ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2016 15:25

Кашчей написа:
1982 написа:
Beladona написа:Тва па , БобоЮристаНиколов .....било образован , млад човек ...майкооооо бегаййй !!!!
.

Бобчо не може да чете и запомни дори един съвсем прост текст от закона, помниш ли как "изяде" синдика при оздравителните планове, муахахахаха ??!

С "юристи" като тоя балон, нищо чудно че системата е на това дередже .....

Бобо не работи в България, това само за информация за системата. Иначе не знам каква е системата там, където показва знания и умения. Него го домързя да прочете един прост правилник от сайта на БФС, но се уби да твърди неистини!
Не знам, дали служителите в "Армията на спасението" имат ТД, след като работят на доброволни начала, един вид аматьори, но не във футбола :roll:

Да бе,ти от четене на Лекс.бг стана голем юрист,а тия където практикуват си ги слагаш в малкото джобче :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2016 15:37

ММ1914 написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Спасе манаф колкото повече тромбоваш и трошиш пари на герена - толкова по-тъп ставаш.
Знам, че искаш преди да хвърлиш топа да разберем кой си, ама нема нужда.
Ще те изгонят веднага като ги направиш служебни щампиони, защото в ЕКТ те са прокълнати!

Тео, мамин сладък, какво общо с темата имат Спас Русев и Герена?!

Кашчей, ти само в нашия форум ли висиш или удостояваш със същата чест и форумите на други клубове? Откакто припозна ЦСКА, по-добре ли се чувстваш?

Вашият подфорум е една идея по-надолу в скалата на началната страница!
Някъде трети е след Левски и ЦСКА, ама истинският ЦСКА!

О не сте само вие. Тази ситуация ако беше при нас, Кашчей щеше да пише със същото усърдие. Правил го е нееднократно. :oops:

Щеше да има два-три поста,с последващи едномесечни банове след всеки един,след което щеше да се откаже, а за Донка да не говориме ;) Питай си модераторите ,да видиш 8-) Такава простотия и такъв разграден двор,като този подфорум няма никъде!Мяза ми на управлението на Гърнетата ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 17:25

Red joker написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
Beladona написа:Тва па , БобоЮристаНиколов .....било образован , млад човек ...майкооооо бегаййй !!!!
.

Бобчо не може да чете и запомни дори един съвсем прост текст от закона, помниш ли как "изяде" синдика при оздравителните планове, муахахахаха ??!

Бобо не работи в България, това само за информация за системата. Иначе не знам каква е системата там, където показва знания и умения. Него го домързя да прочете един прост правилник от сайта на БФС, но се уби да твърди неистини!
Не знам, дали служителите в "Армията на спасението" имат ТД, след като работят на доброволни начала, един вид аматьори, но не във футбола :roll:

Да бе,ти от четене на Лекс.бг стана голем юрист,а тия където практикуват си ги слагаш в малкото джобче :lol:

Теб определено те слагам, а явно и Бобо, след като не знае къде и как да лае!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 сеп 2016 17:41

[center]Най голям бъзик тази година с бившите "оздравители " и подуянци ще бъде за Купата на България...... :lol: [/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 сеп 2016 18:39

Тая дискусия за образованието и професията на Бобо кърти мифки. :lol: Жалко, че не е по темата и некой мод може да я спре, ама то речеш да махнеш всичко, дето не е по темата, последният пост ще бъде някъде от февруари месец сигурно. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2016 18:52

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
.

Теб определено те слагам, а явно и Бобо, след като не знае къде и как да лае!

Аз не съм юрист и не претендирам,ама ти се правиш на какъвто не си,на всяка манджа меродия си и си пълен ...знаеш какво :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 сеп 2016 19:28

Браво бе тримата мускетари пак са се развихрили. И като няма вече негативни новини за ЦСКА сега с мен са започнали. Продължавайте. Само доказвате какви комплексари сте. Ето казах ви го с риск да си отнеса бана :lol: :lol: :lol: . Все пак смятам да ви кажа истината. Разликата между мен и вас е, че когато сбъркам си признавам. А вие хем бъркате, хем ви се смеят, хем продължавате вместо да се усетите и спрете. Типичната българска черта - специалисти по всичко, а в реалния живот сте хора, които не са постигнали нищо. Ако толкова го разбирахте правото сега щяхте да сте най-малкото адвокати с добра практика или съдии например. А вие сте едни обикновени форумни тролове. Само това е много показателно за вас какви сте ;).

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 20:17

Че никой от нас не се бара за специалист по право, псевдо-юристче .... ти си този, дето се пъчи, а елементарен текст от ТЗ не можеш да зацепиш. Това и дете да го прочете, ще запомни веднага кои могат да предлагат оздравителни планове ..... какво остава за "млад и образован" пуяк ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 20:20

bobonikolov написа:Браво бе тримата мускетари пак са се развихрили. И като няма вече негативни новини за ЦСКА сега с мен са започнали. Продължавайте. Само доказвате какви комплексари сте. Ето казах ви го с риск да си отнеса бана :lol: :lol: :lol: . Все пак смятам да ви кажа истината. Разликата между мен и вас е, че когато сбъркам си признавам. А вие хем бъркате, хем ви се смеят, хем продължавате вместо да се усетите и спрете. Типичната българска черта - специалисти по всичко, а в реалния живот сте хора, които не са постигнали нищо. Ако толкова го разбирахте правото сега щяхте да сте най-малкото адвокати с добра практика или съдии например. А вие сте едни обикновени форумни тролове. Само това е много показателно за вас какви сте ;).

Ако си беше направил труда да прочетеш ПСФК и ПСФ на БФС щеше да си спестиш доста неща. Ти обаче не само, че не го правиш, но и обвиняваш тези, които са го правили, че не разбират колкото теб!

Между другото, за кой от трите ЦСКА няма негативни новини, Бобо?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 сеп 2016 21:27

1982 написа:Че никой от нас не се бара за специалист по право, псевдо-юристче .... ти си този, дето се пъчи, а елементарен текст от ТЗ не можеш да зацепиш. Това и дете да го прочете, ще запомни веднага кои могат да предлагат оздравителни планове ..... какво остава за "млад и образован" пуяк ....

Пуяк ще викаш на тоя, който те е правил. Не се били барали за специалисти.Изобщо не се барате за специалисти по право. Хич даже. Затова тримата сте на всяка манджа мерудия. То ти ако можеше да разбереш какво пише в ТЗ щеше отдавна да си адвокат. Ама нещо не си май а? И защо не си? Да не би защото за тая работа трябват знания а? Каквито ти очевидно нямаш. И кой предложи накрая плана бе пич, а? Божков ли го вкара директно или синдика? Щото май беше синдика нали?
Към Кашчей: Аз прочетох какво пише в правилниците. Но като четеш правилник или закони трябва и да тълкуваш съдуржанието понякога. А ти само четеш без да тълкуваш. То ако не се налагаше тълкуване на закони и правилници в България нямаше да има Конституционен съд.
Злоба злобаа..... Ще ви изяде отвътре.

Върни се в “Архив”