ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2016 12:24

ММ1914 написа:
Red joker написа:
ММ1914 написа:
1982 написа:
AndreshkoGacovBacov написа:Йовков е предусещал твоето раждане като е написал "Боже, Боже..." - нататъка го виж как е в Гуглето...

:lol: :lol: :lol:

И Вазов е предусещал нЕкои неща, като е написал "Люлека ми замириса".

Наздраве, оранжев.

Може ли и аз да цитирам?
За тия любителите на тенекетата Ицко Хазарта има нещо по-добро.
"Чичо пей, бриз повей. И един убит х.й с тенекиен Орфей"
Наздраве на припознавачите.
А за любителите на калъфките кво има-по един „Дюрекс“,използван :twisted: :lol: Пийте по една жива вода от канала на живота :!: :twisted: На здраве ,лЯлЯв :lol:

Днешният ти клиент е бил богаташ, щом те е уважил с презерватив, сега ако кажеш и че е първа употреба, направо си вдигнал ниво. Как е пред министерство на земеделието, надявам се поне за прехраната изкарваш. А това което предлагаш - е хапни си го със здраве.

За пред М-во на земеделието питай сестра ти Донка :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2016 12:26

sin4ec написа:До десетия кръг ще остане ли поне един българин в състава на ЦСКАтиреСОФИЯ?

Ше видиш като дойде :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Re: Re:

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 13:27

bobonikolov написа:Беладоно Беладоно на малкия пръст не можеш да ми стъпите и ти и Кашчей. Проблема при теб е че мозъчето ти е толкова гладко, че не можеш да разбереш колко ти е ниско IQ-то. Изписа 10 000 глупости в тоя форум. Точно 10 000 пъти те разкирха, смяха ти се и продължават да ти се смеят всички, но ти понеже си мазохист продължаваш да даваш поводи да се гаврят с теб :lol: :lol: :lol: :lol: . Смешник и клоун си ти Беладонкее Беладонке. Всичките ти плювни по мой адрес показват само колко слаб противник си. Опитваш се да ме принизиш на нивото си, но няма да стане, защото аз съм образован млад човек, а не форумен трол като теб. Мнения на гъзолизци на Божков не приемам присърце, така че си спести бъдещите храчки. Безполезно е. Не можеш да ме засегнеш по никакъв начин. Ай със здраве. И един съвет - отделяй повечко време на реалния живот. То само с божковите стотинки от мненията пенсия няма да вземеш ;)

"Юристче", не се пъчи много, че да не припомняме как се изложи зверски онзи път с това кой могъл да предлага оздравителни планове. Ти си един въздух под налягане, юрист си, колкото Гонзо е астроном.

Такива пуяци, които само се перчите колко сте умни и образовани, сте ми пределно ясни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 13:31

Beladona написа:Тва па , БобоЮристаНиколов .....било образован , млад човек ...майкооооо бегаййй !!!!
.

Бобчо не може да чете и запомни дори един съвсем прост текст от закона, помниш ли как "изяде" синдика при оздравителните планове, муахахахаха ??!

С "юристи" като тоя балон, нищо чудно че системата е на това дередже .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 03 сеп 2016 13:49

Beladona написа:То всички припознавачи 99 % сте едни объркани личности .....

Колежката просто е някакъв извънземен вид, който само по случайност пише във форума. Тя е мултимилионер, разкарва се със собствения си въздушен джет до Атина. Сама оздравява старото дружество с 20 милиона лева. Познава поне десет мултимилионера и милиардера, и лично ги убеди да дойдат на "Армията". Компетентна е по всякакви въпроси във форума и никога не лъже.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 13:57

Evil23 написа:
Beladona написа:То всички припознавачи 99 % сте едни объркани личности .....

Колежката просто е някакъв извънземен вид, който само по случайност пише във форума. Тя е мултимилионер, разкарва се със собствения си въздушен джет до Атина. Сама оздравява старото дружество с 20 милиона лева. Познава поне десет мултимилионера и милиардера, и лично ги убеди да дойдат на "Армията". Компетентна е по всякакви въпроси във форума и никога не лъже.

Не си далеко от истината, с малки корекции :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 14:02

1982 написа:
Beladona написа:Тва па , БобоЮристаНиколов .....било образован , млад човек ...майкооооо бегаййй !!!!
.

Бобчо не може да чете и запомни дори един съвсем прост текст от закона, помниш ли как "изяде" синдика при оздравителните планове, муахахахаха ??!

Бобо не работи в България, това само за информация за системата. Иначе не знам каква е системата там, където показва знания и умения. Него го домързя да прочете един прост правилник от сайта на БФС, но се уби да твърди неистини!
Не знам, дали служителите в "Армията на спасението" имат ТД, след като работят на доброволни начала, един вид аматьори, но не във футбола :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 14:14

Кашчей написа:
1982 написа:
.

Бобо не работи в България, това само за информация за системата. Иначе не знам каква е системата там, където показва знания и умения. Него го домързя да прочете един прост правилник от сайта на БФС, но се уби да твърди неистини!
Не знам, дали служителите в "Армията на спасението" имат ТД, след като работят на доброволни начала, един вид аматьори, но не във футбола :roll:

Където ще да работи, изложи се зверски, на дете да го дам тоя прост текст от ТЗ, ще го разбере веднага. Само Бобчо, младият и образован "юрист", не можа да се справи с тази фасулска задача .....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 14:18

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
.

Където ще да работи, изложи се зверски, на дете да го дам тоя прост текст от ТЗ, ще го разбере веднага. Само Бобчо, младият и образован "юрист", не можа да се справи с тази фасулска задача .....

Той писа преди време, че работи в САЩ. Доколко е вярно не знам, а излагацията му и тогава, и сега, и преди 6-7 години все си е с една и съща сила. То всеки се е излагал малко и много, но едно е да се изложиш, защото нещо си забравил, нещо не си прочел правилно, а друго на професионално равнище.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”