ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 12:05

Red joker написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
soilwork написа:Изображение [center]Следващият употребен и изритан ще бъде точно Вальо Извадените джобове[/center]

Да бе , понеже Вальо го канят в Байерн за треньор ....сопри малко ...

А братята Зафирови да не пищят , да не почна да пишя неща , които не знаете ....
[center]За теб не знам ,ама скоро те ще кажат за какво става дума в клуб-клуб......нали бяха големите "легенди " -цяло лято точно ти ги вдига до небесата ,сега изведнъж станаха неудобни [/center]

После ше каже същото и за него ,кво мислиш-трола си е трол,изпратен е тука с мисия и си джитка :idea: :)

Хахахахахахаха !!! Кой ме прати тук ??? Некой ангел навярно , а Беки ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 12:05

Nuke написа:Ма как само се вадят компромати на кило :lol: И то само за тия, които не харесват Ганчев. Всички останали са велики, легенди, армейци и т.н. глупости....

Разбира се, няма такива лицемери, като припознавачите.

Срещу Руди, адвокат на ТИТАН и съучастник в източването на ЦСКА - ни вопъл, ни стон.
Срещу сегашните тартори на сектор Г, които цицат повече от злия Дуче - ни вопъл, ни стон.
Срещу Милко Георгиев - Елечето, цяла минала пролет осмиван и обиждан - ни вопъл, ни стон.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 12:06

soilwork написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
petko.h.markov написа:
Red joker написа:
ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.

Не знам,но съм чул,че е интригант и „сменява“ треньори 8-) Чул съм също и че чрез него, Домуза направи пробива на Стойчо миналата година :!: ...

И какво още си чул?
Не остана нито един от големите футболисти не оплют от вас.Точно като комунистите:"Който не е с нас,е против нас"
Устата,като размер в главата е най-малка,но най-много я използвате.Горната част,където е мозъка, ви е излишна.
[center]Ти още ли вярваш че това е отбор на "феновете "? [/center]

Да на феновете , антинаркомани !!! Нещо против ???
[center]Нищо против.....само че досега аз фенове не съм видял :roll: [/center]

Хахахаха !!! Ще видиш на Васил Левски ....Заклевам те !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 12:08

Beladona написа:
1982 написа:Един от ортаците на Дучето в бъркането в кацата с медеца през онези години, сега е нахлузил тениска на Анималс и пак бърка, но гледам за него ни думичка не споменавате, а Дучето най-черния го изкарахте, що така ??!

Луканчицата ли имаш предвид ???

Да, макар че като се замисля, има и други.
Последна промяна от 1982 на 31 авг 2016 12:08, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 12:08

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
soilwork написа:Изображение [center]Следващият употребен и изритан ще бъде точно Вальо Извадените джобове[/center]

А бе не знам,ама такъв автогол си забиха тия,че повече няма да стъпят на Армията-това им е печалбата ;) !

Боли ги Зафирови кардана , че нема да стъпят на Армията ...

Зафето е поискал 5000 лева неустойка , че го гонят :)

За разлика от тебе ги боли и то много!Познавах Адалберт поне ;)

Супер , ето ти още нещо , което не знаеш за него : поискал 5000 лева наустойка ( той няма и трудов договор ) , при него останали топките за тренировка и един тренировъчен екип и сега ще шантажира генерала да му плати неустойката с екипа и топките :) не си познавал такова Зафе , а, Беки ???

Не Меки,не :mrgreen: ,но не ти вярвам дори и на буква от това,което казваш!

Ти не мое да повярваш че дришата уби ЦСКА и си домъкна литекс на Армията , това става пред очите на всички ....та на това ли ще повярваш ???? Дето го пиша само аз .....хахахахаах !!!!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 31 авг 2016 12:08

1982 написа:
Teo написа:Като знаеш какъв боклук е ДУДУчето какво ще правиш с него на стадиона?
Ще си говорите за старите времена дето е гонил говеда с тръби по центъра на София ли?
Или ще си говорите за това как манипулираше, взимаше пари за политическа пропаганда като използваше феновете на ЦСКА с подписи, взимаше парите за охрана, не направи нищо по София като кафета и т.н. Единствения му принос е за тия години, че обедини и организира хората извън София да идват на Армията.

Много си малък, за да оценяваш приноса на Дучето за сектор Г, въртиопашчице. Аз знам какво беше сектор Г през 90-те години, знам и в какво го превърна Дучето след 1999-а. Може да е бъркал в кацата с меда после, но това го правеха и много от сегашните водачи на сектор Г, а топ тарторите сега бъркат още повече и по-надълбоко.

Ха-ха-ха знаеш на баба ти хвърчилото.Нищо не знаеш за Дудучето. Взимаше от всички собственици и след това ги предаваше и настройване сектора срещу тях.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 авг 2016 12:09

Изображение [center]Еми той генерала сам си признава че е кукла на конци....някой още ли вярва че това е отбор на феновете ?[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 авг 2016 12:10

Ходи му лапай на ДУДУка тогава като толкова много те кефи.
Заедно с КОЦЕВА, Донка и ти ще сте перфектния завършек на една добра селекция за новия сезон!
Последна промяна от Teo на 31 авг 2016 12:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 авг 2016 12:10

ham3r написа:
1982 написа:
Teo написа:Като знаеш какъв боклук е ДУДУчето какво ще правиш с него на стадиона?
Ще си говорите за старите времена дето е гонил говеда с тръби по центъра на София ли?
Или ще си говорите за това как манипулираше, взимаше пари за политическа пропаганда като използваше феновете на ЦСКА с подписи, взимаше парите за охрана, не направи нищо по София като кафета и т.н. Единствения му принос е за тия години, че обедини и организира хората извън София да идват на Армията.

Много си малък, за да оценяваш приноса на Дучето за сектор Г, въртиопашчице. Аз знам какво беше сектор Г през 90-те години, знам и в какво го превърна Дучето след 1999-а. Може да е бъркал в кацата с меда после, но това го правеха и много от сегашните водачи на сектор Г, а топ тарторите сега бъркат още повече и по-надълбоко.

Ха-ха-ха знаеш на баба ти хвърчилото.Нищо не знаеш за Дудучето. Взимаше от всички собственици и след това ги предаваше и настройване сектора срещу тях.

Абсолютна к.урва!Тоя седнал да го защитава :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 авг 2016 12:11

1982 написа:
Beladona написа:
1982 написа:Един от ортаците на Дучето в бъркането в кацата с медеца през онези години, сега е нахлузил тениска на Анималс и пак бърка, но гледам за него ни думичка не споменавате, а Дучето най-черния го изкарахте, що така ??!

Луканчицата ли имаш предвид ???

Да, макар че като се замисля, има и други.

Ма той Дучето ги доведе тия боклуци Роско и сие ....всички те са негова продукция :)

Върни се в “Архив”