Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот locke » 27 дек 2024 19:19

JustChelsea написа:Мареска се дъни в пореден мач. Явно и този скоро ще го махаме. Всеки мач се пуска гол от тъпотии.

Нормално да паднем някой мач. Тъпичко че по този начин, но тъкмо играчите ще се стреснат. Не ми харесва че тренера си има един състав за първенството и един за другите турнири и няма как да пусне Феликс примерно
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 дек 2024 19:41

Челси на Мареска си е изненадата на сезона. Аз лично даже очаквах да го уволнят а те са в борбата за 2/3-то място. За шампиони са зелени но не виждам причина да не задържат топ 3 класиране.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 дек 2024 22:42

Ливърпул е по-скоро изненадата на сезона към момента, заедно с Форест разбира се.
Февруари ще даде отговори на някой въпроси свързани с постоянството. Миналата година се сринаха точно когато не трябва. Сега Слот ще подходи по-различно според мен...
Силният им сезона до момента отчасти се дължи на липсата на очаквания и напрежение - точно както при Челси, който за мен ще са основен конкурент за титлата.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 дек 2024 00:10

Pichichi написа:Челси на Мареска си е изненадата на сезона. Аз лично даже очаквах да го уволнят а те са в борбата за 2/3-то място. За шампиони са зелени но не виждам причина да не задържат топ 3 класиране.

Челси не е чак толкова изненада. Видя се, че се сработват още към края на миналия сезон при Почетино. Тука неизвестната беше дали новия треньор ще успее да задържи този подем или не.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 дек 2024 00:25

zdravkos написа:Ливърпул е по-скоро изненадата на сезона към момента, заедно с Форест разбира се.
Февруари ще даде отговори на някой въпроси свързани с постоянството. Миналата година се сринаха точно когато не трябва. Сега Слот ще подходи по-различно според мен...
Силният им сезона до момента отчасти се дължи на липсата на очаквания и напрежение - точно както при Челси, който за мен ще са основен конкурент за титлата.

82 точки, 86 вкарани гола от тоя същия отбор. Проблема беше че отзад бяхме страшно палави цял сезон (35% повече допуснати от обичайното). Иначе този същия отбор си игра за Квинтупъл до последно и направи 92 точки. Разлика имаше само в халфовата линия която беше по-зле от сега.

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 28 дек 2024 11:01

Ливърпул си е LIVERPOOL F O R E V E R....това се очаква от тях. По -скоро Форест се възползуват от слабостите на останалите.За Сити казах още преди време,че няма да са фактор,Арсенал нещо не убеждават,Челси играят като нас при Клоп..Весело посрещане на Новата година....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 дек 2024 12:36

Януари е мазеляк от мачове, към края на месеца ще видим кой на къде е. Имат и по 2 мача за Мики Маус Къп.
Изображение

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 28 дек 2024 15:03

Red_Neck написа:Боксинг дей си е Боксинг дей :))))
Класика в борбата за титлата Пуул - Форест :)))))
Да бъде!

О,да.За форест ще се говори докато отпаднат от петицата,мисля че до края на февруари.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 28 дек 2024 15:24

pomiqrat написа:Време е араби и американци да наемат вуду от ямайка, да развали проклятието над Манчестър.

По добре всички да ни забравят за няколко години,отколкото да ни помнят с лошо.Приказката приключи :( :(

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 28 дек 2024 15:28

bubka написа:Чакайте и аз да напиша нещо сериозно, че в повечето случаи ме мързи и си правя та*ак с мненията, дето поствам - и според мен има някакъв бойкот на играчите - изпуснатите дузпи, обратите, изравняванията при 2 или 3 гола преднина за Сити и т.н. Ясно е че Гуардиола е доста надценен треньор, но дори и аз не смятам, че е чак толкова некадърен, както той, така и играчите на Сити, че от 9 мача да вземат само 5 точки или там някъде се пада.

Има ли нещо вярно че коефициента за изпадане е 12?

Върни се в “Архив”