Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Башлиев е на ниво отбор в средата или долната половина на А група. Според мен е слаб футболист. В повечето мачове, в които съм го гледал го правеха смешен. Напомня ми на Богомил Дяков от Славия в ранните му години
както казах и вчера, от днес не произлязоха кой знае какви новини. Може би само тая с Пламен Димове е нещо, което не бе съвсем сигурно вчера.
И това с Валери Домовчийски е интересно. Въпреки, че като дойде къде точно ще го наместят в схемата на Илиян, втори нападател ли ще играе до Карвальо или нейде по фланговете?
И това с Валери Домовчийски е интересно. Въпреки, че като дойде къде точно ще го наместят в схемата на Илиян, втори нападател ли ще играе до Карвальо или нейде по фланговете?
Parmalat написа:Сега кажете нещо за Башлиев?
Определено борбен и здрав играч, но с малко футболни качества. Пасовете доста му куцат, но като отчетем факта че рядко е играл като титуляр, може да го отдадем на леко притеснение. Във фаза атака е босичък, трудно комбинира с колегата на неговия фланг, сякаш не усеща кога може да се включи и кога не, оттам си оголва зоната и бавно прибира. Ако пък не атакува често успява добре да "хване" противников флангови играч, но извършва доста нарушения срещу бързи и повратливи крила. С две думи-не го бива.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Лично Херо е искал Башлиев така че има защо.Явно е видял нещо в него.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Илиан е прав, че Башлиев дойде рано в Левски. В Пирин направи много хубави мачове, но конкуренцията на десния бек го съсипа. Мюлдер си беше 100% титуляр, Башлиев знаеше това и както и да се представи, беше ясно, че ще остане на пейката. Така че, според мен проблемът му беше, че Мюлдер беше през цялото време здрав и играеше във всеки мач и нямаше поредица от мачове, в които Башлиев да играе и да се докаже. Да се правят изводи от няколко мача е несериозно. Ако беше ЦЗ, както ние имахме проблеми през есента, можеше да се възползва и да грабне шанса си. Но уви, дано в Черноморец намери пристан и Херо да извлече максимума от мего.
Успех и на Райков, но донякъде ме разочарова, че той сам е поискал трансфер и е нямал амбиция да се бори за титуляр, все пак конкуренцията не е кой знае каква, но така е решил.
Успех и на Райков, но донякъде ме разочарова, че той сам е поискал трансфер и е нямал амбиция да се бори за титуляр, все пак конкуренцията не е кой знае каква, но така е решил.
Относно новите момчета..Доста интересно. Договор за 4.5 години се подписва,когато виждаш нещо в играча. Радвам се,че взехме тези играчи.Не смятам,че самите те ще вдигнат много класата на отбора,но това са футболисти,които играят с хъс и желание. И най-големия талант ако няма хъс и спортна злоба ще се провали (М.Огнянов,например) . Нека да им дадем шанс. Както Илиан каза - трябва им самочувствие и увереност.
110 години любов!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Да ни са честити новите играчи . Дано покажат , че заслужават да са в отбора и ме опровергаят напълно
Този чужденец на какъв пост играе , казаха ли на пресконференцията ?

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Само не знам за какво ни е Домовчийски при положение, че имаме Карвальо и Силва.
Parmalat написа:Лично Херо е искал Башлиев така че има защо.Явно е видял нещо в него.
В мачовете които съм гледал на Черноморец ми е направило впечатление, че там крайните бранители са по-скоро защитници. Не са от модерния тип бекчета, които дублират фланга и са активни във фаза атака, та с малко повече работа Башлиев ще им пасне като дялан камък.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

bilyaletdinov написа:Да ни са честити новите играчи . Дано покажат , че заслужават да са в отбора и ме опровергаят напълноТози чужденец на какъв пост играе , казаха ли на пресконференцията ?
Халф. Дано върнем и Домо, все ще му се намери място.