цска са много амбициозни поне така изглежда и си мисля че май всичко е предрешено най много да загубят директния двубой,и май искат да реализират и да избият с влизане в групите на шампионска лига
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 20 апр 2009 19:47

emomatov написа:Ще успее ли Левски да измъкне титлата от мощните държавни лапи даващия на ЦСКА? Порано прочетох че Тошко Батков вече се е примирил? Тази година е най-лесна за влизане в Шампионска лига, а Левски се отказа защо?

http://www.youtube.com/watch?v=YQSQwrLnFxA

А миналата с БАТЕ беше много трудно,нали?По-лесно от това няма и да има още 100 години!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 20 апр 2009 19:47

То заради такива като тебе е направена тази статистика!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Крум Савов: В сряда знаех за 0:2, но явно Сандриньо не е зна

Мнениеот delpi » 20 апр 2009 19:48

Ако Крум утре срещне 3-ма свой приятели и единия му каже, че Левски-Локо Мз е 1, втория му каже Х а третия 2.... какво става? При всички положения мача ще е уговорен нали :lol: :lol: :lol:

Круме, не очаквах да паднеш на нивото на Диков!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”