Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот RedeviL » 16 юни 2013 09:33

urkoto написа:
Levskar_forever написа:Така се прави ! Не да ходиш и да играеш мач когато половин милион са по улиците в страната.

Принципно съм напълно съгласен, въпроса е не е ли малко късничко вече? Народа е казал, три пъти мери, един път режи :roll:

Къде беше същия този народ, когато назначиха една откровена мутра за гл.секретар на МВР?

dunavfc написа:Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !

Понеже всички само повтарят как Пеевски трябвало да бъде отзован, но досега не съм чул нито един ясен аргумент против него.. Да не би причината, поради която не харесваш Пеевски да е същата като тази, поради която харесваш Борисов? :lol:

onceMORT
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 10:02

RedeviL написа:Понеже всички само повтарят как Пеевски трябвало да бъде отзован, но досега не съм чул нито един ясен аргумент против него.. Да не би причината, поради която не харесваш Пеевски да е същата като тази, поради която харесваш Борисов? :lol:

Например, че няма нито ден работа в ДАНС, на мен поне, ми звучи като ясен аргумент? Това че цял живот е бил на синекурни длъжности, без реални отговорности и сега, според мен е доста глупаво да му дадем да си поиграе с ДАНС, можел и да се научи.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

urkoto

Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 10:05

Младежи спипаха Сидеров посред нощ в ресторант: Извини се, бе!

Малко преди 01 ч. в градинката пред "Кристал" в София няколко младежи, които се връщат от протеста, виждат лидера на "Атака" Волен Сидеров, който вечеря в ресторант "Марая" (бел. ред. - там преди три години беше засечен и депутатът от ДПС Делян Пеевски заедно с тогавашния заместник-министър Владислав Горанов). Това пише "Дневник" в среднощен репортаж от София.

Лидерът на "Атака" споделял късната вечеря с приятел.

По разказите на младежите, едно момче извикало на Сидеров - "извини се, бе" (този израз използва лидерът на "Атака" преди време към репортер на конкурентната телевизия СКАТ и от тогава той влезе в масова употреба в социалните мрежи, а сега и по протестите). След това го нарекъл "боклук" и това предизвикало Сидеров, който станал от масата и започнал да бута момчето, съобщи за "Дневник" читател. Той се обади в редакцията, за да разкаже, че половин час след полунощ лидерът на "Атака" е обграден от около 20 младежи, които му задават въпроси
Впоследствие са се появили и трима полицаи.

Сидеров отговарял на остри критични въпроси цял час. Обяснявал, че гласувал за правителството на Орешарски, защото"трябвало да му се даде шанс да свърши нещо", оправдавал се, че ще подкрепят решението за оттеглянето на Пеевски.
От наобиколилите го няколко пъти се чува въпросът "с колко е заредена кредитната ви карта" (по повод шегите, че Сидеров е гласувал за кабинета не с депутатска, а банкова карта).

Почти на пет минути някои от момчетата подхваща рефрена "извини се, бе", "извини се, бе".

Волен Сидерооглу усеща народната любов, от тук насетне всеки който го види по улицата, нека му плюе у сурата! Това е не просто право, а задължение на всеки български гражданин :idea:
Последна промяна от urkoto на 16 юни 2013 10:21, променено общо 1 път.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот Avgusta 1916 » 16 юни 2013 10:09

Аз пък не мога да разбера следното нещо :
Защо в темата за краят на БСП тук присъстващите атакисти са толкова активни :?:
Много объркани ми изглеждат момчетата :lol:
Срещу Доган ли са , или са с Местан?Ще закриват ли ДПС , или ще подкрепят правителството?БСП тумор ли беше за България , или сега е бял дроб?
Да ви кажа честно и аз бих се объркал ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Волен Сидерооглу сгащен отгрупа младежи, не се извини

Мнениеот alexveselinov » 16 юни 2013 10:10

Поредната гейберастка тема антиволен.
Започвате да ставате смешни :lol: :lol: :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 16 юни 2013 10:13

alexveselinov написа:Поредната гейберастка тема антиволен.

Вие още повече с мантрите са герберистите :mrgreen:
Днес като се спънеш псвуай пак герберистите , щото плочката се е надигнала , а ти не си си гледал в краката.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Сидеров, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот dzhambov » 16 юни 2013 10:14

viali69 написа:
Наско написа:Аз не съм от ГЕРБ , но на изборите гласувах за ГЕРБ, защото просто не виждам алтернатива! ГЕРБ малко развалиха статуквото въпреки, че и те направиха много грешки!Първата работа на БСП каква беше - връщане на старите агенти на ДС ,отмяна забраната на пушене , да променят МВР и да си сложат техни ченгета! Иначе Орешарски знам, че обича да разтурва седенки!В БСП са най-големите милиардери!По времето на тройната коалиция само да припомня , че имахме 2 милиарда излишък ,а каквио правеше тогава Станишев да си припомним - правиха чешмички! Поръчали реакторите за АЕЦ Белене, дали милиард и нещо за консултации!Да не забравяме , че по тяхно време ни спряха и еврофондовете! Пък вие ми подкрепяйте БСП!

Да оставим настрани това, че си току-що регистриран "нов" потребител и вероятно си един от платените тук и до болка познати защитници на ГЕРБ. :mrgreen:
1. Как точно ГЕРБ разрушиха статуквото ? Аз не виждам нещо да се е променило в политическия модел на България ! Моделът пак е двуполюсен, но вместо СДС на другия полюс са ГЕРБ (много по-лош вариант за България !).
В парламента отново няма граждански организации, няма представители на улицата ...
Статуквото си е същото и ГЕРБ са част от него ! Те винаги са били част от него, защото голяма част от герберастите са били на важни постове и преди 2009 год.
2. В ГЕРБ също има милиардери. Бойко Борисов е един от тях ! Приятелката му - Цветелина Бориславова, с която уж са разделени е един от най-крупните олигарси в България.
Вчера един от най-големите олигарси в България Сашо Дончев собственик на "Овъргаз" открито заяви, че Бойко Борисов го е канил за учредител на ГЕРБ.
3. Чешмички се строяха по времето на НДСВ, а не на Тройната коалиция ! НДСВ е партията, която издигна Бойко Борисов в голямата политика като го направи Главен секретар на МВР !
4. Без АЕЦ Белене токът ще продължи да поскъпва и ще дойде момент, когато няма да можем да го плащаме. Една АЕЦ никога не може да бъде губеща.

За 4 години управление ГЕРБ смачкаха дребния и среден бизнес в България ! Как ? Постоянни проверки превръщащи се в ежедневен рекет, нови изисквания, глоби, актове, санкции, репресии ...
За 4 години ГЕРБ смачкаха демокрацията в България и върнаха мрачните времена на тоталитаризма, когато 1 човек решаваше всичко. Знаем кой беше човека ...и тогава, и сега.
ГЕРБ наложиха невиждана дори по Тодор Живково време милиционерщина. Върнаха доносничеството като форма на взаимоотношения между хората. Гласуваха всевъзможни забрани и ограничения, които сковаха тотално нормалния живот в страната ни.
За близо 4 години ГЕРБ не вдигнаха нито веднъж пенсиите и заплатите на хората ! А, цените растяха постоянно ...
За 4 години ГЕРБ спечелиха куп външни врагове на България в арабския свят. Бойко Борисов слугуваше грозно на Вашингтон и Израел. Така дори комунистите навремето не слугуваха на Москва !
За последните 4 години вследствие на политиката на ГЕНОЦИД, която ГЕРБ наложи над народа ни измряха хиляди българи без време - от бедност и мизерия !
Мога да ти изброя още "постижения" на ГЕРБ, но няма смисъл. А, ти, продължавай да си гласуваш за ГЕРБ !

Стига с тези ГЕРБ,кажи ти коя идея защитаваш турската,червената или платената?Защото не си спрял да ломиш глупост след глупост.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 16 юни 2013 10:15

alexveselinov написа:Поредната гейберастка тема антиволен.

Гледай колко му е герберския акъл! То се напъва ама не може да измисли нищо !

haha

Мнениеот haha » 16 юни 2013 10:17

Много грамотно написано заглавие. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот deepblue » 16 юни 2013 10:17

От колко е протеста днес?

Върни се в “Архив”