ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kremi82
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот kremi82 » 31 авг 2016 23:22

GOLEADOR написа:
kremi82 написа:Какво възраждане, като всички вие се продадохте на ГГ за жълти стотинки и за една купена тенекия?
Какво говорехте преди година, какво направихте това лято начело с Дърпатов и оня на снимката?
Припознавачииииииииииии

Креми,я ме цитирай какво съм говорел преди година и какво сега,ще ми е интересно да видя как казаното от мен се вързва с глупостите написани от теб.

След малко ми почва сериала по Диема Фемили и нямам време да ровя назад.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 авг 2016 23:22

Cheradonna написа:Уникални,истински уникати на флората и фауната се намират тук....
Бравос,в червената книга не могат да съберат толкова много... :shock:

В припознавачество ни обвиняват, но те самите са припознавачи. Как е възможно да припознаят клуба на фатмака и натовския генерал - комунист, не ми е ясно?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 31 авг 2016 23:22

Vasil_B написа:
ceBep написа:Отборът на ЦСКА-София обяви трансферите на трима нови футболисти. Ръководството на "червените" представи Вилмар Джордан, Рубен Пинто и Руй Педро.

Старата песен на нов глас. До Нова година и последните останали от миналогодишния състав ще ги махнат. Усещате ли вече за какво става въпрос или oще сте с очилата?

Тъпаците поне на Галчев, Хазуров, Бранеков и Демона да бяха предложили 5 годишни договори, баси ...
Единствено се радвам, че разкараха оня люляк на крилото ... марш на такива.

Аман от умници,не изкарали един лев през живота си,иначе Ентелегенти,другите тъпаци....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 31 авг 2016 23:23

ММ1914 написа:...
Синчеца е пичага, понякога е малко краен, но е свестен.

:lol:

Герената е пич...
иначе повечето сте много залухави, но той е готин...
:lol: :lol: :lol:

Малко се унася като ни храни, но и аз съм така... та не е проблем...
:roll:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 31 авг 2016 23:24

Mitata написа:
Cheradonna написа:Уникални,истински уникати на флората и фауната се намират тук....
Бравос,в червената книга не могат да съберат толкова много... :shock:

В припознавачество ни обвиняват, но те самите са припознавачи. Как е възможно да припознаят клуба на фатмака и натовския генерал - комунист, не ми е ясно?

Това "нещо"никой не го припознава освен тримата пишещи се тук "големи" цесекари....
То си и личи по темичката на беладоната..... ;)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 31 авг 2016 23:28

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:Лошо е че се срамувате и отричате. не знам защо ми изтриха поста тогава.
Още при създателите на Левски е имало и комунисти и всякакви хора. С екипа на Левски, вярно в контролна среща, но е с екипа на Левски има мач и Димитър Списаревски. Колкото толкова.

Защо да се срамуваме?Ето сега поста ти седи.Отделно 5-май все на някой е рождена дата,интересното е,че никой през комунизма не се сети за нея,а сега се опитват да ни вменят някакво чувство за срам ,което само в главите на сините го има!

Съвсем случайно е и рождена дата на Карл Маркс, че и кръгла годишнина има тогава. Да не говорим за 100 годишнината от издаването на Комунистическия манифест.

За това говоря,никой по времето на комунизма не знаеше ,че датата на създаването на ЦСКА съвпада с тази на Маркс или манифеста,а сега това едва ли не се вменява като някакво срамно дело!Айде няма нужда!

5-ти май е извършено Баташкото клане. ЦСКА е създаден на тази дата, с ясната задача още при създаването си, това да е клубът, който достойно да представя България в международни мачове. Символ на силна и свободна България.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 31 авг 2016 23:32

kremi82 написа:...

Грабвай вибратора и си мисли за Петьо-Фатмака...
И не се Аби по "футболни теми', душко... веднъж се живее... а "батерийките" R-20 са ефтинджОс...
Ръгай здраво и си свиркай...

:lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 авг 2016 23:35

kremi82 написа:
GOLEADOR написа:
kremi82 написа:Какво възраждане, като всички вие се продадохте на ГГ за жълти стотинки и за една купена тенекия?
Какво говорехте преди година, какво направихте това лято начело с Дърпатов и оня на снимката?
Припознавачииииииииииии

Креми,я ме цитирай какво съм говорел преди година и какво сега,ще ми е интересно да видя как казаното от мен се вързва с глупостите написани от теб.

Малий, сериал.....ще ревеш като тити, усещам те, като жена. Няма ли КОЙ да те изчука, ми ми гледаш жаноария?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 23:36

Teo написа:Всичко с ВБ беше едно циркаджийство.
Никога не е имал намерение да влиза в ЦСКА след като го продаде на Митал.

Това пред банята в Горна баня ли го чу ?

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 31 авг 2016 23:37

Beladona написа:
ММ1914 написа:
Beladona написа:
Just1948 написа:
kremi82 написа:
Just1948 написа:Донке изчезни,година вече тролиш по форумите,омръзна ни.

.....каза трол-припознавач, регистриран преди десетина дни с цел да възхвалява ГМО-урода.

Съжелявам “господине“.
Имах друг профил но някой ме банна заради псуване. :lol:

Е, толкова ли си зле , че псуваш тук ????

Е точно ти да го напишеш след вчера? :mrgreen: :oops:
Вярно поувлякоха се всички, беше забавно, но ако се следяха стриктно правилата... поне десетина човека нямаше да пишете днес.

Точно аз , като най-псуваната личност тук :)

Не искат да четат истината спокойно тия чилячета тук . псуват като изоглавени .

Хубаво е да се замислиш дали си личност. На нас ни е ясно.

личност - представлява резултат от процеса на възпитание и самовъзпитание. Не всички хора могат да бъдат личности; тези които не осъзнават своята индивидуалност, не могат да бъдат. Такива са например хората с психически отклонения като олигофрените или с физиологични отклонения, при които отсъстват функциите на висшата нервна система.

Върни се в “Архив”