Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Спрете да ревете - вземете АНТИДЕПРЕСАНТИ!!!

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 13:52

Iso24 написа:А Херо как направи реми бе!? А Алжир? Какво Англия та Англия? Стоилов има огромна вина и гледа като идиот.

Точно като идиот,а Обецата се ХИЛИ в края при 4:0.Някой знае ли,ЗАЩО? :roll: :roll: :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Оценки на играчите Англия - България

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 14:00

FCBeroe1916 написа:10 за БЕРБАТОВ,браво,така се прави бойкот на националния,докато Наско и Перуката не се сетят,че не зависи нищо от тях !

Иванков защо се отказа и той?По същата причина.Ами Иван Стоянов-Вуйчовото и той си тръгна,ама като войвода. :lol: Поне си го,каза в прав текст,без заобикалки. ;)
Само Черно море.

daniel875
Контакти:

Каквато държавата, такъв и спорта

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2010 15:11

Не знам на какво са се надявали хората снощи, но аз предварително бях с настройката най - много за равен. Да вярвам за нещо повече, след като обстоятелствата тук са срещу отбора, е просто безумие. На какво основание, момчета? Няма нито един класен защитник в тима, няма класа в средата, Божинов още не е във форма. Всъщност замислете се, през 2004 година, когато се класирахме на последното първенство, имахме изграден облик, вид. Но Камата незнайно защо настрои всички срещу Пламен Марков и на самото европейско бяхме разбита команда. Всъщност още оттогава беше предначертан пътят, който вече осем години извървяваме. И така ще продължи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
rosen_1914

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот rosen_1914 » 04 сеп 2010 15:14

Аз все си мисля, че нито Мъри, нито Наско са виновни за това, че нямат база от играчи, на които да се разчита. Не може най-добрите ни двама играчи да играят в английски средняци, да не говорим, че са на възраст.
То е достатъчно да се види двойката централни защитници и работата е ясна. Иван Иванов в смешен отбор като Алания, Илиян Стоянов в Япония?!
Несериозно е да се сравняваме с Англия, където един 20 годишен Адам Джоунсън струва колкото титулярите + резервите на Стоилов.
Реално аз не виждам и Монтенегро с какво превъзхождаме откъм играчи, историята тук място няма.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Интервюта след мача на Уембли

Мнениеот Pro-European » 04 сеп 2010 15:18

NeRaDzYrA написа:Абе бъзик, бъзик ама съм ги оцелил :lol: и за никито как топката минава до него и той я гледа виновно ;) ..Пак ни чака страшен отлив на публика ;)

пс:доживях и @Siegfried да каже добра дума за мене ;)

да направиш продължение - пак в тази тема?
този път след мача с Черна гора.
айде стягай се, вдъхновение и почвай! толкова комплименти обра досега ;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 15:29

rosen_1914 написа:Аз все си мисля, че нито Мъри, нито Наско са виновни за това, че нямат база от играчи, на които да се разчита. Не може най-добрите ни двама играчи да играят в английски средняци, да не говорим, че са на възраст.
То е достатъчно да се види двойката централни защитници и работата е ясна. Иван Иванов в смешен отбор като Алания, Илиян Стоянов в Япония?!
Несериозно е да се сравняваме с Англия, където един 20 годишен Адам Джоунсън струва колкото титулярите + резервите на Стоилов.
Реално аз не виждам и Монтенегро с какво превъзхождаме откъм играчи, историята тук място няма.

Добре,като не са Мъри и Наско,кой?Все някой трябва да е виновен.А за останалите неща си прав.И за Адам Джоунс и Монтенегро.
Само Черно море.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Re: Интервюта след мача на Уембли

Мнениеот NeRaDzYrA » 04 сеп 2010 22:52

Pro-European написа:
да направиш продължение - пак в тази тема?
този път след мача с Черна гора.
айде стягай се, вдъхновение и почвай! толкова комплименти обра досега ;)

Да, забавно беше, ще направя, въпреки че след този резултат ми се отщя да живея, пък камоли да мисля простотии.. :? Да позарасне раната и в понеделник може да са понапъна пак ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Спечелете с националния!

Мнениеот Lyubooo » 04 сеп 2010 23:58

ето една чудесна възможност да изживеете положителна емоция от качествената игра на нашите!
под вещото ръководство на Мъри, националите показват завидна стабилност в един показател, а именно - получен гол през първото полувреме!
в предните квалификации Мъри изведе отбора 7 пъти и в цели 5 от тях получихме гол още през първото полувреме:
- при домакинствата на Ирландия и Черна Гора
- при гостуванията на Ирландия, Италия(2 гола) и Кипър(2 гола)!
единствено при домакинствата си на Кипър и Грузия оставаме сухи през фаталното първо полувреме!

сега новите квалификации показаха още от първия мач, че Мъри продължава да налага същия стил на получаване на гол през първото полувреме! а и като се вземат в предвид и съперниците ни, то наистина може да се каже, че всеки осмелил се да заложи ще спечели!
статистиката е в наша полза - от 8 квалификационни мача, в 6 сме получили гол през първото полувреме!

не съм взел в предвид контролните мачове, защото те са си особен тип мачове, но и там статистиката е показателна:
- вкарват ни Швейцария, Полша, ЮАР и Русия.
- пропускат Латвия, Малта и Белгия.

друг шанс за печалба е да се възползвате от дупката, в която е изпаднал националния ни отбор през тази година! от 5 изиграни мача досега имаме 1 равенство и 4 загуби! предстоят ни домакинство на жилавите Черна Гора и после гостуване на жадните за победа Уелс, което е много добра предпоставка да се предположи, че можем да завършим годината без победа!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

AnalBreaker
Контакти:

Айде спрете се, моля !

Мнениеот AnalBreaker » 05 сеп 2010 00:06

Това е първия мач на България, а вече се пуснаха околко 50 теми. Около 30 бяха за това, коя телевизия ще предава мача и защо да не ги осъдим тия от Булсатком. Други 10 са, за да се напсуваме по адрес на Мъри и Наско (не ги оправдавам и двамата). А вече гледам, че модата е да редим състава за следващия мач и естествено всеки играч от националния си заслужи и по една тема - Има ли място играчът ..... в националния. Моят съвет е да успокоите малко страстите и да се спрете поне за един кратък период от време ;) .
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

veseo
Контакти:

Re: Айде спрете се, моля !

Мнениеот veseo » 05 сеп 2010 00:10

Човече, не се надявай. Толкова време хората чакаха мача с надеждата да съберат материал да попсуват "шуробаджанаците", "мързеливите национали" и "некадърния треньор", не им разваляй кефа. Та ние българите сме добри в само две неща - да философстваме и да псуваме за неща, които не разбираме (но си мислим че сме специалисти в тях) и да гледаме сеир.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”