2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Buck32 » 17 май 2022 00:56

boabbb написа:Ирландците какви цигани са по-точно? Щото мексиканците мога да ти кажа какви цигани са :D ЛА е мега-противния щат - испанския е основен език и масово се гласува за тия отпадници демократите.

Ирландците са известни като не особено схватливи. Освен това са масово католици, от гледна точка на нашата църква - еретици:) Масачузетс не е населен само с ирландци - и там има достатъчно етнически групи, които ти би нарекъл цигани. Щатът ЛА сигурно наскоро са го присъединили. А не мисля, че е резонно от държава, където 12 години на власт беше Баце, а сега Копейкин влезе в парламента да сме толкова критични към избора на другите.
Така или иначе не разбирам защо в тази тема пишеш тези глупости, пък и аз ти отговарям. Извинявам се за офтопика!

23LBJ
Контакти:

Селтикс

Мнениеот 23LBJ » 17 май 2022 07:08

Buck32 написа:Къде остана "не искам да си комуникираме"?

Ами пишеш го на всеослушание, не беше адресирано до никого. Аз съответно направих същото...
Иначе ми е пределно ясно, че много искаш да си пишеш с мен, ама няма да стане. Приравни се с мишоците, които ежедневно ми ядат оная работа от злоба и яд. Пиши си с оня, дето каза, че при стрелба играчите си "вдигали коленете нагоре"...

-------------------------
Тука в тоя форум, има още двама, дето не могат да преглътнат ежедневния хейт, който съм им сипал. Единия е Помияра, дето вие на умряло и ме дири във всяка тема. Отварям някаква тема, дето Бога Ми, никога не съм влизал и гледам... оня ме поздравява с песен.

Другия е Пуйола. Преди 2-3 години в историческата тема го гаврихме с един, който е професор в СУ на тема история. Просто момчето е мега... И сега, 3 години по-късно влиза от всевъзможни никове за да ми сипва. То не бяха заплахи, то не бяха обещания...

Забавни момчета, мноо се кефя!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 май 2022 12:03

boabbb написа:
Buck32 написа:
boabbb написа:Лебронката травестита и той дойде да се снима с чичо Джак, само не се е подстригал, лентата му отиде насред главата. Само да се набиват пари в циганския щат ...

Е, то кой щат не е цигански? Ама хората с парите нещо ги набиват в единия цигански щат, а в другия по-малко:) сигурно не разбират.

Ирландците какви цигани са по-точно? Щото мексиканците мога да ти кажа какви цигани са :D ЛА е мега-противния щат - испанския е основен език и масово се гласува за тия отпадници демократите.

А някога не беше така, Калифорния беше щатът на просперитета и развитието. Докато белият човек-капиталист властваше. Днес нео марксизмът и черната и латино мизерия са превзели почти всичко и нещата постепенно отиват на упадък. Виж един Холивуд, какви филми се правеха навремето .... днес всичко е политкоректни лайна и бози .... Неслучайно и рейтингът на церемонията за Оскарите се срива така ...

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 17 май 2022 12:10

Reborn1982, даваш си сметка, че хамериканската сган ни докара до това дередже, нали ?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 май 2022 13:57

ReBorn1982 написа:А някога не беше така, Калифорния беше щатът на просперитета и развитието. Докато белият човек-капиталист властваше. Днес нео марксизмът и черната и латино мизерия са превзели почти всичко и нещата постепенно отиват на упадък. Виж един Холивуд, какви филми се правеха навремето .... днес всичко е политкоректни лайна и бози .... Неслучайно и рейтингът на церемонията за Оскарите се срива така ...

Е, нормално - конкуренцията намаля, мина се към планово стопанство, какво да стане

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 май 2022 16:37

Какво се случи с Чикаго? Защо счупиха двигателя след нова година
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

logo5
Контакти:

Бостън-Маями

Мнениеот logo5 » 17 май 2022 23:55

И двата отбора са ми доста антипатични, Бътлър ми е една от най-прехвалените звезди, но въпреки това предпочитам Маями пред Бостън. Бостън до преди 2-3 месеца бяха пълно дъно и изведнъж ми станаха фаворит за титлата. Помня Смарт като се беше размрънкал пред пресата, че играят само Браун И Тейтъм в тоя отбор и останалите не пипали топката, е Удоката взе доста умното решение да направи Смарт пойнт гард и да му даде топката, че да млъкне. Двата отбора са си перфектния мач ъп един за друг, защото като цяло нямат играчи над 2 метра ( образно казано, ся ми се хващайте за сантиметрите) Бам Адебайо е 203, тежкото им крило Тъкър е 196, а в Бостън нямат играч на 206 см, Грант и той горкият тежко крило един и 90 на кръст. И двата отбора играят доста добра защита и имат кадърни треньори, но Маями имат по-широка пейка

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 18 май 2022 00:37

Феновете на Лейкърс явно много мразят отбори, на които от лигата не подаряват купища звезди. Всичките отбори са супер симпатични и изградили отборите си чрез драфта.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Jimmy :)

Мнениеот miro_rz » 18 май 2022 07:02

За една четвърт ги метнаха!
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 18 май 2022 07:11

Бостън засега нямат отговор за "playoff Jimmy". Смарт им липсва.

Миро, взехте 9ти пик от драфта, Пистънс от много чудене танкване ли или не - 5ти пик :). Орландо ще вземат онова високото момче явно (дето прилича на Порзингис след едномесечна диета).

Върни се в “Архив”