Ще останете доволни от условията които ще ви предоставя!
Даже след по-малко от две години и метрото ще го вкарат, така, че ще е удобно и за феновете да идват.
Мисля, че Коцева и Дудка ще останат доволни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:suni написа:Кашчей написа:
Въпрос към умен, като теб- как се пише името на футболиста: РуИ , или РуЙ? Има ли разлика в изписването и в звученето?!
Не ми отговаряй, защото адекватен отговор от теб не очаквам!
Red joker те задоволи /отговори/.
Не не ме е задоволил, защото му е къса пишката! Твоята стига ли?!? Опитай първо да я лапнеш, за да не се излагаш с къса, като него!
Ееее ...Коша ,не съм си го намерил на улицата ,за да си го цапам с тебе![]()
Иначе ,питай Донка,тя си пада по резани карабини и друга екзотика и Че те уреди,нали сте партия
Поредният неадекватен отговор. Защо ли не съм учуден, че е от теб?!
Teo написа::lol:
Ще останете доволни от условията които ще ви предоставя!
Даже след по-малко от две години и метрото ще го вкарат, така, че ще е удобно и за феновете да идват.
Мисля, че Коцева и Дудка ще останат доволни!
Red joker написа:Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:suni написа:Кашчей написа:
Въпрос към умен, като теб- как се пише името на футболиста: РуИ , или РуЙ? Има ли разлика в изписването и в звученето?!
Не не ме е задоволил, защото му е къса пишката! Твоята стига ли?!? Опитай първо да я лапнеш, за да не се излагаш с къса, като него!
Ееее ...Коша ,не съм си го намерил на улицата ,за да си го цапам с тебе![]()
Иначе ,питай Донка,тя си пада по резани карабини и друга екзотика и Че те уреди,нали сте партия
Поредният неадекватен отговор. Защо ли не съм учуден, че е от теб?!
Коша,имаш големи дефицити,за да се мериш с мене,не се занимавай,щото виждам,че се чудиш какво да изсмучеш от пръстите вечеНе се напъвай,просто замълчи и не си разваляй съня
Red joker написа:suni написа:Кашчей написа:suni написа:Кашчей написа:Ако съм на мястото на РуИ Педро ще съдя всеки неграмотник, който ми пише името РуЙ, а това са всички припознавачи, начело със Сънчо!
Опит за остроумие ?.. Тц, пак не ти се получи.
Ако ми напишеш още веднъж ника със синьо,ше се скараме сериозно

suni написа:Red joker написа:suni написа:Кашчей написа:suni написа:Кашчей написа:Ако съм на мястото на РуИ Педро ще съдя всеки неграмотник, който ми пише името РуЙ, а това са всички припознавачи, начело със Сънчо!
Прав си, обидно е,.. корекция: Red joker
suni написа:Red joker написа:suni написа:Кашчей написа:suni написа:Кашчей написа:Ако съм на мястото на РуИ Педро ще съдя всеки неграмотник, който ми пише името РуЙ, а това са всички припознавачи, начело със Сънчо!
Red joker написа:suni написа:Red joker написа:suni написа:Кашчей написа:suni написа:Опит за остроумие ?.. Тц, пак не ти се получи.
А така
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта