Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Реал и те не разбраха как не го загубиха тоя мач...на полувремето реалния резултат беше 0-2 но Единсона и компания се изложиха, а вратарчето им се направи на 7-и съдия и отиде там някъде около неговото място![]()
sapio0o написа:JackPackage написа:Реал и те не разбраха как не го загубиха тоя мач...на полувремето реалния резултат беше 0-2 но Единсона и компания се изложиха, а вратарчето им се направи на 7-и съдия и отиде там някъде около неговото място![]()
Атлетико обаче се представиха отлично срещу легендарния тим на Стоилов.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:sapio0o написа:JackPackage написа:Реал и те не разбраха как не го загубиха тоя мач...на полувремето реалния резултат беше 0-2 но Единсона и компания се изложиха, а вратарчето им се направи на 7-и съдия и отиде там някъде около неговото място![]()
при разлика с 20 градуса, на 7000 км гостуване и изкуствен терен...имахме положения, изпуснахме ги след като играхме слабо, но каквото такова...
Какво общо имаше с вашия мач този коментар ?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:JackPackage написа:sapio0o написа:JackPackage написа:Реал и те не разбраха как не го загубиха тоя мач...на полувремето реалния резултат беше 0-2 но Единсона и компания се изложиха, а вратарчето им се направи на 7-и съдия и отиде там някъде около неговото място![]()
при разлика с 20 градуса, на 7000 км гостуване и изкуствен терен...имахме положения, изпуснахме ги след като играхме слабо, но каквото такова...
Какво общо имаше с вашия мач този коментар ?
е, той го приема като заяждане и отвръща...![]()
иначе Реал тази вечер ми изжлеждаше по-дефанзивно и от Челси по времето на Ди Матео....и то на Берабеу....аз се шокирах. чудно дали и с нас ще цъкат така![]()
dreben23 написа:Изключително слаби са отборите тая година и турнирът е близо до критическия минимум.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта