Beladona написа:Че съм твърдял за Зафето , че е велик треньор е ГНУСНА ЛЪЖА !!!!
Аре да спазваш Божите заповеди , а???? Или си атеист ???
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
-
гражданин от село
ceBep написа:Отборът на ЦСКА-София обяви трансферите на трима нови футболисти. Ръководството на "червените" представи Вилмар Джордан, Рубен Пинто и Руй Педро.
Старата песен на нов глас. До Нова година и последните останали от миналогодишния състав ще ги махнат. Усещате ли вече за какво става въпрос или oще сте с очилата?
Усещаме, търсят се играчи конкурентни на тези на домуза, а не мачкащи ентусиасти и бивши футболисти от преди 10 г.
ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:
Националсоциализмът си е много добра идеология, поздравът е много по-стар от две хилядолетия, а тогав май нацисти не е имало. Научи кое е името на Апостола на свободата и не пиши глупости.
Викай "Зиг хайл" пък после се оправдавай,че си пропагандирал индуиски или там каквито са нацистките символи,ей,срама нямате.
Името на Апостола всеки го знае,дори и вашето ръководство!
Аз със Зиг Хайл не поздравявам. Когато искам да нося интересни символи слагам тениска на Моторхед, дори във Франция, не ме закачаха, карикатурите наречени полицаи.
Та не видях да правиш разлика между има и прозвище.
Вашите ръководители правят ли?Или викаш да не ги цитирам?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Just1948 написа:kremi82 написа:Just1948 написа:Донке изчезни,година вече тролиш по форумите,омръзна ни.
.....каза трол-припознавач, регистриран преди десетина дни с цел да възхвалява ГМО-урода.
Съжелявам “господине“.
Имах друг профил но някой ме банна заради псуване.
Кондьо, ти ли си?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
ММ1914 написа:suni написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:1.И на кого е рождената дата ( 5 май)?
1.Карл Маркс...
И това е лошо защото ?..
Лошо е че се срамувате и отричате. не знам защо ми изтриха поста тогава.
Още при създателите на Левски е имало и комунисти и всякакви хора. С екипа на Левски, вярно в контролна среща, но е с екипа на Левски има мач и Димитър Списаревски. Колкото толкова.
Никой, нищо не отрича. Времето е революционно, спорта става ведомствен, различните са обречени,..факт!.. Защо го правиш тогава? Гледай си отбора и нека да има спор,.. ама не идеологически, а на терена!
Кажи за ,,Човекът,, от Лондон, викат че бил потомствен армеец?
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

гражданин от село написа:ceBep написа:Отборът на ЦСКА-София обяви трансферите на трима нови футболисти. Ръководството на "червените" представи Вилмар Джордан, Рубен Пинто и Руй Педро.
Старата песен на нов глас. До Нова година и последните останали от миналогодишния състав ще ги махнат. Усещате ли вече за какво става въпрос или oще сте с очилата?
Усещаме, търсят се играчи конкурентни на тези на домуза, а не мачкащи ентусиасти и бивши футболисти от преди 10 г.
Е тука вече се разкри колко си бос на тема футбол. За Интелигентност няма да коментираме даже.....
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:
Националсоциализмът си е много добра идеология, поздравът е много по-стар от две хилядолетия, а тогав май нацисти не е имало. Научи кое е името на Апостола на свободата и не пиши глупости.
Викай "Зиг хайл" пък после се оправдавай,че си пропагандирал индуиски или там каквито са нацистките символи,ей,срама нямате.
Името на Апостола всеки го знае,дори и вашето ръководство!
Аз със Зиг Хайл не поздравявам. Когато искам да нося интересни символи слагам тениска на Моторхед, дори във Франция, не ме закачаха, карикатурите наречени полицаи.
Та не видях да правиш разлика между има и прозвище.
Вашите ръководители правят ли?Или викаш да не ги цитирам?
Човек, ти проблем с четенето ли имаш? Цитирай на воля ако искаш. Отговорността е лична, да съм го направил аз, да ми се смееш, който го е направил го цитирай. За химна гледам че не пишеш така ли беше?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
-
гражданин от село
Groucho написа:Beladona написа:Че съм твърдял за Зафето , че е велик треньор е ГНУСНА ЛЪЖА !!!!
Аре да спазваш Божите заповеди , а???? Или си атеист ???
![]()
![]()
![]()
Божи може да е някакъв шеф в клуба, какво се смееш?
ЦСКА-София (София) не е български клуб, след като в титулярите ще имат само 1-2 чистокръвни българи! Нали за Лудогорец така разправяхте. 
suni написа:ММ1914 написа:suni написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:
1.Карл Маркс...
И това е лошо защото ?..
Лошо е че се срамувате и отричате. не знам защо ми изтриха поста тогава.
Още при създателите на Левски е имало и комунисти и всякакви хора. С екипа на Левски, вярно в контролна среща, но е с екипа на Левски има мач и Димитър Списаревски. Колкото толкова.
Никой, нищо не отрича. Времето е революционно, спорта става ведомствен, различните са обречени,..факт!.. Защо го правиш тогава? Гледай си отбора и нека да има спор,.. ама не идеологически, а на терена!![]()
Кажи за ,,Човекът,, от Лондон, викат че бил потомствен армеец?
Хората на такова високо ниво, все пак в момента този човек е на прилично ниво, как е започнал е друг въпрос, та хората на такова ниво, и полът си ще сменят ако имат изгода. Да не говорим че на тия години май няма да загуби много.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!