Мнениеот Кашчей » 27 мар 2015 22:02
DIMO написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:ЦСКА Радомир как ще претендира за базата на МФВС?
Напълно нов отбор, а и вие, също не можете да имате претенции за чужда собственост..или можете, което ви е генетично заложено

По принцип никой нов отбор не може да претендира за базите ба ЦСКА,те си остават на фалиралия тим.Не знам как го направиха в Ботев,но там си ходеха с бащицата зад гърба , а и общинарите половината са ботевисти.За това ми е любопитно тези които искат да фалират ЦСКА какво смятат , че ще постигнат с това?Като се пръкнат 3-4 отбора ЦСКА на кой тим ще симпатизират ?Безумие е това с фалита.Разбира се,може и аз да греша,но ако е така да кажат къде и в какво.
Бази ЦСКА НЯМА !!! РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! Те са на МО. Нали затова им "плащаме" наем толкова години. Дадени ни са да ги ползваме срещу инвестиции в тях.Като фалира клуба, МО си ги взима.Ако не се инвестират определени милиони там, всяка година, пак могат да си ги вземат.Ако фалираме, губим базите. Ако не фалираме, пак ги губим, щото нямаме пари за ремонти. Ние за лиценз нямаме...за заплати нямаме, за ток нямаме...за трансфери нямаме, ....абе ФК НЯМА АД...
Базите са на МФВС.Само вметка и уточняване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?