Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rare
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот rare » 02 яну 2012 16:26

4 януари - събиране на представителния отбор в 13.00 ч.

6 януари - 17 януари - подготвителен лагер в Агия Напа, Кипър

21 януари - 31 януари - подготвителен лагер в Анталия, Турция

3 февруари - 12 февруари - подготвителен лагер в Анталия, Турция

седемнамалко
Контакти:

Re: От Левски искат звездата на Черноморец - Жужу безплатно

Мнениеот седемнамалко » 02 яну 2012 17:07

vaskonti написа:
trayan16 написа:
vaskonti написа:Ами по твоите критерии, щом е излязла в някакъв вестник, значи е официална.

Просто дадох пример за същата ситуация с ваш футболист,която в последствие се оказва грешна.Ще почакаме и ще видим какво ще стане.

Това, което си дал като пример няма нищо общо. В тоя линк си пише, че ЦСКА ще си плати 600к евро. Никъде не става въпрос за какъвто и да е процент от бъдещ трансфер.
По последна информация, договорката на ЦСКА с Черноморец за нападателя Мишел Платини е за сумата от 600 000 евро. Според "Меридиан мач" Армейците ще трябва да платят сумата на бившия клуб на футболиста до две години, независимо дали той бъде продаден или не. Не е от значение и цената, на евентуалната продажба на Платини.

Единствената разлика с действителността е, че срока за плащане всъщност е 3 години, а не 2.

Значи да обобщим... Когато един вестник напише информация за пфкцскаад (последният да затвори вратата), и в последствие тази информация се цитира от фен сайт на същия клуб - то информацията е пълна измислица, нямаща нищо общо с действителността. Когато друг вестник (по случайност собственост на същия човек притежаващ акциите и на гореспоменатия клуб) напише нещо за "Левски" то задължително е вярно... Мда-а-а, ясно.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 яну 2012 17:22

bojo0o0o94 написа:
LaRgO написа:
Parmalat написа:Дедовия ти може да си уцелил и нещо повече да си правил,но за щастие аз съм го пропуснал.Общото е, че отново Берое ви прецака за футболист.Така беше с португaлчето Дияс така е и с Ричард.Преди да отиде в Анортозис го искахте!

Как ще са ни прецакали за Ричард, след като не го искаме ?

А според мен трябваше да го искаме. Този човек е дал много на отбора и мисля, че ако ние го бяхме поискали в състава си той щеше да се навие да дойде.

Не знам в каква форма е, но при положение, че Грийн преподпише и имаме Гаджев, не виждам за какво ни е. Нямаме мачове от ЕКТ, така че не се натрупват много двубои, че да е необходима ротация.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 17:23

И кога съм казал, че инфото в тая тема е вярна? Аз единствено казвам, че не само, че ЦСКА никога не е искал Платини без пари, а дори не е имало подобни слухове или статии във вестниците. Тези слухове ги е чул само trayan16 и днес за пръв път се появяват в публично пространство.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 17:29

седемнамалко написа: пфкцскаад (последният да затвори вратата)

[offtopic]Поредния "хитрец", мислещ се за оригинален. Би ли ми коментирал пфклевскиад и кой да затвори вратата?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 яну 2012 19:57

утре ще станат ясни поне три имена в новата селекция на Левски.
Всички знаем че не са Българи значи утре трябва да кацнат на летище София.
Пинто вече е ясен аз си мисля че ще привлечем още десен външен,нападател,деф.халф,центр.бранител.

На вратата сме бетон-трима качествени вратари
отдясно в защита-ок.
отляво външни халфове-ок
халфове-ок-Цветков,Тасевски,Гаджев-трябва ни деф.халф-Грийн няма да остане а ако остане и си мисли че ще играе както есента по-добре ВЪН.

Ами аз така виждам проблемите на Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 яну 2012 21:43

zlatan написа:утре ще станат ясни поне три имена в новата селекция на Левски.
Всички знаем че не са Българи значи утре трябва да кацнат на летище София.
Пинто вече е ясен аз си мисля че ще привлечем още десен външен,нападател,деф.халф,центр.бранител.

На вратата сме бетон-трима качествени вратари
отдясно в защита-ок.
отляво външни халфове-ок
халфове-ок-Цветков,Тасевски,Гаджев-трябва ни деф.халф-Грийн няма да остане а ако остане и си мисли че ще играе както есента по-добре ВЪН.

Ами аз така виждам проблемите на Левски.

Съгласен съм, само добавям, че ако Арш си тръгне трябва да вземем не един, а двама нападатели.
Само Левски!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 яну 2012 00:53

С нашата тромава трансферна политика ме съмнява на 4ти да сме с 3ма нови освен ако банката не е разтоварила кесията.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

blue,lagoon

Умопомрачителен бюджет за Левски

Мнениеот blue,lagoon » 03 яну 2012 11:36

Невижданите 7 000 000 лева за един полусезон са осигурени на Левски за Пролетта. Тези пари са надеждата на новите шефове отбора да стане Шампион още този Шампионат! Иво Тонев е осигурил още няколко спонсора,които да гарантират звездна селекция и Титла. Засега ясен е само Португалеца,но се говори че са осигурени и няколко класни бразилци/вкл.от вътрешния шампионат/ Ще видим на 4-ти ,а и по-късно. Започвам да го харесвам тоя Тонев! п.п. изт. 7 дни спорт!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 яну 2012 11:39

Защиниткът на Черноморец Енис Хайри е сред най-спряганите имена за зимната селекция на Левски. Тунизиецът с германски паспорт обаче засега изчаква с решението си дали да приеме офертата на сините поради запитване за него от китайски отбор, където той може да получава доста по-сериозно възнаграждение и да има сигурно титулярно място.

От своя страна на Герена искат да се подсилят с класен бранител и виждат в Енис човек, който може да има свърши работа. Хайри бе доведен от Красимит Балъков и вече се адаптира добре към родния футбол, което също е огромен плюс. Левски пък изгони шведа Ларс Рисп и сега спешно иска да привлече играч на този пост. Все пак сините няма да чакат вечно играча и ако до две седмици той не даде отговор, то тренсфера ще пропадне. В противен случай Левски ще плати символична сума за него поради изтичащия му договор.

Върни се в “Архив”