Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ss_killer написа:Моля някой ако знае ЛЕВСКИ с кой отбор играе,къде? и от колко часа да напише тук!
вие па славистите като знаете си личи колко много ходите,а и аз нямам време да се шля я постоянно като теб в нетаslavia1913 написа:Хахахах ебати фена дето не знае, с кой и гога ще играе отборът му.![]()
![]()
![]()
ss_killer написа:вие па славистите като знаете си личи колко много ходите,а и аз нямам време да се шля я постоянно като теб в нетаslavia1913 написа:Хахахах ебати фена дето не знае, с кой и гога ще играе отборът му.![]()
![]()
![]()
boing373 написа:ss_killer написа:вие па славистите като знаете си личи колко много ходите,а и аз нямам време да се шля я постоянно като теб в нетаslavia1913 написа:Хахахах ебати фена дето не знае, с кой и гога ще играе отборът му.![]()
![]()
![]()
Не е верно, протестирам, на мача в Пловдив имаше цели три фена на Славия с две знамена! Върнаха се живи и здрави в С.я!
boing373 написа:И аз се чудя защо са тези кръгове в средата на седмицата - вижда се, че дори в уикендите няма публика на стадионите, освен това - постни тв предевания То верно че има вече много безработни, ама чак пък толкова...!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта