Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот JackPackage » 08 окт 2018 12:29

Аве някой от лагера на ония от североизточна Испания да каже - Пако има ли клауза за откупуване в БВБ, че като гледам за 80 мин е с 6 гола :shock: , а Суарез копае дъното напоследък, другия нешлифован диамант на Ла Масията Мунир няма да го коментирам, та може догодина да опрете до Пако :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 08 окт 2018 12:43

Расо, loan with an option to buy for €30 million at the end of the season.
---
Мунир, следваща дестинация "Ботев"Враца.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 08 окт 2018 12:57

Los Che написа:Брей, браво бе , Колумбе! Открихме ДВАМА играчи.

Не са двама, прилепчо. Сержи Сампер къде е играл досега? А Меси??? :lol: Всъщност какво значение има дали са играли другаде, след като така или иначе са юноши. Е, да, сега не се времената, когато целите стартови бяха от Ла Масия, но не е и един, както ти се опита да обясниш.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 08 окт 2018 13:16

Абе, лосче. Кажи каква е причината за тая омраза към Барселона, която лъха от всеки твой пост. Срещу Реал не се вижда да пишеш така. Ти ми приличаш повече на хейтър на Барселона отколкото на фен на Валенсия. Още те боли от онова 7-0 когато Невил се правеше на треньор ли? Каква е причината?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2018 14:05

СПАЛ - Интер - гол/гол (завършил 1-2)
Еспаньол - Виляреал - над 2.5 (завършил 3-1)
Валенсия - Барселона - 2 (завършил 1-1)
Расинг - Бока - над 2.5 (завършил 2-2).

:evil: :evil: :evil:

Чудя се аз ли бях идиот да го сложа това или какво?...

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 08 окт 2018 14:59

Така.
На любопитното хайдушко Сърце отговарям в прав текст.
Месси е юноша на Варса. Но е аржентинец. И играе за "албиселесте". А темата която подхванахме със сеньор Jack беше за националния отбор на Испания. Тема , която смятам че съм по-запознат от Ваша милост след като имам открита цяла тема La Furia Española ¡TRICAMPEONES! и за която нямам достатъчно време да пиша. А ФК Варса снощи излезе с трима испанци които Лучо да може да използва.
Пике, юноша? купен за 5М от МU, вече се отказа от нац.отбор и всички са го изпратили с видимо облекчение.
Jordi Alba , юноша ? купен за 14 М от VCF, на 29 години вече , може да се каже че е трайно изместен от по-добър играч от него, по-млад чийто име ще запазя като загадка-закачка.
И остава юношата Busquets.
Останалата бройка юноши, които Сърчицето ни навира, са периферни играчи с по малко минути игра, просто за запълване на групата.
И като завършек по темата констатираме: "Чифлика" вече не произвежда играчи за Ла Фурия.
------
Следва отговор на Лудото момче1.
Декларирам , че изобщо не МРАЗЯ ФКВарса. Думичката е друга.
И това на е заради онова 7:0 . Онзи резИлтат е срамен за ръководството на VCF , което назначи онзи ГН за треньор.
За Ваше сведение аз съм гледал много преди този мач VCF и съм преживял и други подобни загуби.
ФСВ предаде онова с което се гордееше в миналото си.
Собствената школа. Виж по-горе какво съм писал на юнак Сърчо. Когато се присмиваха на Галактикос изтъквахМЕ този аргумент. Сега юношите на Варса се скитат немили-недраги по села и паланки, някои стигнаха до Велико Търново а се наливат милиони за някакви чужденци само защото били известни и рекламирани.
Продадоха се за парите на арабеските.
ФСВ беше горд с фланелката си без реклами. Рекламите на Qatar Airways не бяха жизнено необходими, просто трябваше по завоалиран начин емира да храни и парижани и каталунци. Виж КОЙ има % и във Rakuten, Inc. Доскоро рекламираха неговата фондация.Сега предстои да махнат буквите FCB от емблемата за да е по-лесно смилаема за милионите им фенове в милиарден Китай. Но това не е новина, емблемата на Варса е по-често сменяна от модата в дамските поли. Новата емблема на Юве не е аргумент във ваша полза. [rimg]https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-0d368a10f1664286f597b4b4326b6143.webp[/rimg]
Продадоха Кройф.
Защо съм се веселял с вас феновете на Варса? Защото сте веселяци. Без да Ви обиждам , но общата характеристика е :
- Nickname: задължително е някакъв от детските мечти с мания за величие- Убиеца, Бунтовника , Безстрашния, Капитана...
- Толерантност: Винаги влизате с малките си рогца "На юруш" в споровете и смятате , че аргумента "Авее ти ко разбираш" важи.
- Компетентност: Тук примерите са повече от туристите на "Камп Ноу" , но като най-пресен виж как Убиеца се уби да твърди , че имало засада при гола на Гарай.
- История: Повечето от вас гледат футбол от времето на прощъпулника на Месси. А футбол имаше и преди това а Варса не беше този Франкенщаин.
ergo феновете на Варса сте количество , но качеството ...
Виж другите отбори с какви ерудити се представят тук. И без да цитирам имена те се познават.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 08 окт 2018 15:00

insaneboy1 написа:Абе, лосче. Кажи каква е причината за тая омраза към Барселона, която лъха от всеки твой пост.

Той по принцип не е добре с главата(лично наблюдение).

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 08 окт 2018 17:10

insaneboy1 написа:Абе, лосче. Кажи каква е причината за тая омраза към Барселона, която лъха от всеки твой пост. Срещу Реал не се вижда да пишеш така. Ти ми приличаш повече на хейтър на Барселона отколкото на фен на Валенсия. Още те боли от онова 7-0 когато Невил се правеше на треньор ли? Каква е причината?

Не е добре момчето с главата. Виж в темата на Валенсия за мача с нас какъв състав е дал за Барса - филиала на Барса жени. :lol:
И аз го питах навремето същото, щото за Реал и една лоша дума не обелва (или много рядко го прави и то супер завоалирано), а иначе се прави на неутрален и че е фен на Валенсия, ама всъщност си е прикрито мадридиотче. :roll:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 окт 2018 17:24

Големи филмари тука . :mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 окт 2018 17:59

Реал може да преговарят с Конте, но ако го вземат могат да забравят за Азар :roll: :?

Една от причините Азар да не беше щастлив миналия сезон беше тактиката на Конте и изолирането му от играта, ако Реал вземе Конте, то шанса Азар да премине в Мадрид значително намалява :roll:
Hazard: “I don’t know [what the time frame will be]. I am happy and I don’t need anything [to make me stay]. It is not trophies. Of course, when you play, you want to win but I just want to enjoy things on the pitch, like I am at the moment. Then I am happy”

Отделно, специално за някои фенове на Реал, които си мислят че могат да вземат Азар за макс 80 млн, щото договора му изтичал след 1-2г ...

Hazard: “I don’t want that [what happened with Courtois]. I want what’s good for me but I want what’s good for the club because the club has given me ­everything.

Вземайте Неймар за 350-400 млн и всичко точно :mrgreen:

LosChe вече е персона нон-грата сред феновете на областта в североизточната част на Испания :o
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”