Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Мнениеот Madridist » 24 авг 2013 17:19

Гарет Бейл днес на обяд е кацнал в Испания 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 авг 2013 17:50

Как може да се дадат толкова много пари за Бейл. Никой играч не струва толкова, пък какво остава за Бейл. С какво толкова се е доказал ? Тъкмо си помислих, че Реал си променя трансферната политика...... Ще кажете - Реал ще си избие парите с продажба на фланелки, но Реал Мадрид преди всичко е футболен отбор, по дяволите......
Докато Перес е президент, Реал ще е само един маркетингов отбор и нищо повече. Интересува се само от парите. Явно е забравил, че това е футболен отбор. Да имаш талкова развита ДЮШ и да я пренебрегваш...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 авг 2013 18:28

Madridist написа:Гарет Бейл днес на обяд е кацнал в Испания 8-)

Има доста коментари,че това са негови стари снимки...въобще незнам вече на какво да вярвам по въпроса БЕЙЛ
Повече ме притеснява това "El Confidental"
http://www.elconfidencial.com/deportes/ ... ipo_20528/
ЙОЗИЛ е твърдо решен да напусне РЕАЛ М АДРИД :( :( :( :(
..........................
Изображение
БЕЙЛ в Марбея,не се знае дали е от минала негова почивка там или от днес.........Сезона започна,такива очаквания има към него,а той си се пече по плажовете,без да е провел сериозна подготовка за сезона .....въобще кога ще го чакаме да влиза във форма незнам,същото се получава като с МОДРИЧ,на когото му трябваха месеци да влезе в ритъм :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 авг 2013 21:42

j0rka7aa написа:Чета сега, че Херардо Мартино коментирал евентуалния трансфер на Бейл, та ми е чудно толкова ли няма с какво да се занимават или изпитват някакъв страх в Барселона, че не спират да коментират Реал. Първо Валдес прави коментари за Касияс, сега Мартино за трансфера на Бейл, голям интерес от страна на барселонци, голямо нещо.

Да и аз това тъкмо четях преди малко и дойдох да си изкажа за пореден път възмущението :mrgreen:
Преди седмица отново писах в една от темите, че ми писна играчи на Барселона или управници да дават съвети на Реал кое е правилно и кое не.
Явно отново се опитват да вкарват интриги при нас с такива подхвърляния. :x

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 авг 2013 23:28

Изображение

Това е снимка днес от Марбеа. Поне на мен, този човек ми прилича на Бейл. Шотгъне, теб лично какво те притеснява евентуалното напускане на Йозил след като си потребителят от форума на Гонг, който е писал най-много критики срещу него :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 авг 2013 00:13

Че кой се е съмнявал, че това не е Бейл или го пишеш с някакъв подтекст :? :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 авг 2013 00:23

paceto написа:Че кой се е съмнявал, че това не е Бейл или го пишеш с някакъв подтекст :? :mrgreen:

Ами Шотгъна е чел някъде ,че това са стари снимки на Бейл от негова минала почивка в Мадрид.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 авг 2013 01:01

Една от двете е стара и е факт, защото на едната е с лека брада, а на другата е гладко обръснат :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 авг 2013 11:11

Madridist написа:Това е снимка днес от Марбеа. Поне на мен, този човек ми прилича на Бейл. Шотгъне, теб лично какво те притеснява евентуалното напускане на Йозил след като си потребителят от форума на Гонг, който е писал най-много критики срещу него :roll:

Естественно ,че го критикувам в много мачове,като не си дава зор на терена ,всички му знаем стила ,но факта че е от най-важните играчи на отбора си е факт .Което ме дразни в него е ,че има невероятен талант,но не го развива и не си помага с лежерният си стил на игра .
ЙОЗИЛ обаче навзеле ли във форма ,си е един от най-добрте плеймейкъри/подавачи в света ,млад е и има толкова много силни години пред него и вече доказа ,че може да е от най-важните играчи за РЕАЛ .
А и кой ще подава на БЕЙЛ и Роналдо .......или те само ще си тичат по фланговете и сами ще се извеждат.ИСКО има 1 официален мач за РЕАЛ ....докато докаже че може да е полезен колкото ЙОЗИЛ в най-добрите си дни,трябва да мине поне 1 сезон.Дай Боже ИСКО да покаже ,че може да е основният плеймейкър на РЕАЛ и да е толкова ценен,че и повече от ЙОЗИЛ ,пък тогава германеца може да бъде продаден,ама дотогава ........ :geek: :geek:

Арсенал изпрати оферта от 30 милиона евро за крилото на Реал Мадрид Анхел Ди Мария, която най-вероятно ще бъде приета от клуба, съобщи испанският ежедневник „Марка“

Хммммммммммммм значи
За футболист с 5/6 мача в кариерата си в ШЛ,играч който никога не се е борил за титлата с отборите си и има 1 сезон на топ ниво - 100 милиона !!!!!!!!
За футболист помогнал на РЕАЛ МАДРИД отново да заиграе добър футбол и да спре донякъде хегемонията на БАРСЕЛОНА в ИСПАНИЯ и срамните отпадания на 1/8 финалите - 30 милиона !!!!!!Футболист асистирал за победа на финала за Купата на краля над БАРСЕЛОНА ,футболист бил жизнено важен за титлата от Примера ,като дори МОУ беше казал че чака с нетърпение ДИ МАРИЯ да се оправи от контузията си ,защото му е най-важния играч заедно с КР7.
Играч с основна роля за суперкупата на ИСПАНИЯ,спечелена в 2 мача срещу БАРСЕЛОНА,не са много отборите дет се вика,които ще бият в 2 мача БАРСА .......ИГРАЧ ДОКАЗАЛ ЧЕ ИМА МЯСТО И РОЛЯ В РЕАЛ МАДРИД
30 мизерни милиона евро.......логиката на Флорентино ,никога няма да спре да ме изненадва
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 авг 2013 12:47

j0rka7aa написа:Чета сега, че Херардо Мартино коментирал евентуалния трансфер на Бейл, та ми е чудно толкова ли няма с какво да се занимават или изпитват някакъв страх в Барселона, че не спират да коментират Реал. Първо Валдес прави коментари за Касияс, сега Мартино за трансфера на Бейл, голям интерес от страна на барселонци, голямо нещо.

По му е интересно да коментира Реал, вместо неговият си отбор!
:lol:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Архив”