Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот loko29 » 29 мар 2012 21:49

Продължите ли с тонката ще споделите нашата съдба!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2012 21:50

asdfghj написа:Хайде лека нощ,че ми писна от ревльовци ! :lol:

Батко, внимавай да не те баннат и с този ник. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 29 мар 2012 21:50

Синьо сърце написа:
mistreated написа:След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?

Така ли? Щото на стадиона друго се вижда...Друг свърши въздуха и след 70 минута само лежа по терена, но лошо няма. И всеки аут се биеше по минута, но както е казано-"..сега е вашето време..." (Лука 22:53).

На стадиона се вижда по друг начин, защото си в еуфория, пееш, викаш, обграден си с хора, с които имате обща цел. На стадиона и най-чистия шпагат на съперника е червен картон. :)

Въздуха може и да не сме свършили, но и не направихме натиск, какъвто трябваше за да вземем поне точка. Та ние до 1-2 статични положения да изсипем топката не стигнахме.

Едно нещо имаше в Левски от предния сезон - не се предаваше. И затова, макар и втори, не чувствах някаква мъка. Сега е друго.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 мар 2012 21:51

loko29 написа:Продължите ли с тонката ще споделите нашата съдба!

Тонев само приказва и нищо не върши. Борисов с нищо не помогна на "Левски" освен с това да го довърши.
И ако това е левскар...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 29 мар 2012 21:52

daniel875 написа:"Левски" не бива да се класира за евротурнирите! Ромзо така и няма да си замине през лятото от тима. Работата ни задълго е спукана!
Остава само да чакаме момента, когато шансът ще бъде с нас.

Лошо тръгваме по стъпките на Ботевистите.Много агитка много чудо ама не където трябва.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 29 мар 2012 21:54

sslevski написа:Той ще поеме отговорност.Ще се нареди за заплата.Ще каже това е живота ще дадът на ГУГУТКАТА 3000 лв за следващата хореография и така.Срама остава за нас ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ.Които освен победа друго нищо не признават.Това за мен е истинския фен.

Ти може да не признаваш друго за нещо, което зависи от теб. Когато става въпрос за спортно състезание, има 22 човека и ти не влагаш никакъв труд освен да люпиш семки и да зяпаш, не може да имаш никакви претенции. Като не ти харесва играта и резултата ставаш и си заминаваш и се доказваш и жънеш победи в сфера, където си по-добър от тях
Последна промяна от TB1957 на 29 мар 2012 21:57, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 мар 2012 21:54

Не оспорвам, казах вече че сръбнахме и съм шашнат от пътя и емоциите. Но пропиляхме много днес, резултатът е несправедлив с оглед логиката на играта, но е реален, защото те вкараха, а ние-не!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

edin11
Контакти:

Мнениеот edin11 » 29 мар 2012 21:55

Едно време ревахте против КОКАЛА въпреки, че побеждавахме та дори и титлата взехме. Никой не може да ме убеди, че щяхме да загубим от Баку и Дебрецен. Гонзо от 3 години се оправдава с Боримиров и Велев. И те имат много трески за дялане, но заслужаваха шанса да вкарат Левски в ШЛ. Все още имам надежда за титлата, но тя минава през задължителни победи от тук до края. Е*ати жалката работа, Лудогорец ни подаряват титлата, ЦСКА са по-слаби и от Македонска слава, а ние не можем да станем шампиони и да излезем на чело. Да налагат юноши, поне те ще знаят какво е Левски...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 мар 2012 21:55

Tommi написа:
asdfghj написа:Хайде лека нощ,че ми писна от ревльовци ! :lol:

Батко, внимавай да не те баннат и с този ник. ;)

Батко си е тука,спокойно :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 29 мар 2012 21:57

Синьо сърце написа:Не оспорвам, казах вече че сръбнахме и съм шашнат от пътя и емоциите. Но пропиляхме много днес, резултатът е несправедлив с оглед логиката на играта, но е реален, защото те вкараха, а ние-не!

Как искаме да бием като пропуснахме 3 пъти само срещу вратаря (Йовов два)

Върни се в “Архив”