Мнениеот Los Che » 08 окт 2018 14:59
Така.
На любопитното хайдушко Сърце отговарям в прав текст.
Месси е юноша на Варса. Но е аржентинец. И играе за "албиселесте". А темата която подхванахме със сеньор Jack беше за националния отбор на Испания. Тема , която смятам че съм по-запознат от Ваша милост след като имам открита цяла тема La Furia Española ¡TRICAMPEONES! и за която нямам достатъчно време да пиша. А ФК Варса снощи излезе с трима испанци които Лучо да може да използва.
Пике, юноша? купен за 5М от МU, вече се отказа от нац.отбор и всички са го изпратили с видимо облекчение.
Jordi Alba , юноша ? купен за 14 М от VCF, на 29 години вече , може да се каже че е трайно изместен от по-добър играч от него, по-млад чийто име ще запазя като загадка-закачка.
И остава юношата Busquets.
Останалата бройка юноши, които Сърчицето ни навира, са периферни играчи с по малко минути игра, просто за запълване на групата.
И като завършек по темата констатираме: "Чифлика" вече не произвежда играчи за Ла Фурия.
------
Следва отговор на Лудото момче1.
Декларирам , че изобщо не МРАЗЯ ФКВарса. Думичката е друга.
И това на е заради онова 7:0 . Онзи резИлтат е срамен за ръководството на VCF , което назначи онзи ГН за треньор.
За Ваше сведение аз съм гледал много преди този мач VCF и съм преживял и други подобни загуби.
ФСВ предаде онова с което се гордееше в миналото си.
Собствената школа. Виж по-горе какво съм писал на юнак Сърчо. Когато се присмиваха на Галактикос изтъквахМЕ този аргумент. Сега юношите на Варса се скитат немили-недраги по села и паланки, някои стигнаха до Велико Търново а се наливат милиони за някакви чужденци само защото били известни и рекламирани.
Продадоха се за парите на арабеските.
ФСВ беше горд с фланелката си без реклами. Рекламите на Qatar Airways не бяха жизнено необходими, просто трябваше по завоалиран начин емира да храни и парижани и каталунци. Виж КОЙ има % и във Rakuten, Inc. Доскоро рекламираха неговата фондация.Сега предстои да махнат буквите FCB от емблемата за да е по-лесно смилаема за милионите им фенове в милиарден Китай. Но това не е новина, емблемата на Варса е по-често сменяна от модата в дамските поли. Новата емблема на Юве не е аргумент във ваша полза. [rimg]https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-0d368a10f1664286f597b4b4326b6143.webp[/rimg]
Продадоха Кройф.
Защо съм се веселял с вас феновете на Варса? Защото сте веселяци. Без да Ви обиждам , но общата характеристика е :
- Nickname: задължително е някакъв от детските мечти с мания за величие- Убиеца, Бунтовника , Безстрашния, Капитана...
- Толерантност: Винаги влизате с малките си рогца "На юруш" в споровете и смятате , че аргумента "Авее ти ко разбираш" важи.
- Компетентност: Тук примерите са повече от туристите на "Камп Ноу" , но като най-пресен виж как Убиеца се уби да твърди , че имало засада при гола на Гарай.
- История: Повечето от вас гледат футбол от времето на прощъпулника на Месси. А футбол имаше и преди това а Варса не беше този Франкенщаин.
ergo феновете на Варса сте количество , но качеството ...
Виж другите отбори с какви ерудити се представят тук. И без да цитирам имена те се познават.