NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лейкърс

Мнениеот Drunken_Master » 31 дек 2022 10:06

rhaegar написа:Джеймс си вдига стойността. Последните му изказвания тънко (и не толкова тънко) намекват за раздяла, или най-малкото за натиск към Джини и фронт офиса.

Не мисля, че ще напусне. В края на краищата той е в Лейкърс заради леджъсито. Иначе щеше да отиде в отбор, в който реално да се бори за шампионската титла. А той отиде в отбор, който имаше 30 победи в последният сезон, беше се разделил и с Рандъл, и с ДиЛо...
Колкото до "стойността", няма как да вдигнеш нещо, което е до небесата... :)
Пак да питам, колко баскетболисти са играли на такова високо ниво на 38 ?
28.5 точки, 8.1 борби, 6.6 асистенции, 1.0 откраднати, 0.6 чадъри, 50.6% FG и 30.4 3Р
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот rhaegar » 31 дек 2022 10:09

То точно това е проблемът, че в момента вместо legacy трупа загуби и му се налага на дърти години да играе hero ball.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 31 дек 2022 10:12

rhaegar написа:То точно това е проблемът, че в момента вместо legacy трупа загуби и му се налага на дърти години да играе hero ball.

Ми, именно заради това се налага и да мрънка за промени в отбора... Макар, че не виждам какви "операции" са възможни изобщо...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 дек 2022 10:17

E в момента никакви. Преглъщаш сезона като още един провал, другия сезон се отърваваш от договора на Ръс и взимаш Майлс Търнър и ФВВ за същите пари общо, каквито му плащаш на него само, или айде, малко повече и се доближаваш до това да си претендент. Поне аз това бих опитал. Вече е безсмислено да се трейдва с Индиана за Майлс и Бъди, двамата не струват FRP, a и ако не се получат нещата оставаш съвсем без бъдеще и пикове.
Но за да се стигне до там, някой трябва да си затваря устата и да цъка баскет колкото може, един безумен трейд в момента по-скоро ще съсипе отбора, отколкото да помогне.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 дек 2022 18:52

Е той подписа август за 2 сезона и то след доста провален сезон миналата година. Този сезон за сега е къде по успешен от миналата година, а самият той има вина в не малко мачове заради неточността си и грешките си. Ако ще напуска според мен ще е след краят на другият сезон, когато му изтича договора.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 дек 2022 19:18

Той няма време да чака и този и следващия сезон. Плюс това в тая лига от години договорите не значат нищо.

Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 31 дек 2022 19:21

paceto написа:Е той подписа август за 2 сезона и то след доста провален сезон миналата година. Този сезон за сега е къде по успешен от миналата година, а самият той има вина в не малко мачове заради неточността си и грешките си. Ако ще напуска според мен ще е след краят на другият сезон, когато му изтича договора.

Паце, и ти ли си фен на НБА не знаех :)
Ако не бъркам си споменавал че живееш в Америка гледал ли си някакви мачове на живо ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 дек 2022 19:30

Е аз съм фен на Лейкърс от години просто рядко пиша тук понеже не задълбочавам в подробности.
Да ходя редовно кажи речи, но този сезон не съм ходил понеже от октомври съм в Европа, а от 5 декември съм си в България до към 10-15 януари и после към Япония, Филипините и обратно към САЩ.

Миналият сезон ходих повечко.

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лейкърс

Мнениеот Drunken_Master » 01 яну 2023 11:20

Какво ще рече "провален сезон" ? Веждата единствено в първият сезон беше "на линия", през останалото време е в лазарета 24/7. Между другото е и тъпо парче. Той изобщо не се и пази. Наблюдавайте част от контузиите му. Хвърля се на моменти като ненормален, без да прецени какъв риск е това за тялото му. Най-редовно се контузва след опит за забивка. Преди години срещу биковете примерно, където тръгна засилен и не можа да се задържи на ринга. Имаше и една контузия, дето буквално падна на ръката си.
Тия неща се случват предимно на играчи, които не се пазят ИЛИ на такива, които играят по "опасен" начин. Дерик Роуз що окапа като круша ? Щото тръгваше на скорост срещу две анаболни горили, спинмуувва покрай тях, после иска и да забива на главите им. А как забива !!!!!!!!!!! Падайки на ЕДИН КРАК ! Как се късат кръстни връзки, менискуси и т.н. за отрицателно време ?
Къзънс ? Имаше едно клипче, дето се въртеше в интернет, дето играе с аверите си баскетбол и оня по потник, къси гащи... и джапанки. Тъпунгер и половина...
--------------------------------------
Освен това не е и до липсата на съпорт. 2020-21 Лейкърс почнаха като абсолютни фаворити. Помня предсезонната подготовка много добре, понеже бях тръшнат от измисленият вирус наречен КоВид и общо-взето по цял ден киснах на лаптопа. ТНТ правеше чудовищни мачове, бате... Пелинка успя да привлезе Шрьодер и Монтрез Херъл. Единственият проблем беше, че не успя да вземе Серж Ибака, който подписа с Клипърс, а се хвърли на Марк Гасол, който вече не беше същият. И всичко това се случи заради простотията на Дуайт Хауърд. В края на краищата Лейкърс останаха без качествен рим протектор. Понеже и Джавейл МакГий напусна, би си камшика в посока Кливлънд.
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 яну 2023 12:43

И кой настояваше най-много да се вземе Веждата, въпреки че е всеизвестно колко е трошлив ??? ...... значи Веждата е виновен, ама тоя, който го доведе, пак невинен и жертва .... Изображение ..... винаги е едно и също - където и да отиде любимият ти, вечно плюене колко са некадърни или прости всички около него, винаги те са виновни за безкрайните му провали .... а в редките случаи, когато постигне нещо, винаги е само заради него, останалите са все едно някакви статисти ....

Върни се в “Архив”