Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Мнениеот СВОБОДЕН » 07 апр 2011 09:53

B__A__N__DA__TA написа:
demigod написа:Гледам мачове на ЛЕВСКИ от 45 години,синът ми е четвърто поколение левскар,но не мога да приема схващането, че вчера Левски игра футбол.Ако това го пприемате за футбол значи днешните фенове не знаят за какво става дума.Разберете,че днешните футболисти,а и ръководители не стават за нищо.Вън пловдивската мафия от Левски.Някога Бобата Жечев наложи поколението левскари на 17- 18 години,като Ники Илиев,Боби,Кокала Искренов,които биха 9 пъти поред чорбата и ако не беше Билко Балев да ни разформирова тия нещастници нямаше ръка да вземат.Днешният журналист от Гонг Вальо Грънчаров помни много добре тези години,когато се събирахме в градинката пред ЦУМ,когато се борехме за името на отбора,когато в Операта основахме отново синия отбор с името Левски,когато Бог да го прости Къци Чакъров стана председател на на отбора и т.н.Само спомени останаха от един велик отбор.НАСКО СИРАКОВ отново в Левски.Това е истината.

Те и тях разформироваха,не помниш ли.А помниш ли,че ги разформироваха след боя при резултат 2-1 за ЦСКА?

Разформироваха ги и тях, вярно е. Но ние ги биехме където си искаме,та затова ги разформироваха. Да не ги бием така. А в онзи мач за купата завършил 2:1 за ЦСКА им разрешиха да вкарат гол с ръка. Георги Славков си призна години по късно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 апр 2011 10:18

kartago написа:
Blue_Lion написа:Играхме добре,нямахме късмет - това е накратко за мача ! Дузпа за Литекс нямаше,бях на два метра от ситуацията,ама кво да се прави ! Като цяло,ЛЕВСКИ на дузпи няма късмет...но все пак съм доволен от отбора ! Много по-доволен съм от екскурзийката и спирането на Витиня - който не дойде,много загуби ! А по трибуните,както винаги,бяхме ОГРОМНИ и направихме така,че ЛЕВСКИ да е домакин...отново ! Супер беше днес като цяло :!:

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

Да бе, ти ако и беше в игра пак нямаше да има дузпа! Как пък този съдия я видя, че и ние всички по телевизора, толкова нарисувана дузпа?! Играхте добре, но....ви липсва класа! Който иска да ме плюе, но за мен Ясен Петров не е вариант за "Левски"! Това е! Загубихте хъса, доминацията при него! Ако броим положенията, просто нямаше да има продължения и дузпи! Но, тази вечер "Левски" ме изненадаха приятно! Може би, защото и противника предложи интелигентна игра, добър терен, чужд съдия, но се получи мач, отвсякъде! Ооообаче, не махнете ли тези недоразумения от пейката си, просто нямате шанс! Имате много добър отбор, страхотни футболисти, но....., някой трябва да ги нареди и да им каже какво да правят! Трябва да имат конкретни задачи! Не плюйте Иванов за дузпата, той нямаше какво друго да направи! Дайте да погледнем как се стигна до тази дузпа и кой сгреши?!......... Аз така мисля, съжалявам, ако на някого не му харесва мнението ми!

Кой я е видял тази дузпа ??? Знаеш ли колко приятели от червения лагер ми казаха също,че няма дузпа,даже специално ми се обадиха по телефона ! Оня сам си падна,бях точно пред тях (фронтално) и буквално на два-три метра от ситуацията...ще ме извиняваш,ама като гледах повторенията не може да се прецени на 100 % защото е от ъгъл,който не се вижда ясно,така че,не се опитвай да ме изкарваш повече пристрастен от реалното ;) Що се отнася за останалата ти част от коментара,съм съгласен !
Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 07 апр 2011 10:24

Да знаете Ганчев е купил съдията да свири дузпа за Литекс. Важното е че двамата старши треньори на Левски са оптимисти за шампионата.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 10:25

По мое мнение,съдията беше с много спорни отсъждания и в двете посоки.Пак по мое мнение,давайки тази дузпа,която СЪВСЕМ СПОКОЙНО,можеше и да не дава,си направи сам живота "черен",защото мачът си вървеше спокойно и без ексцесии.За първи път от много време насам.Искам да поздравя и двата отбора за това,че този път се опитаха да се надиграят и нямаше тези "батални сцени" от последните мачове.
На тези,които плямпат за дузпата искам да припомня,че ТОЧНО ТАКОВА положение имаше срещу Дембеле,но дузпа-йок!Защо ли?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 10:28

Ами общо взето едно нещо изпъква след вчерашната битка в Ловеч ...
Главният проблем е психологически !
Как се изспускат такива положения в толкова важен мач, при това на терена на съперника ?
Много нелепо ... страшно нелепо изглеждахме в дадени ситуации.
При дузпите също ...

П.п.

От Пламен Илиев ще стане легенда !
Не само на Левски, но и на българският футбол, като цяло !
Смаян съм от това момче ... от всичките му бити 6 дузпи, той хвана посоката на 5 !!! :shock:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 07 апр 2011 10:28

СВОБОДЕН написа:Снощи се видя, че Литекс е един изкуствен отбор. Ако наистина са толкова силни колкото показва класирането трябваше да ни смачкат. А те се отърваха на късмет защото не си вкарахме положенията. Впрочем, така беше и миналия мач в Ловеч когато пак биха със съдийска помощ и късмет. Но това е друга тема. Очаквах повече от Литекс. С тази игра никакви групи нито в ШЛ, нито в ЛЕ ще видят. За пръв път Левски от началото на пролетния сезон игра добре. Но е трябвало да се подготвят психологически за дузпите. Цяла седмица Любо Пенев обяснява, че очаква дузпи и явно са ги тренирали. А нашите не са след като не могат да улучат вратата. Само вратаря си свърши работата, остана само да бие дузпа и той. Като гледах снощи мача си мислех, че всеки истински треньор с тези футболисти които Левски има в момента трябваше вече да си е осигурил титлата. Но Ясен Петров явно не е такъв.

Гроздето е кисело!!!

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 07 апр 2011 10:33

Разочарован съм от резултата, от играта съм доволен. Не мога да се съглася с тези обаче, които мислят че загубата с дузпи е само лош късмет. За мен беше очевидно, че отбора не е готов за дузпи. От четири дузпи две вкарани (от тях тази на Гарата беше на косъм) ясно говори, че този елемент е бил пренебрегнат при подготовката за мача. За разлика от Литекс, които изпълняваха стабилно, а и от изказванията на Л. Пенев става ясно, че са очаквали такъв развой и са се готвили за дузпи. Изобщо в Левски от няколко години има проблем с изпълнението на дузпи, който не се решава. Така че за мен това е треньорски пропуск. Поредният.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 10:35

brat domingo написа:Изобщо в Левски от няколко години има проблем с изпълнението на дузпи, който не се решава. Така че за мен това е треньорски пропуск. Поредният.

Има нещо такова ...
На мен ми писна, когато се стигне до дузпи на мач на Левски ... да знам, че нямаме шанс !

То и вече не си спомням, кога за последно сме печелили с дузпи срещу някой ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 10:40

paceto написа:Ако има още един играч като Дембеле който да е непукист пред гола нямаше да е така положението ви :)
Преди дни четох, че Батков за лятото ще отпуска 150 000 за трансфери като се надява да купи двама играчи с тези пари и че по скъп ще му излезе онова младото момче от Берое (не го помня по име).

С такава мисъл и с такива планове няма как да искаш да постигнеш нещо.
Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен докато при Левски почти всеки трансферен прозорец идва някой или се продава някой важен играч и така отбора не може да се намести.

Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.

"Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен."
И какво игра този "запазен гръбнак" на Литекс срещу "разбития от трансфери" и "ненаместен" Левски вчера?Че нещо ми се губи...

Потребителски аватар
mikel_arteta1990
Контакти:

Мнениеот mikel_arteta1990 » 07 апр 2011 11:10

Сега за мача какво да кажа дузпа си имаше макар и ЛЕВСКАР да съм , иво (нарочно с малка буква го пиша ) си го ръгна тоя мн здраво . Единственото позитивно от мача е Пламен Илиев мн добро впечатление прави и ако гонзо не го прецака нещо ще излезе страхотен вратар от него Гарата не е същия играч от есента защо , причините са няколко спряха му жените и пиенето това е едното другото - просто не му се игре в БГ . ясенчо смешен не виждам защо извади Гриин като само той от полевите играчи се представяше добре (може би умора) огнянов се включи добре хареса ми Гаджев го нямаше никакъв даже и капитан стана капитан на ЛЕВСКИ според мен трябва да е КРИВИЯ въпреки че изпусна дузпа и тасевски даде 2 3 паса и нищо повече :?: :?: :?: :?: Видович прото не е за тоя отбор както и още няколко играча (Иса , Иво , и и др. ) Иса си личи и той че не е за ЛЕВСКИ няма психика само от дузпата както е би че не става , виж огнянов може и да става хареса ми как вкара дузпата все едно играе селски мач без притеснение (супер) . Не трябваше Гара да бие 1-та дузпа а Сашо беше по добрия вариант за мен най-важни са 1-та 3-тата и 5-тата дузпа . Матондо ме изненада не беше толкова безличен като в предишните мачове , трябваше да пусне Младенов на иса на мястото . За Ясен - неграмотен треньор е не го харесвам още от мача с ЛИЛ в БГ и тая неузнаваема смяна на иво :!: :!: :!: :!: :!: .Гонзо - гонзо си е тъпак от всякъде като футболист ставаше ама когато трябва акъл не го търси. Тук е разликата с Наско (макар че и него не го долюбвах особено)
П.П. Ясенчо и Гонзо да се хванат за ръчичка като малки деца и за Пловдив да ловят 1-я автобус . Тук идва въпроса кой ще го замени но това е разговор за друга тема (дано по скоро да е има тази тема)

Върни се в “Архив”