sslevski написа:bgsote написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.
С удоволствие , ще ти отговоря.
Все от някъде трябва да се започне. Не може постоянно да ти крадат от хляба и ти да се правиш на разсеян, предполагам, че ще започнеш и ти да поставяш услови и да виеш? И човека отказал се от България е инжинера, а не Радо и Матей. Лазаров имаше цял месец да излезе на една пресконференция и да заяви в отговор ,не няма да напусна или да напускам в името на БЪЛГАРИЯ и за развитието на волейбола.
Дано да ти отговорих конкретно.
Не мога да повярвам че има още черногледи хора.Така ли се започва бе като предадеш родината си.
Ми като толкова искате да го махате идете протестирайте.Има хиляди начини за това,а не да се откажеш от България заради това.Това е все едно да си продадеш душата.И какво спечелиха като напускат омразата на половината фенове.Оставям другата половина,че са зад решението да предадеш националната кауза.[/quote]
може цяла вечер да се спори по тая тема, ама само човек може да получи някой друг бял косъм по рано от колкото е нужно. Тука имат вина и медиите за мълчанието и за последно, предател по отношение на ситуацията всеки фен си има мнение, но предполагам, че ще се съгласиш с мен, че най-губещ е БЪЛГАРИЯ.