LOKO_PD_FAN написа:Никога не съм предполагал,че толкова ще ви уплашим ,та чак да търсите причина да не си подкрепяте отбора,ужас,какви фенове сте?
Ние курвите ги ебем - не ни е страх от тях!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LOKO_PD_FAN написа:Никога не съм предполагал,че толкова ще ви уплашим ,та чак да търсите причина да не си подкрепяте отбора,ужас,какви фенове сте?
koki950 написа:И кво ще развалите едно нещо по което бием шопите и те си признават а това е атмосфера по трибуните,само с 1 агитка не става!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
,ужас,какви фенове сте?
споко бе приятелю всички сме за една кауза и тя е СВОБОДЕН БОТЕВ, на всеки му тежко и те разбирам защо така реагирашbotev_1912 написа:optimista написа:да никакво ходене на порутения стадион, то е ясно че ще ни бият ,но мисля че това ще се отрази доста от медиите, че не сме присъствали на дербито, може само нещо с/е селския да се опъне и да се излиза
глупак - било ясно, че ще ни бият, в момента има 2 разлики между Ботев и Локо, едната е че ние не сме взимали пари от 4 месеца, а те само от ТРИ!!! Другата разлика е, че ние сме в края на едно безумно управление на нашия клуб, а те са в началото на такова /справка Галя Топалова: "Ще правим селекция без пари"/!
Ти приятелю си деформиран и изкривен - време е да спреш да другаруваш с буфери, нещо твоите другари са ти промили мозъка!!! Било ясно, че ще ни бият - не те ли е срам!
yasen_ov4arov написа:Ние просто си вадим статистиките за евротурнирите.
Yobs1912 написа:дано утре в декларацията пише :
ТОВА БЕШЕ ЕДНА ГОЛЯМА ШЕГА,ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ БУЛТРАСИ НА МАЧА ДА ЗАЩИТИМ ЧЕСТТА СИ,ДА СИ ВЪРНЕМ ПЛОВДИВ !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта