Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Re: няма да стъпим на джамията!!!

Мнениеот kamenitza » 08 юни 2009 20:48

PLOVDIV PEE 1912 написа:
kamenitza написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:За мен лично има една единствена ЦЕЛ-МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ме интересуват дербита,мухльовците събрани от митю и всичко останало!

П.п.Да ме извиняват приятелите локомотивци ама има МНОГО ПРОСТИ БУФЕРИ.БАХТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ ,БАХТИ НЕЩАСНИЦИТЕ!

И аз съм за това,но с какво това,че няма да подкрепим отбора ще помогне да махнем селския :?:

Мисля ,че трябва да излезнем от обичайното си поведение за да покажем нетърпимоста си към положението в отбора.Изобщо нямам намерение да подкрепям ПУТКИТЕ НА СЕЛЯНИНА!Това не е моя БОТЕВ ПЛОВДИВ!
За това вместо да си гледам бизнеса и семейството хода по протести и съм готов и на по драстични мерки,нищо ,че ми мина времето.ПРЕЗ КУРА МИ Е ЗА ТОЗИ МАЧ!

ЗА МЕН ИМА ЕДНА ЦЕЛ ......искам си нашия Ботев,не зборището на селяндура!

Plovdiv pee 1912 много те уважавам,защото макар да пиша рядко,чета форума всеки ден,НО не отговаряш на въпроса ми :!: :!: :!:

Потребителски аватар
pacho80
Контакти:

Мнениеот pacho80 » 08 юни 2009 20:53

Аз по принцип мислех да ходя на тоя мач, взел съм си дори почивен ден, но ако ще се бойкотира ще бъда солидарен, макар че не виждам как ще стане това да няма нито 1 наш фен в сектора за гости. Мисълта ми е, че трябва да бъдем единни. Само така ще ни уважават. Ако се е решило да не се ходи на мача, то нека тогва в събота в 9:30 тарторите да дойдат на стадион Христо Ботев и да обяснят на всички, които искат да си купят билети да не го правят и да обяснят защо! Нека ако се прави нещо да се прави както трябва, а не наполовина!

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 08 юни 2009 20:57

pacho80 написа:Аз по принцип мислех да ходя на тоя мач, взел съм си дори почивен ден, но ако ще се бойкотира ще бъда солидарен, макар че не виждам как ще стане това да няма нито 1 наш фен в сектора за гости. Мисълта ми е, че трябва да бъдем единни. Само така ще ни уважават. Ако се е решило да не се ходи на мача, то нека тогва в събота в 9:30 тарторите да дойдат на стадион Христо Ботев и да обяснят на всички, които искат да си купят билети да не го правят и да обяснят защо! Нека ако се прави нещо да се прави както трябва, а не наполовина!

Абсолютно съгласен. Ако ще се бойкотира - никой вътре. Ако има 200 човека ще е резил. Ае да сме единни най-после. :!:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 08 юни 2009 20:58

kamenitza написа:Абе прочетох първите постове и не вярвам на очите си :o Абе хора,абе фен клубове,абе има ли нещо което да мърда в сивите ви вещества :evil: Кой от вас футболни меценати ще ми даде логично обяснение,защо да бойкотираме мача :?: Не приемам клишета от сорта на "медиите ще го отразят","да накажем к.у.р.в.и.т.е,че паднаха от Вихрен",ДА ПРЪДНЕМ НА Х.У.Я НА селския,ЧЕ НЕ СМЕ НА СТАДИОНА И НЕ ПОДКРЕПЯМЕ БОТЕВ ПД. :evil: :evil: :evil:
Знам,че сега много форумни бойци ще изригнат,но нека го направят след като са дали лолгичен отговор!!!
А преди това да ви кажа ЛОГИЧЕН ОТГОВОР НЯМА има само интереси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поклон !
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2009 21:03

ЗА МЕН ИМА ЕДНА ЦЕЛ ......искам си нашия Ботев,не зборището на селяндура![/quote]
Plovdiv pee 1912 много те уважавам,защото макар да пиша рядко,чета форума всеки ден,НО не отговаряш на въпроса ми :!: :!: :!:[/quote]
Какво ще постигнем с евентуална подкрепа на дербито?Нищо,може би.
Победа?Е кво,агонията продължава.
Лично за мен това е страхотна идея и я подкрепям.
п.п.Не искам спорове с никой.Ние сме като едно семейство и трябва да намерим консенсус.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 08 юни 2009 21:06

LOKO_PD_FAN написа: колкото до бойкота ,той е ,защото няма да имате стимул да викате ,то и на нас да ни вкарат три ,четири,гола на бързо няма да ни се вика ама такъв е живота

Така, както не ни се викаше при 4 : 0 ли бре, умна главо, обрязана? :lol: :lol: :lol:

Истината е, че след Чобагейт и всичките ви закани за джихат и Чобаломеева нощ, ние сме потресени от шубе и няма да ви дойдем на гости в братски Бангладеш, ще си останем в Пловдив, пък да ви видим вие как ще ходите по нашите улици, защото
в Пловдив сте си вечно гости,
талибани прости :twisted:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

botevski

Мнениеот botevski » 08 юни 2009 21:13

VELBYJD_PD_FAN написа: колкото до бойкота ,той е ,защото няма да имате стимул да викате ,то и на нас да ни вкарат три ,четири,гола на бързо няма да ни се вика ама такъв е живота

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e0DgkFyFYOw[/youtube]
дори при 4 на 0 за вас турци пак пеем и вие пак не се чувате . :lol: после да не обиждате ,че ви викаме- лъжете като цигани. :lol:

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 08 юни 2009 21:46

Няма да стъпя на лаута, кур за христолов, кур за ма4а

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: мите митее мите..

Мнениеот alive » 08 юни 2009 22:07

ИСКАМ ДА СЕ МЪЧИ ,УМИРАЙКИ!САМО ТОВА МОЖЕ ДА МЕ ЗАДОВОЛИ-УМРИ СЕЛСКА К***О :evil:
Изображение

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Re: мите митее мите..

Мнениеот WALENTINAAA » 08 юни 2009 22:21

Много кълнете бе :oops:
Изображение

Върни се в “Архив”