Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2012 21:12

шивача написа: :lol: :lol: :lol:
че кой го е.е за победите над вас :? винаги сме имали други приоритети :mrgreen: но така е в природата, всеки се цели към върха, та вашия връх е-ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА(не се чете , а се пее)

Куйе са ви приоритетите-Мура, Кула, 48 от 48, Стяуа( нам колко пъти), или пък Симитли? Ааааахахахахахахаха! :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 21:26

Синьо сърце написа:
шивача написа: :lol:
че кой го е.е за победите над вас :? винаги сме имали други приоритети :mrgreen: но така е в природата, всеки се цели към върха, та вашия връх е-ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА(не се чете , а се пее)

Куйе са ви приоритетите-Мура, Кула, 48 от 48, Стяуа( нам колко пъти), или пък Симитли? Ааааахахахахахахаха! :) :) :)

:shock:
само една десета да ти спомена, иначе от малка Белгия и не трябва да излизаш месеци от всекидневната, а ти идваш да пуцаш :oops:
но вие, доносниците нямате срам :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 сеп 2012 22:30

Синьо сърце написа:

е тва подуенското мислене не мога да го схвана ......... иска да ни обиди с мура при положение, че тях ги размазва фк сараево, пребит след това от някви сервитьори от черна гора, ..... споменава за кула, в каква връзка само той си знае, ....... говори за 48 от 48 след като те са 46 от 48 .......... и после за стяуа , отбор , който ако хване левски ще го разкости ........ наистина не мога да ги разбера братчедите

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2012 23:05

tut написа:е тва подуенското мислене не мога да го схвана ......... иска да ни обиди с мура при положение, че тях ги размазва фк сараево, пребит след това от някви сервитьори от черна гора, ..... споменава за кула, в каква връзка само той си знае, ....... говори за 48 от 48 след като те са 46 от 48 .......... и после за стяуа , отбор , който ако хване левски ще го разкости ........ наистина не мога да ги разбера братчедите

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Всъщност има ли нещо, дето можеш да схванеш? Аз никого не обиждам, а говоря с някого. Ти не си той, естествено че е форум и имаш право винаги да изразиш мнение, ама някак нещо не става май? Нищо де, ти си продължавай, някой ден и с тебе може да говори някой, кой знае... Ма по-добре е да си траеш, че изпадаш в глупава ситуация, инак братчедите си ги храни и ги пой!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2012 11:17

Синьо сърце написа:

:o Не мога да повярвам!Фен на Левски ни се присмива за резултати в ЕКТ :o !

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Стана ясно кой къса живо месо!

Мнениеот baligo » 14 сеп 2012 16:24

Екзекутора: не вземам комисионни, предпочитам твърда заплата

43 хилки на месец?!?!? Колко треньори има в бг с такава заплата?! И това е само твърдото! Смятай бонусите... Не, не, изобщо колко човека има в бг, които имат по-висока заплата. Не знам каква точно е целта на Стойчо, но определено ще е необичайно ако се окаже, че треньорът на най-затъналия клуб е най-високо платения българин :idea: Играят се някакви игри, ама на чий гръб? И кой ще плаща накрая сметките? Над половин милион годишно затъвате само от твърдата заплата на Екзекутора! Сложи бонуси, премии, осигуровки и сумата вероятно отива към милион :shock: :shock: :shock:

Интересно ми е, одобрявате ли го? Който не го одобрява е ясно защо - клубът затъва и Стойчо ако мисли и работи за червената идея ще взема дори по-малко от Илиан. Въпросът е тези, които го одобряват какви са им аргументите?!

Не е истина просто! Клуба с 80 млн. дългове, ама Симитлийския не дава мекото на баницата :) :shock: :) Стискай баце, не пускай кокала :mrgreen: те така или иначе затъват. Едно месце повече, по-малко... Важното е да пада пачка, ама пак им обяснявай за директивата и за живото месо, те са доверчиви, а ти си Екзекутор! На кого обаче? Сещам се, че беше червен отбор, ама кой?
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Стана ясно кой къса живо месо!

Мнениеот mertezaker » 14 сеп 2012 16:35

Не знам в какво се самоубеждаваш, но си далече от истината!

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 14 сеп 2012 16:38

Ами тази монета има 2 страни:
От 1 страна за мен Стойчо Младенов е лаком за пари и никога, ама никога няма да откаже пари, ако не е намерил начин вместо тия пари да изкарва други, по-големи. Приказките, че работел за Харизмата, за Червеното си сърце и т.н. са за баламите. Стойчо първи си би камшика при провала на Лупи, съди се с отбора даже, сега прибира комисионни и няма да се учудя ако за това вися, лъже непрекъснато (напеример не взимал комисионни, докато мениджърите на футболистите го казаха съвсем открито), въобще.. глупостите, че за него ЦСКА е най-святото нещо не вървят.
Добър треньор е.. въпреки няколкото си гафа е добър, но за него на първо място е Интереса.

От друга страна обаче смятам за правилно той да не иска да си намали заплатата.
1.Подписали са. Кой ги е карал? Никой.. Щом са подписали, Стойчо има право на тия пари. Заслужил незаслужил, толкоз. Договора си е договор.
2.Точно ТИТАН не заслужават никаква аванта. Толкова далавери направиха с отбора, айде са, 1 заплата ще платят.
Хайде разбирам да бяха дошли нови хора, да опитват да спасят отбора и да престят от заплати.. да се замисли човек.
Според мен тия се канят да го напъдят ако не се махне сам. Ще предпочетат да му мотаят 1 неустойка 2-3 години (ако останат толкова в отбора де), вместо да му плащат заплатата. А той си седи, трае си, трупа дължими заплати и като стане 1 хууубава сума ще има дело, което сигурно ще спечели.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2012 16:51

mertezaker написа:Не знам в какво се самоубеждаваш, но си далече от истината!

По Коледа човек върви отчаян по улицата, и по едно време гледа пред
себе си: благ старец, с брада, в червено палто и с чувал на гърба.
- Ти Дядо Коледа ли си?
- Да,човече,защо си така угрижен?
- С жена си се скарах, детето е в затвора, нямам пари, уволниха ме...
- Стига,стига! Коледа е, ще ти изпълня 3 желания.
- Добре! Първо, искам къща с басейн, с гараж, с градина.
Старецът плясва с ръце:
- Готово! Второ?
- Да! Искам пари, много пари!
Старецът отново плясва с ръце:
- Имаш на сметка в банка, в имоти и в ценни книжа 100 милиона евро.
- Супер! А сега, трето,последно,искам като се прибера вкъщи, там да
ме чака мис България!
Старецът плясва пак с ръце:
- Готово! Всичко е изпълнено. Но сега искам и ти на мен да ми
изпълниш едно малко желание.
- Е, кажи, Дядо Коледа!
- Искам да ми направиш свирка!
- Е, ти направи толкова много за мен, става.
Потил се нашият, с много мъки направил свирката. Доволен, старецът му
казал:
- Момче, на колко си години?
- 35.
- Е, и все още вярваш в Дядо Коледа?..... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 14 сеп 2012 16:53

се тая колко взима. казвам всеки армеец знае какво е стойчо за цска и спирам
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”