Iso24 написа:А Херо как направи реми бе!? А Алжир? Какво Англия та Англия? Стоилов има огромна вина и гледа като идиот.
Точно като идиот,а Обецата се ХИЛИ в края при 4:0.Някой знае ли,ЗАЩО?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Iso24 написа:А Херо как направи реми бе!? А Алжир? Какво Англия та Англия? Стоилов има огромна вина и гледа като идиот.
FCBeroe1916 написа:10 за БЕРБАТОВ,браво,така се прави бойкот на националния,докато Наско и Перуката не се сетят,че не зависи нищо от тях !
NeRaDzYrA написа:Абе бъзик, бъзик ама съм ги оцелили за никито как топката минава до него и той я гледа виновно
..Пак ни чака страшен отлив на публика
пс:доживях и @Siegfried да каже добра дума за мене
rosen_1914 написа:Аз все си мисля, че нито Мъри, нито Наско са виновни за това, че нямат база от играчи, на които да се разчита. Не може най-добрите ни двама играчи да играят в английски средняци, да не говорим, че са на възраст.
То е достатъчно да се види двойката централни защитници и работата е ясна. Иван Иванов в смешен отбор като Алания, Илиян Стоянов в Япония?!
Несериозно е да се сравняваме с Англия, където един 20 годишен Адам Джоунсън струва колкото титулярите + резервите на Стоилов.
Реално аз не виждам и Монтенегро с какво превъзхождаме откъм играчи, историята тук място няма.
Pro-European написа:
да направиш продължение - пак в тази тема?
този път след мача с Черна гора.
айде стягай се, вдъхновение и почвай! толкова комплименти обра досега
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта