Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bgsote
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот bgsote » 11 юни 2012 20:06

sslevski написа:
bgsote написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

С удоволствие , ще ти отговоря.
Все от някъде трябва да се започне. Не може постоянно да ти крадат от хляба и ти да се правиш на разсеян, предполагам, че ще започнеш и ти да поставяш услови и да виеш? И човека отказал се от България е инжинера, а не Радо и Матей. Лазаров имаше цял месец да излезе на една пресконференция и да заяви в отговор ,не няма да напусна или да напускам в името на БЪЛГАРИЯ и за развитието на волейбола.
Дано да ти отговорих конкретно.

Не мога да повярвам че има още черногледи хора.Така ли се започва бе като предадеш родината си.
Ми като толкова искате да го махате идете протестирайте.Има хиляди начини за това,а не да се откажеш от България заради това.Това е все едно да си продадеш душата.И какво спечелиха като напускат омразата на половината фенове.Оставям другата половина,че са зад решението да предадеш националната кауза.[/quote]

може цяла вечер да се спори по тая тема, ама само човек може да получи някой друг бял косъм по рано от колкото е нужно. Тука имат вина и медиите за мълчанието и за последно, предател по отношение на ситуацията всеки фен си има мнение, но предполагам, че ще се съгласиш с мен, че най-губещ е БЪЛГАРИЯ.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 11 юни 2012 20:06

pompei написа:Да си тръгнат, но Радо и Матей да платят 400 000 евро колкото стръваше последната домакинска квалификация. Заради " Великия " Радо не се класирахме предишната и сега трябваше да цакаме на Италия 400 000 евра. Кой е виновен за това? Лазаров ли?
Айде бегай........

+1

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 11 юни 2012 20:19

Да не напусне целият отбор ?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 юни 2012 20:20

Значи ако ти не харесва нещо как някой погазва страната и труда на хората ,то не трябва да правиш нищо ? Защото направиш ли то тогава ставаш предател !
Ебати смешната логика имаш !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 11 юни 2012 20:23

sslevski написа:Кой съсипва волейбола бе.Лазаров ли да влезе да направи блокада или да забие.Или какво не им е осигурил.Зала ли,публика ли,условия ли - примадони.Какво толкова ги защитавате тия поп Кръстьовци.
Има едно изречение ,което трябва много правилно да го разберат всички фенове и спортисти.Прочетете го 10 пъти помислете 10 минути и тогава пак пишете.Изречението гласи:

България над всичко!!!

Какво е България?Някой ще ми даде ли дефиниция на понятието "България".България е една територия от 110к кв км в която живеят българи и още доста етноси.Не ми пука за България.Тези за които ми пука,са българите,българският народ.Докато има българи,понятието България ще има смисъл,поне за мен.Ако един ден на тази територия,наречена България,не останат българи,тогава с какво "България" ще е по различна от Мизия,Тракия,Добруджа,Софийското поле и други географски понятия.С нищо!!!
Българите са важни,а не "България".Никоя държава не е над собствените си граждани,тъй като те СА частица от тази държава.И за какво да се жертват нервите,времето,здравето на достоен човек като Матей Казийски?За да може други да се тупат в гърдите и да викат "горд съм че съм българин,велики сме" въпреки че съответния горделивец може да не е пипал волейболна топка през живота.Човек трябва да бъде горд със СВОИТЕ успехи и ДА СЕ РАДВА за успехите на негови достойни съграждани като волейболните национали,а не да избива комплекси чрез чуждите постижения.Много хора реагират така сякаш Казийски им е длъжен-в такъв случай прочетете пак предишното изречение.
Знаете ли какво е правното определение за държава."Държавата"-това е един обществен договор между гражданите които я формират.Никоя държава не е "над" своите граждани.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 20:24

percival написа:Значи ако ти не харесва нещо как някой погазва страната и труда на хората ,то не трябва да правиш нищо ? Защото направиш ли то тогава ставаш предател !

НЕ просто направи нещо което няма да е в ощърб на България.Това не е начина.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 20:27

Ivanov84 написа:
sslevski написа:Кой съсипва волейбола бе.Лазаров ли да влезе да направи блокада или да забие.Или какво не им е осигурил.Зала ли,публика ли,условия ли - примадони.Какво толкова ги защитавате тия поп Кръстьовци.
Има едно изречение ,което трябва много правилно да го разберат всички фенове и спортисти.Прочетете го 10 пъти помислете 10 минути и тогава пак пишете.Изречението гласи:

България над всичко!!!

Какво е България?Някой ще ми даде ли дефиниция на понятието "България".България е една територия от 110к кв км в която живеят българи и още доста етноси.Не ми пука за България.Тези за които ми пука,са българите,българският народ.Докато има българи,понятието България ще има смисъл,поне за мен.Ако един ден на тази територия,наречена България,не останат българи,тогава с какво "България" ще е по различна от Мизия,Тракия,Добруджа,Софийското поле и други географски понятия.С нищо!!!
Българите са важни,а не "България".Никоя държава не е над собствените си граждани,тъй като те СА частица от тази държава.И за какво да се жертват нервите,времето,здравето на достоен човек като Матей Казийски?За да може други да се тупат в гърдите и да викат "горд съм че съм българин,велики сме" въпреки че съответния горделивец може да не е пипал волейболна топка през живота.Човек трябва да бъде горд със СВОИТЕ успехи и ДА СЕ РАДВА за успехите на негови достойни съграждани като волейболните национали,а не да избива комплекси чрез чуждите постижения.Много хора реагират така сякаш Казийски им е длъжен-в такъв случай прочетете пак предишното изречение.
Знаете ли какво е правното определение за държава."Държавата"-това е един обществен договор между гражданите които я формират.Никоя държава не е "над" своите граждани.

Ти сам си го каза.Само че с такива българи като тия двамата няма да има и България.И на мен не ми харесва живота в България и завиждам на Англичаните,но тук съм се родил и това е моята страна и за нея бих дал всичко за разлика от други.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 11 юни 2012 20:27

Лазарoof
Радостin
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 юни 2012 20:30

sslevski написа:
percival написа:Значи ако ти не харесва нещо как някой погазва страната и труда на хората ,то не трябва да правиш нищо ? Защото направиш ли то тогава ставаш предател !

НЕ просто направи нещо което няма да е в ощърб на България.Това не е начина.

Начина е само един и той е като им поискат оставката и след като търтея продължава да се натиска се търси медийна и най-вече гражданска реакция ! Ти ако имаш друг вариант какво можеха да направят е хубаво да го споделиш ! Аз лично друг вариант не виждам .Същата работа е като с Берабатов и Лечков в бфс !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юни 2012 20:30

Да си заминават и двамата на мига.Откакто набеденият треньор Стойчев пое националният отбор ни бият като шкембе у довар и се превърнахме в супер смешно отборче.Да си заминават за ботуша смешното треньорче Радко и личния му лакей Матейчо.

Върни се в “Архив”