ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот suni » 31 авг 2016 20:20

1982 написа:Гледам в Литекс/КОРЕКЦИЯ/ЦСКАтиреСофия яко се влачат мангали и въглени на килограм. УмрЕ и мантрата с "ЦСКА, наши, български момчета, нали това искахме толкова години ?!" :lol: :lol: :lol: :lol: След като преди това умрЕ и мантрата за "ето, треньорът си е същият". :mrgreen:

Ходи гледай ония в Обеля /се са бели и са от Модерното/, стига си мрънкал. :twisted:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 31 авг 2016 20:20

eddie написа:
ММ1914 написа:
Mitata написа:
ММ1914 написа:. Как може да си армейски привърженик, когато не си бил в армията?

Да ви имам антилогиката! Типично лефскарско мислене! Все едно аз да възкликна: "как може да си привърженик на ФК "Левски" като нямаш нищо общо с Апостола на свободата!"

Дали не си малко прост? Всеки един българин има общо с Апостола на свободата. Това е една от личностите в българската история и тя е на всички.

Чиба, ве, теле.. кво се обясняваш като неква *****..

Кажи българино Едуард, или трябва да ти напиша ника с П отпред :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 авг 2016 20:21

В оня форум ти трият мненията и раздават банани за нищо.Примера който дадох с датата за създаването на Левски -1914 ,че вече сините са припознали 1911г. за рождена , стоя точно 2 минути.Нищо,че имаше и потребител който потвърди,че е бил през 1986 година на стадиона да гледа мача на сините с Байерн по случай 75-годишнината на Левски .Подуянци скочиха да отричат и искаха от модовете да ми изтрият постовете - така и стана.Тук няма баце,един потребител нашляка 5 000 поста за отрицателно време и никой не взе мерки да го спре.Това при сините не може да стане,тук обаче е свободия.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 31 авг 2016 20:22

suni написа:
1982 написа:Гледам в Литекс/КОРЕКЦИЯ/ЦСКАтиреСофия яко се влачат мангали и въглени на килограм. УмрЕ и мантрата с "ЦСКА, наши, български момчета, нали това искахме толкова години ?!" :lol: :lol: :lol: :lol: След като преди това умрЕ и мантрата за "ето, треньорът си е същият". :mrgreen:

Ходи гледай ония в Обеля /се са бели и са от Модерното/, стига си мрънкал. :twisted:

Стадиончето в Обеля е прилично, лошото е че няма свястна бира наблизо, иначе си е идеално, да не говорим че има и две три кръчмета наблизо с прилични цени и нормално меню.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 авг 2016 20:24

GOLEADOR написа:В оня форум ти трият мненията и раздават банани за нищо.Примера който дадох с датата за създаването на Левски -1914 ,че вече сините са припознали 1911г. за рождена , стоя точно 2 минути.Нищо,че имаше и потребител който потвърди,че е бил през 1986 година на стадиона да гледа мача на сините с Байерн по случай 75-годишнината на Левски .Подуянци скочиха да отричат и искаха от модовете да ми изтрият постовете - така и стана.Тук няма баце,един потребител нашляка 5 000 поста за отрицателно време и никой не взе мерки да го спре.Това при сините не може да стане,тук обаче е свободия.

Beladona написа:Абе, щом тази е най-развитата секция,значи модерирането е добро!!!

....
;)

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 31 авг 2016 20:25

GOLEADOR написа:В оня форум ти трият мненията и раздават банани за нищо.Примера който дадох с датата за създаването на Левски -1914 ,че вече сините са припознали 1911г. за рождена , стоя точно 2 минути.Нищо,че имаше и потребител който потвърди,че е бил през 1986 година на стадиона да гледа мача на сините с Байерн по случай 75-годишнината на Левски .Подуянци скочиха да отричат и искаха от модовете да ми изтрият постовете - така и стана.Тук няма баце,един потребител нашляка 5 000 поста за отрицателно време и никой не взе мерки да го спре.Това при сините не може да стане,тук обаче е свободия.

О и при нас е същото. Не се притеснявай. Аз във вашия форум като написах че сте създадени не случайно на 5 май, знаеш на кого е рожден ден, първата ви титла ви е връчена баш на 9 септември, случайност предполагам. Мнението ми изкара точно 5 минути.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 авг 2016 20:25

ММ1914 написа:
Mitata написа:
ММ1914 написа:. Как може да си армейски привърженик, когато не си бил в армията?

Да ви имам антилогиката! Типично лефскарско мислене! Все едно аз да възкликна: "как може да си привърженик на ФК "Левски" като нямаш нищо общо с Апостола на свободата!"

Дали не си малко прост? Всеки един българин има общо с Апостола на свободата. Това е една от личностите в българската история и тя е на всички.

Точно защото Апостола е на всички е гнусно как си присвоихте името му и го използвате за комерсиални цели.Криете се зад Левски като мишки,ама то повечето сте си такива.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 авг 2016 20:27

ММ1914 написа:
Mitata написа:
ММ1914 написа:
Mitata написа:

Не разбираш, погледни какво съм написал. Личи си, че си привърженик на синия тим. Разбира се всеки българин има общо както с Апостола, така и с българската армия. Но на левскарите е трудно да вдяват.

С българската армия общо имат работещите там или служили там, а хора които не знаят коя кубинка на кой крак се слага, трудно могат да имат общо с нея.
Дари ако трябва да се каже по народно " не си ли заглеждал 80-90 килограмовата гуца от кухнята, не знаеш какво е казарма.

И тук логиката ти е пообъркана. Общо с българската армия има всеки българин, най-малкото защото това е нашата, българската армия/войска.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 авг 2016 20:29

ММ1914 написа:
suni написа:

Стадиончето в Обеля е прилично, лошото е че няма свястна бира наблизо, иначе си е идеално, да не говорим че има и две три кръчмета наблизо с прилични цени и нормално меню.

И Практикер е наблизо / продават пирони,.. изгодно/... :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 авг 2016 20:29

ММ1914 написа:

О и при нас е същото. Не се притеснявай. Аз във вашия форум като написах че сте създадени не случайно на 5 май, знаеш на кого е рожден ден, първата ви титла ви е връчена баш на 9 септември, случайност предполагам. Мнението ми изкара точно 5 минути.

1.И на кого е рождената дата ( 5 май) освен на ЦСКА,че не знам?
2.Финала на първенството се прави на "лична" дата,ако вие бяхте ни победили на вас щяха да дадат купата.

Върни се в “Архив”