ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот шивача » 01 сеп 2016 00:20

ММ1914 написа:
шивача написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:
Възможно е, не го изключвам, но не ми дреме бе, капут :lol:

А това ли ти сервираха за вечеря, дано поне е пълен за да хапнеш добре. :mrgreen:

Затапи ме. При теб процентите са над два(2), като айфон си в сравнение с другите породи :lol:

О ние с теб не си пишем за първи път. :mrgreen: И предния път резултата пак беше равен. Благодаря все пак.

Нямам спомен, мухльовци не помня. При мен всички говеда сте равни, нямам симпатии :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 сеп 2016 00:20

шивача написа:
гражданин от село написа:
шивача написа:
шивача написа:Не успя, беше дал бута на някъв с алфа, пък те са едни, мамата си ебало

То това беше по-рано с ГАЗ-ката.След този случай му я взеха, а после открадна Зил-ът от ТКЗС-то в Перник.
п.п.Май беше от престижният квартал в източен Перник. :mrgreen:

Тва първия квартал у десно ли беше? Асфалтираха ли го? :?

Там са само древни римски пътища постлани с вековна шлака.

Лошо, Градски, лошо......затова по път за там си взимам голф-цезар2 под наем, без навигация, той си знае пътя :mrgreen:

Само Двойката те отправя там, да не се излъжеш, ако някой ти предлага Луи X|V. :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 сеп 2016 00:21

шивача написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:
Възможно е, не го изключвам, но не ми дреме бе, капут :lol:

А това ли ти сервираха за вечеря, дано поне е пълен за да хапнеш добре. :mrgreen:

Затапи ме. При теб процентите са над два(2), като айфон си в сравнение с другите породи :lol:

О ние с теб не си пишем за първи път. :mrgreen: И предния път резултата пак беше равен. Благодаря все пак.

Нямам спомен, мухльовци не помня. При мен всички говеда сте равни, нямам симпатии :lol:

И как се разпознаваш на снимки тогава? :mrgreen: Другите се посочват и който остане си ти?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 сеп 2016 00:23

шивача написа:
шивача написа:
шивача написа:Не успя, беше дал бута на някъв с алфа, пък те са едни, мамата си ебало

То това беше по-рано с ГАЗ-ката.След този случай му я взеха, а после открадна Зил-ът от ТКЗС-то в Перник.
п.п.Май беше от престижният квартал в източен Перник. :mrgreen:

Тва първия квартал у десно ли беше? Асфалтираха ли го? :?

Там са само древни римски пътища постлани с вековна шлака.

Лошо, Градски, лошо......затова по път за там си взимам голф-цезар2 под наем, без навигация, той си знае пътя :mrgreen:

Само Двойката те отправя там, да не се излъжеш, ако някой ти предлага Луи X|V. :lol:

Знаех си, оня в къщата ми даваше 6-ца на същата цена, ама имаше хидравлика и оТказах :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 сеп 2016 00:24

ММ1914 написа:
шивача написа:

И как се разпознаваш на снимки тогава? :mrgreen: Другите се посочват и който остане си ти?

сори, ама ми идваш бая тъпичък, немам нужда си пиша с теб, тук съм сериозен.....ако някога съм те ебавал ми е било доста скучно ;)
Лягай си!

п.п. и аз си лягам

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 сеп 2016 00:29

шивача написа:Знаех си, оня в къщата ми даваше 6-ца на същата цена, ама имаше хидравлика и оТказах :lol:

Знам, че Спас много ценял верижните машини, там можело да товариш и теглиш много от големите пакети, които ги хвърляли с парашути от самолети.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 сеп 2016 00:36

шивача написа:
ММ1914 написа:
шивача написа:

сори, ама ми идваш бая тъпичък, немам нужда си пиша с теб, тук съм сериозен.....ако някога съм те ебавал ми е било доста скучно ;)
Лягай си!

п.п. и аз си лягам

Няма лягане, не и по време на USOpen има хубав и доходосен мач в момента и няма да се спи близките 3 -4 часа.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 сеп 2016 02:01

[center]Адалберт Зафиров ексклузивно пред Тема Спорт:
"Не очаквах тези псевдо-цесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат други интереси и ги гонят чрез клуба......"
Цялoтo интервю със Зафиров утре в Тема Спорт.....ще се разкрият много нелицеприятни неща за бившите "оздравители ",синдици, Черепи и т.н
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 сеп 2016 07:00

soilwork написа:[center]Адалберт Зафиров ексклузивно пред Тема Спорт:
"Не очаквах тези псевдо-цесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат други интереси и ги гонят чрез клуба......"
Цялoтo интервю със Зафиров утре в Тема Спорт.....ще се разкрият много нелицеприятни неща за бившите "оздравители ",синдици, Черепи и т.н
[/center]

То хубаво, но защо участва в целия този цирк? Наивен или и той е имал друг интерес, но са го извръткали?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 09:05

soilwork написа:[center]Адалберт Зафиров ексклузивно пред Тема Спорт:
[/center]

Да върне топките и екипите на децата !!!! :)

Абе тоя каква гнусотия направи , тая легенда ....

Върни се в “Архив”