ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 01 сеп 2016 12:23

ММ1914 написа:
ceBep написа:Страшно прости момчета има и от двете страни. Реално са останали доста малко хора с чест и морал, с които бих застанал рамо до рамо ако стане нещо. Явно цирка в тая забравена от Бога и смачкана от към какво ли не страна е огромен.

И все по-малко ще остават, много от хората просто ще се откажат.

А при вас как е? Би ли споделил?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:28

Заклет Левскар написа:
Beladona написа:
Заклет Левскар написа:
MASTER_COOL написа:
W84me написа:ХАхаха, Домусчиев е виновен, че купува чужденци... Джуджето също купува, ама той не е виновен :D

Защо се правиш на ТЪП или просто не се правиш :lol:
Естествено е, че когато водещия отбор поставя стандарти, другите ги следват !
Или в Левски играят юноши ??? :)

Ами той водещия отбор от години играе само с чужденци, ама допреди месец всички вие припознавачите обяснявахте как с нищо не допринасял за развитието на БГ футбола. Е, сега вие ще допринасяте за развитието на португалския и колумбийския футбол. :mrgreen:
[center]Важното е да припознаеш с чест![/center]

От връткалници , не чакай друго освен въртене и сучене .....

ПП гледам , че си написал Мика Стоичкова Рамадан , да ти подскажа , че и другия зет е резана карабина ....босненския левент :)

Бях чул, че и той е резняк, ама това само Камата и щерка му знаят, името му май не е много ориенталско.
Фактите, че заради новия си зет щеше да убие човек, навеждат на мисълта, че със сигурност е помак. Ицето заради християнин никога няма да налети на бой.

Гарантиран резак !!!! От хората на Бекир е ...( Ред Жокер ) :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:31

GOLEADOR написа:Ицо яко е бръкнал в дупето на Боркиша,щом Лука Белич от хърватин стана босненец.Но това е нормално,какво друго може да очаква човек от един интригант?То не бяха интриги за купата,сега обряза Лука Белич,абе по-голям интригант от Боркиша в този форум няма!

Дори , да те светна нещо !!!! Много босненци взимат хърватски паспорти заради Евросъюза и без американски визи !!!!

Те са като наште макета , които взимат бг паспорти ....

Та на Ицо Зетя е този случай !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:33

soilwork написа:[center]Зафиров скочи на ЦСКА 1948[/center] [center]Изображение[/center] "Много ми е обидно. Не очаквах тези псевдоцесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат инереси и ги гонят чрез клуба. Генералът Мечков ме освободи, като ми каза, че е под голям натиск от Инициативния комитет. Той бил само подставено лице и някой много го натискал да ме махнат. Кой е този някой, не пожела да ми каже. Става дума за някой от Инициативния комитет. Но аз не знам кои са в този комитет", каза Зафиров.

"В клуба всичко е скрито-покрито, а щеше да е прозрачно. Има 50 хиляди лева, за които не се знае откъде са дошли и кой ги е дал. Абсолютно съм използван. Единствен излязох с името си и с лицето си, псухава ме на „Армияга“, използваха ме за един месец и ме изхвърлиха. Не съм бил надграждал по време на подготвителния период – това е казал този, който ме е освободил. Абсурдно е, аз да първи път чувам такова нещо. Подрабрах още, че ветераните, които са застанали зад този проект, се отдръпват, защото също се чувстват използвани. Не знам кой ще остане да подкрепя клуба", добави Зафиров.

Абе , тоя гепи топките на децата , абе кво сттааааааа ????

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:35

boabbb написа:
GOLEADOR написа:Ицо яко е бръкнал в дупето на Боркиша,щом Лука Белич от хърватин стана босненец.Но това е нормално,какво друго може да очаква човек от един интригант?То не бяха интриги за купата,сега обряза Лука Белич,абе по-голям интригант от Боркиша в този форум няма!

И баш с онова синьото хюмне да хулят Ицо във подфорума на ЦСКА - АБЕ, ТУКА ИМА ЛИ МОДЕРАТОРИ :?: :?: :?: Или да почвам да тегля потки майни на кого ми скимне ...

Само обсъждаме дали двамата Зетя са резаци или само единия ....аз залагам на двамата !!!!

Никой не обижда Ицо !!! Поне аз не съм видял такова нещо !!! Плюс това и да са резаци , няма нищо лошо !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:39

soilwork написа:Някой още ли вярва че клуб-клуб е на "феновете "?

Не! вече повярвахме на Крадецът на топки !!!

След Крадецът на праскови се появи такъв и на топки ......ти си Невена Коканова , нали ????

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:40

MASTER_COOL написа:ЗафирOFF е долен боклук !
Късно е либе за китка :idea:

Не , добро крадче е , става за Микре Опг !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:43

boabbb написа:Ясно е, че Киро Гела или Божков са дали 50-те бона :roll: Целта на тоя отбор също е ясна - да разедини червената общност, а дали са успели е трудно да се каже :roll: Зафето се полакоми за пост и сега духа супата ...

Не , само Гела ги даде .....целта на този отбор е да обере всички фенове на ЦСКА с малко мозък в главите си .....останалите да си верват , че. литекс е ЦСКА !!!!

Вземете си Крадецът на топки при вас ....и без това са се събрали шайка крадци и наркодилъри !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 12:43

soilwork написа:
boabbb написа:Ясно е, че Киро Гела или Божков са дали 50-те бона :roll: Целта на тоя отбор също е ясна - да разедини червената общност, а дали са успели е трудно да се каже :roll: Зафето се полакоми за пост и сега духа супата ...
[center]Щото тука един плямпа денонощно за генералите ,Коцев ,Дучето......как феновете си били направили отбор [/center]

Ми кой го направи отбора , микретата ли ???

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 сеп 2016 12:44

Много е тежко на тези,при които се съчетават малки възможности с големи амбиции.
Все търсят начин да си избият този комплекс,като непрекъснато се навират в очите на хората,с цел да ги забележат.
С много говорене,информация от"първа ръка",лъжи и спекулации,не се подбират средства.Но края винаги е един и същ.
Презрение и псувни.

Върни се в “Архив”