гражданин от село написа:Кашчей написа:Какъв документ е подписал публично този пич Инджов?
Че ни подарява акциите,а ние после го избираме за вожд на племето и му ги връщаме.
Аз четох нещо в ГОНГ, но ми е малко трудно да го разбера

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Кашчей написа:Какъв документ е подписал публично този пич Инджов?
Че ни подарява акциите,а ние после го избираме за вожд на племето и му ги връщаме.
Кашчей написа:гражданин от село написа:Кашчей написа:Какъв документ е подписал публично този пич Инджов?
Аз четох нещо в ГОНГ, но ми е малко трудно да го разбераПодписал е пълномощно на феновете....без конкретно име, а само на феновете
шивача написа:Трилъра продължаваКой е убиеца? Всъщност, за какъв убиец говорим-то няма мъртвец!?
Кировец написа:Тоя е неадекватен, какви глупости ги плещи... Пита го репортера искате да кажете,че ако феновете вземат акциите вие ще осигурите лиценза и тоя гледа тъпо и вика може и така да се тълкува, ще се борим за титла.Вече сам не знае кога какво приказва. Тъпото е, че някои фенове ще се окажат пробити. Кои са тия трима, кой ги избра???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта