Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Пусната е директива да паднем, за да е интересно първенството 
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- KOPScousers
- Контакти:
Unpopular opinion: Нито Ливърпул, нито Манчестър Сити ще станат шампиони.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Какъв беше този гангбанг на вила парк

Убеден съм, че kingofpop е свършил

Убеден съм, че kingofpop е свършил
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Жалките им лузърски фенчета се подиграваха на Сити и Ман.Ю какви защити имали а сега изядоха повече от тях при това от дънна риба, която едва се спаси от изпадане. Впрочем те и миналата година ги отпраха с 5-0 за оная купа, макар че тогава извинението беше че излезли с юношите. Е сега титулярите се представиха още по-добре ! 
locke написа:Какъв беше този гангбанг на вила парк![]()
Убеден съм, че kingofpop е свършил![]()
Беше ясно, че без Мане няма как да вземат мача(той е половин отбор за тях), но чак толко да ги бият
ние поне като ни пишат осмици падаме от Байерн, ама тва направо не знам кво е
П.П. Никой друг ли не забеляза как Ван Дайк едвам ходеше по терена днес ?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
c_menotti написа:Жалките им лузърски фенчета се подиграваха на Сити и Ман.Ю какви защити имали а сега изядоха повече от тях при това от дънна риба, която едва се спаси от изпадане. Впрочем те и миналата година ги отпраха с 5-0 за оная купа, макар че тогава извинението беше че излезли с юношите. Е сега титулярите се представиха още по-добре !
Кат' работи схемата закво да не я повторим, пъпеш. Ся падаме от Вила и после шампиони.
kingofpop написа:
Беше ясно, че без Мане няма как да вземат мача(той е половин отбор за тях), но чак толко да ги бият![]()
![]()
....много бой изядоха, даже нереално много, а Вила можеше да вкарат още 3-4 гола
![]()
![]()
ние поне като ни пишат осмици падаме от Байерн, ама тва направо не знам кво е![]()
П.П. Никой друг ли не забеляза как Ван Дайк едвам ходеше по терена днес ?
Дам, най-вероятно и той е с корона
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
KOPScousers написа:Unpopular opinion: Нито Ливърпул, нито Манчестър Сити ще станат шампиони.
С такава игра в защита едва ли.. Изненадващо или не в момента класирането не лъже. Евертън на Анчелоти играят страхотен футбол, но и те имат известни проблеми в защита (най-вече вратарят Пикфорд изглежда доста нестабилен). Арсенал на Артета пък засега печелят на мускули, а стилът им на игра би трябвало да буди възхищение у.. Жозе Моуриньо. Преводача и отборът му засега са енигма - на път бяха да отпаднат от Локо Пловдив във Лига Европа и в същия момент да опердашат фаворитите в Англия. Това е вторият му сезон, така че трябва да се внимава с португалското мекере

Астън Вила = Байерн Мюнхен

Това не е истина баце
. В момента аз не съм отворил livescore-a и не гледам резултатите от Висшата лига
и не пиша във форума на Гонг
.
Мисля, че след тази вечер спокойно можем да обявим Тотенхамче за морален шампион, да ни дават утре титлата и да затварят първенството
. И без това ковида се увеличава
.
Мисля, че след тази вечер спокойно можем да обявим Тотенхамче за морален шампион, да ни дават утре титлата и да затварят първенството
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]