viali69 написа:Наско написа:Аз не съм от ГЕРБ , но на изборите гласувах за ГЕРБ, защото просто не виждам алтернатива! ГЕРБ малко развалиха статуквото въпреки, че и те направиха много грешки!Първата работа на БСП каква беше - връщане на старите агенти на ДС ,отмяна забраната на пушене , да променят МВР и да си сложат техни ченгета! Иначе Орешарски знам, че обича да разтурва седенки!В БСП са най-големите милиардери!По времето на тройната коалиция само да припомня , че имахме 2 милиарда излишък ,а каквио правеше тогава Станишев да си припомним - правиха чешмички! Поръчали реакторите за АЕЦ Белене, дали милиард и нещо за консултации!Да не забравяме , че по тяхно време ни спряха и еврофондовете! Пък вие ми подкрепяйте БСП!
Да оставим настрани това, че си току-що регистриран "нов" потребител и вероятно си един от платените тук и до болка познати защитници на ГЕРБ.
1. Как точно ГЕРБ разрушиха статуквото ? Аз не виждам нещо да се е променило в политическия модел на България ! Моделът пак е двуполюсен, но вместо СДС на другия полюс са ГЕРБ (много по-лош вариант за България !).
В парламента отново няма граждански организации, няма представители на улицата ...
Статуквото си е същото и ГЕРБ са част от него ! Те винаги са били част от него, защото голяма част от герберастите са били на важни постове и преди 2009 год.
2. В ГЕРБ също има милиардери. Бойко Борисов е един от тях ! Приятелката му - Цветелина Бориславова, с която уж са разделени е един от най-крупните олигарси в България.
Вчера един от най-големите олигарси в България Сашо Дончев собственик на "Овъргаз" открито заяви, че Бойко Борисов го е канил за учредител на ГЕРБ.
3. Чешмички се строяха по времето на НДСВ, а не на Тройната коалиция ! НДСВ е партията, която издигна Бойко Борисов в голямата политика като го направи Главен секретар на МВР !
4. Без АЕЦ Белене токът ще продължи да поскъпва и ще дойде момент, когато няма да можем да го плащаме. Една АЕЦ
никога не може да бъде губеща.
За 4 години управление ГЕРБ смачкаха дребния и среден бизнес в България ! Как ? Постоянни проверки превръщащи се в ежедневен рекет, нови изисквания, глоби, актове, санкции, репресии ...
За 4 години ГЕРБ смачкаха демокрацията в България и върнаха мрачните времена на тоталитаризма, когато 1 човек решаваше всичко. Знаем кой беше човека ...и тогава, и сега.
ГЕРБ наложиха невиждана дори по Тодор Живково време милиционерщина. Върнаха доносничеството като форма на взаимоотношения между хората. Гласуваха всевъзможни забрани и ограничения, които сковаха тотално нормалния живот в страната ни.
За близо 4 години ГЕРБ не вдигнаха нито веднъж пенсиите и заплатите на хората ! А, цените растяха постоянно ...
За 4 години ГЕРБ спечелиха куп външни врагове на България в арабския свят. Бойко Борисов слугуваше грозно на Вашингтон и Израел. Така дори комунистите навремето не слугуваха на Москва !
За последните 4 години вследствие на политиката на ГЕНОЦИД, която ГЕРБ наложи над народа ни измряха хиляди българи без време - от бедност и мизерия !
Мога да ти изброя още "постижения" на ГЕРБ, но няма смисъл. А, ти, продължавай да си гласуваш за ГЕРБ !