ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Защо ЦСКА игра във "В" група, след като не е изпадал от "А" група????
Venko123 написа:Защо ЦСКА игра във "В" група, след като не е изпадал от "А" група????
Вакич , дай нещо по умно баце , а ???
bobonikolov написа:Аз и като професионално ниво и като лично ниво съм много пред вас.
Сигурно е така, надуто Йористче, ама дори лаик като мен успя да разбере много по-добре от теб частта от ТЗ, касаеща тези, които имат право да предлагат оздравителни планове.
Нищо лично, просто факти. Иначе ти си се надувай и си се перчи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Mitata написа:1982 написа:Във В група е Ботев Луковит. А Литекс къде е, можеш да провериш по ЕИК-ато им.Има го и в подписа ми.
Във "В" група е Литекс Ловеч, който мачка наред. А това, че ЕИК на предишния Литекс и ЕИК на ЦСКА съвпадат, някак ще го преживеем. Хора със съвременни, либерални виждания сме, не сме паднали от Марс, знаем какъв терор бе упражняван върху ЦСКА през последните 15 години.
За пръв път чувам две ЕИК-ата да съвпадат ..... това е все едно двама души да имат еднакво ЕГН.
Мите, това че вашето ЕИК "съвпада" с това на Литекс, значи единствено, че ........ вие сте същият този Литекс.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Venko123 написа:ceBep написа:Е много сте нагли и жалки бе мама му стараКолко документа трябва да се извадят за да разберете, че сте просто един преименуван Литекс, колко ? Излезнете като мъже и кажете, да преименуван Литекс сме, но не ни се гледа повече ЦСКА по селата и сме готови на всичко за да има спокойствие и силен отбор, да гледаме дерби и да играем в Европа. Толкова ли е трудно бе деба ?! Показва ви се документ, че сте преименуван Литекс, те ми отговарят с Дучето, Летище, Цимбици, Гелове и какви ли не глупости
Аре стегнете се малко, че ставате смешни вече с тия заучени фрази.
Литекс играе във "В" група. ЦСКА в "Първа Лига". Факт.
Лъжа. Пълна при това. По всички документи на БФС и ТР, вие сте Литекс Ловеч със сменено име и адрес.
А във В група е Ботев Луковит, прекръстен и преместен в Ловеч:
http://www.mediapool.bg/botev-lukovit-se-premesti-v-lovech-i-stana-liteks-news253054.html
Футболен клуб "Ботев" (Луковит) е преименуван на "Литекс", съобщи кметът на Луковит Иван Грънчаров.
Седалището на клуба е преместено в Ловеч. По този начин отборът ще продължи да се състезава в Северозападната "В" група, но вече под името "Литекс", а домакинските си мачове ще играе на стадиона в Ловеч
Venko123 написа:ceBep написа:Е много сте нагли и жалки бе мама му стараКолко документа трябва да се извадят за да разберете, че сте просто един преименуван Литекс, колко ? Излезнете като мъже и кажете, да преименуван Литекс сме, но не ни се гледа повече ЦСКА по селата и сме готови на всичко за да има спокойствие и силен отбор, да гледаме дерби и да играем в Европа. Толкова ли е трудно бе деба ?! Показва ви се документ, че сте преименуван Литекс, те ми отговарят с Дучето, Летище, Цимбици, Гелове и какви ли не глупости
Литекс, който купи ботев нещо си там ...
ceBep написа:Venko123 написа:ceBep написа:Е много сте нагли и жалки бе мама му стараКолко документа трябва да се извадят за да разберете, че сте просто един преименуван Литекс, колко ? Излезнете като мъже и кажете, да преименуван Литекс сме, но не ни се гледа повече ЦСКА по селата и сме готови на всичко за да има спокойствие и силен отбор, да гледаме дерби и да играем в Европа. Толкова ли е трудно бе деба ?! Показва ви се документ, че сте преименуван Литекс, те ми отговарят с Дучето, Летище, Цимбици, Гелове и какви ли не глупости
Литекс, който купи ботев нещо си там ...
Даже не го е купувал, а директно го преместиха тоя Ботев (Луковит) в Ловеч и го прекръстиха на Литекс.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Venko123 написа:Защо ЦСКА игра във "В" група, след като не е изпадал от "А" група????
Защот ому бе отказан професионален лиценз, поради неизрядност във финансово отношение. а на "Литекс" отказан ли е професионален лиценз, за да играе във В група и в А група едновременно?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
[center]Значи според логиката на озеленителите Литекс играе в Първа Лига,има втори отбор с които участва във Втора Лига и едновременно с това играе и в Трета Лига
Лично аз и хилядите армейци които пишем тук,предпочитаме да живеем в реалният свят....където има един ЦСКА и той си играе в Първа Лига
[/center]
soilwork написа:[center]Значи според логиката на озеленителите Литекс играе в Първа Лига,има втори отбор с които участва във Втора Лига и едновременно с това играе и в Трета ЛигаЛично аз и хилядите армейци които пишем тук,предпочитаме да живеем в реалният свят....където има един ЦСКА и той си играе в Първа Лига
[/center]
Бъркаш, има три ЦСКА-та-твоето, МОЕТО и на беладона!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !