Имаше дузпи. А в белите държави също много често виждаме съдийски грешки, така че не мога да кажа къде ще се свирят и къде - не. Като има дузпа трябва да се свири, няма значение какъв е резултатът.[/quote]
Останал съм с грешно впечатление ,че си обективен и разбираш футболните правила.Явно,като сложите сините очила и обективността изчезва.
Играта с ръка видя ли е добре на повторение?Защото канал 1 излъчи нещо размазано,което едва ли може да се рече повторение.А дори и да го е ударила по ръката,знаеш ,а и скоро пак повтаряха-важно е дали топката удря ръката или ръката топката,освен,ако не е на голлинията.
Втората така наречена дузпа си беше 1000% симулация.Цветков да беше паднал ,когато го дръпнаха за фанелката(макар,че щеше да е пресилено падане),а не да се пльосне напред(интересно как тялото му пада напред,след като уж го бутат в гърдите) и да чака дузпа.Същият картон май му дадоха и в мача със словаците.И там така се опита да си проси дузпа,но отдавна не минават тия номера!
ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
Толкова са некадърни , че и за дузпа не знаят да паднат.Самият избранник на Батков Коце Костадинов подкрепи синия юноша Таско за решението му какво повече да се коментира?
- blue avalanche
- Контакти:
kilobane написа:Играта с ръка видя ли е добре на повторение?Защото канал 1 излъчи нещо размазано,което едва ли може да се рече повторение.А дори и да го е ударила по ръката,знаеш ,а и скоро пак повтаряха-важно е дали топката удря ръката или ръката топката,освен,ако не е на голлинията.
Втората така наречена дузпа си беше 1000% симулация.Цветков да беше паднал ,когато го дръпнаха за фанелката(макар,че щеше да е пресилено падане),а не да се пльосне напред(интересно как тялото му пада напред,след като уж го бутат в гърдите) и да чака дузпа.Същият картон май му дадоха и в мача със словаците.И там така се опита да си проси дузпа,но отдавна не минават тия номера!
"А дори и да го е ударила по ръката,знаеш ,а и скоро пак повтаряха-важно е дали топката удря ръката или ръката топката,освен,ако не е на голлинията."
Е,да де,ама на К.Стоянов му се случва,има-няма,по един път на мач топката "да му се удря в ръката".

"...Цветков да беше паднал,когато го дръпнаха за фанелката(макар,че щеше да е пресилено падане),а не да се пльосне напред..."
Диков,ти ли си?Когато си изваден от равновесие,НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да паднеш ВЕДНАГА!Понякога това става след известно време.
А,може би,апелираш при всяко дръпване за фанелката футболистите МИГНОВЕНО да падат.Правилно ли съм разбрал?
kilobane написа:И с ръка на сърцето можеш да кажеш ,че това са 2 100% дузпи и биха се свирили в всяка една бяла държава?!!!То тогава сигурно в лайфскорето щяхме да се чудим резултати от хандбал ли гледаме или футболни!
Добре бе пич не играхме добре и си го признавам за дузпите така е преценил но ти ми обясни защо го беше страх да даде червен картон в 88мин след като ваш футболист последен в защитата нарушава играта срещу наш това ми обясни като по всички правила това си е за червен картон за другите картони пак ти казвам така е преценил но за това нарушение го хвана шубето да не би Левски случайно да изравни за тия 4-5 мин

нямаше никакви дузпи и в двата случая стига сте драматизирали. На мен ми омръзна да се срамя пред приятели и колеги че постоянно ревем за аванти и дузпи. Единствената грешка на съдията беше непоказания червен картон на К. Стоянов последната минута и няколко спестени жълти както за тях така и за нас

с новия треньор, взимаме и четирите мача до края.Конкурентите въртят самоубийствени хиксове, и както казах, полусезона го завършваме на две или три точки зад първия.На 5-то място незнам кой ще бъде...може би Литекс, със Наско Джамбазки треньор,петото место ще им приляга
[/quote]
Честит да ви е новия тренъор и да си го ползвате с здраве
Аз ти казах че не я вярвам тая работа 

Честит да ви е новия тренъор и да си го ползвате с здраве

kilobane написа:Останал съм с грешно впечатление ,че си обективен и разбираш футболните правила.Явно,като сложите сините очила и обективността изчезва.
Играта с ръка видя ли е добре на повторение?Защото канал 1 излъчи нещо размазано,което едва ли може да се рече повторение.А дори и да го е ударила по ръката,знаеш ,а и скоро пак повтаряха-важно е дали топката удря ръката или ръката топката,освен,ако не е на голлинията.
При играта с ръка се гледат няколко важни неща. Освен това дали топката удря ръката или обратно, от значение е и положението на ръката, дистанцията, от която е отправен ударът, това дали защитникът може да избегне удара в ръката и някои други работи. Гледай повторенията и преценявай.
При втората ситуация червеният футболист първо дърпа Цветков за фланелката, след това си помага първо с дясната ръка, а после и с лявата. Никой не го бута в гърдите, за да падне назад, а го задържа и му спира движението. Срещу Спартак Търнава защитникът закачи крака му (и тогава трябваше да даде дузпа), не го е докосвал с ръце.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:kilobane написа:Останал съм с грешно впечатление ,че си обективен и разбираш футболните правила.Явно,като сложите сините очила и обективността изчезва.
При играта с ръка се гледат няколко важни неща. Освен това дали топката удря ръката или обратно, от значение е и положението на ръката, дистанцията, от която е отправен ударът, това дали защитникът може да избегне удара в ръката и някои други работи. Гледай повторенията и преценявай.
При втората ситуация червеният футболист първо дърпа Цветков за фланелката, след това си помага първо с дясната ръка, а после и с лявата. Никой не го бута в гърдите, за да падне назад, а го задържа и му спира движението. Срещу Спартак Търнава защитникът закачи крака му (и тогава трябваше да даде дузпа), не го е докосвал с ръце.
Точно така.Тасков не ви даде цели 4 чисти 100%-тови дузпи,като с това ограби трудът на момчетата.Отделно ни спести 4 чисти и нарисувани,като от Пикасо,червени картона.По тоя начин опропасти старанието на сините в най-добре изиграния им мач през сезона.С пълно право сините момчета са плакали в съблекалнята!Сега Батков сезира UEFA,FIFA,UNICEF,GREENPEACE и други международни организации и ще даде БФС и Съдийската комисия в частност в международния съд в Хага за нанесени морални и материални вреди!Това успокоява ли ви вече?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Tommi написа:kilobane написа:Останал съм с грешно впечатление ,че си обективен и разбираш футболните правила.Явно,като сложите сините очила и обективността изчезва.
Точно така.Тасков не ви даде цели 4 чисти 100%-тови дузпи,като с това ограби трудът на момчетата.Отделно ни спести 4 чисти и нарисувани,като от Пикасо,червени картона.По тоя начин опропасти старанието на сините в най-добре изиграния им мач през сезона.С пълно право сините момчета са плакали в съблекалнята!Сега Батков сезира UEFA,FIFA,UNICEF,GREENPEACE и други международни организации и ще даде БФС и Съдийската комисия в частност в международния съд в Хага за нанесени морални и материални вреди!Това успокоява ли ви вече?
Тъпата ти ирония, към точно този съфорумец е толкова жалка, колкото е жалък и подписът ти!
Ако си беше махнал фенските пристрастия, можеше и да разбереш нещо от това, което той казва, но нали той е левскар, то задължително се оплаква от съдията (според теб)!
Преди време Литекс написа, че във форума има двама действащи съдии, но не им спомена имената.Ако твоята червена душа повече четеше и разсъждаваше, отколкото е червена, би се замислила върху казаното от Томми!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:
Тъпата ти ирония, към точно този съфорумец е толкова жалка, колкото е жалък и подписът ти!
Ако си беше махнал фенските пристрастия, можеше и да разбереш нещо от това, което той казва, но нали той е левскар, то задължително се оплаква от съдията (според теб)!
Преди време Литекс написа, че във форума има двама действащи съдии, но не им спомена имената.Ако твоята червена душа повече четеше и разсъждаваше, отколкото е червена, би се замислила върху казаното от Томми!
Кашчей, човекът не е знаел какво да каже, но може би се е чувствал задължен да вземе отношение и да защити интересите на любимия си отбор, затова се е получил толкова неуместен коментар. Няма смисъл да му се сърдим или да му обясняваме колко глупаво звучи.

И да направя едно уточнение. Вече няколко потребители са ме подозирали, че съм съдия, но няма такова нещо. Не съм съдия, не съм бил и към този момент нямам намерение да бъда. Интересувал съм се от правилата, чел съм правилника и други материали (като си губя времето да гледам футбол, поне да знам за какво става въпрос

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!