Serie "A"(Сезон 2014/2015)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2014/2015)

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2014 16:34

marchisio написа:Е то тва ви е играта, все гледате да "приключите" .. Как па все на Юве са странни победите, деба тая логика. :roll:
Преди години свириха дузпа за Рома подобна на нашата първа, ама никой не е ревал..

Подобна? Единственото подобно е, че се играе с ръка след пряк свободен. В оня случай ръката е настрани и спира топката, вчера Майкон си пазеше лицето. Да не говорим, че в най-добрия случай беше на линията на наказателното.
Мората що не се "помести" като го блъскаше оня мазен грък? То ако ставаше така......А това, че Видал не е играл с топката, не е фактор за отсъждане на засада в този случай и това много добре ти е ясно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 окт 2014 16:40

rhaegar написа:
marchisio написа:Е то тва ви е играта, все гледате да "приключите" .. Как па все на Юве са странни победите, деба тая логика. :roll:
Преди години свириха дузпа за Рома подобна на нашата първа, ама никой не е ревал..

Подобна? Единственото подобно е, че се играе с ръка след пряк свободен. В оня случай ръката е настрани и спира топката, вчера Майкон си пазеше лицето. Да не говорим, че в най-добрия случай беше на линията на наказателното.
Мората що не се "помести" като го блъскаше оня мазен грък? То ако ставаше така......А това, че Видал не е играл с топката, не е фактор за отсъждане на засада в този случай и това много добре ти е ясно.

:lol: :lol: Даниеле ти ли си :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 06 окт 2014 16:41

rhaegar написа:

Ако си пази лицето по подобен начин на гол линията, пак не е ръка, нали ? :lol:
Разликата при положението с Мората и Видал е огромна. Ако вратаря не вижда, дали няма да се премести ? Колко такива гола са падали, ама само щото е за Юве дай да спориме .. Смешно.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2014 16:43

Ако снимката е истинска за мен това е чиста засада, отварям скоба че не се занимавам със съдийство и може и да бъркам.
Но според мен не влияе на ситуацията играчът на Ювентус която е в ляво но Видал си е направо в цялата ситуация няма как да не влияе!!!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 06 окт 2014 16:47

Понеже вчера не го направихме да попитам - Днес ли ще играем с Фиорентина? :oops:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2014 16:48

Авалокитешвара написа:Понеже вчера не го направихме да попитам - Днес ли ще играем с Фиорентина? :oops:

:mrgreen:

Напролет 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 окт 2014 16:50

Авалокитешвара написа:Понеже вчера не го направихме да попитам - Днес ли ще играем с Фиорентина? :oops:

то вече 2 кръга вие почивате - и миналия и този, ще забравят как се рита вашите :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 окт 2014 16:50

Официално - мачът за Суперкупата на Италия за 2014 година между шампиона Ювентус и носителя на Купата Наполи ще се проведе в Катар. Двата тима излизат един срещу друг в Доха на 22 декември.

Офтопик:

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 06 окт 2014 17:00

JackPackage написа:

то вече 2 кръга вие почивате - и миналия и този, ще забравят как се рита вашите :lol:

По-добре изобщо да не бяхме излизали вчера на терена. Резултатът щеше да е същият, но срамът щеше да е много по-малко.
А Мадзари вика след мача, че знаел какво куца на отбора (Гонг).
И аз знам. Само да си взема пушка и веднага ще го отстрелям проблема :mrgreen:
Офтопик:
Смятам, че има засада при гола на Бонучи. Във всеки случай, ако тук няма засада, то няма кога да се даде такава при подобно положение. Според мен, обаче, по-голяма вина има самият правилник, отколкото реферът. Страничният съдия едва ли може да прецени дали Видал влияе на играта или не, това евентуално може да го направи главният съдия. Само че той няма сигнал от страничния, че Видал е в засада. По новите разпоредби, обаче, от страничния съдия не се очаква да вдигне флага за засада, защото няма пас към Видал. Абсолютен параграф 22.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 окт 2014 17:20

и 3 те гола на Юве нередовни, очедивдно е, че и 2 те дузпи фаула е отвън, а засадата при 3 тия гол е очевидна... :shock: :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”