ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Ма как само се вадят компромати на кило
И то само за тия, които не харесват Ганчев. Всички останали са велики, легенди, армейци и т.н. глупости....
[center]Нищо против.....само че досега аз фенове не съм видялBeladona написа:soilwork написа:[center]Ти още ли вярваш че това е отбор на "феновете "? [/center]petko.h.markov написа:Red joker написа:ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.
Не знам,но съм чул,че е интригант и „сменява“ треньориЧул съм също и че чрез него, Домуза направи пробива на Стойчо миналата година
...
И какво още си чул?
Не остана нито един от големите футболисти не оплют от вас.Точно като комунистите:"Който не е с нас,е против нас"
Устата,като размер в главата е най-малка,но най-много я използвате.Горната част,където е мозъка, ви е излишна.
Да на феновете , антинаркомани !!! Нещо против ???
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:
Боли ги Зафирови кардана , че нема да стъпят на Армията ...
Зафето е поискал 5000 лева неустойка , че го гонят
За разлика от тебе ги боли и то много!Познавах Адалберт поне
Супер , ето ти още нещо , което не знаеш за него : поискал 5000 лева наустойка ( той няма и трудов договор ) , при него останали топките за тренировка и един тренировъчен екип и сега ще шантажира генерала да му плати неустойката с екипа и топкитене си познавал такова Зафе , а, Беки ???
Не Меки,не
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
soilwork написа:[center]За теб не знам ,ама скоро те ще кажат за какво става дума в клуб-клуб......нали бяха големите "легенди " -цяло лято точно ти ги вдига до небесата ,сега изведнъж станаха неудобни [/center]
Аз винаги ще ги уважавам , щото не се плашат от микрето и неговите наркоманизирани слуги анималс !!!!
За другите им тъпотии ще имам едно наум !!!!
Beladona написа:soilwork написа:[center]Ти още ли вярваш че това е отбор на "феновете "? [/center]petko.h.markov написа:Red joker написа:ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.
Не знам,но съм чул,че е интригант и „сменява“ треньориЧул съм също и че чрез него, Домуза направи пробива на Стойчо миналата година
...
И какво още си чул?
Не остана нито един от големите футболисти не оплют от вас.Точно като комунистите:"Който не е с нас,е против нас"
Устата,като размер в главата е най-малка,но най-много я използвате.Горната част,където е мозъка, ви е излишна.
Да на феновете , антинаркомани !!! Нещо против ???
Тия да не са от ДЕА ма ,Донке
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
1982 написа:Един от ортаците на Дучето в бъркането в кацата с медеца през онези години, сега е нахлузил тениска на Анималс и пак бърка, но гледам за него ни думичка не споменавате, а Дучето най-черния го изкарахте, що така ??!
Луканчицата ли имаш предвид ???
Beladona написа:boabbb написа:petko.h.markov написа:Red joker написа:ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.
...
И какво още си чул?
Вальо си беше класа за България, но навън не направи нищо особено, та да е толкова голямЗа съжаление, аз също съм останал с впечатление, че не е полезен за атмосферата в съблекалнята при престоите му в ЦСКА
Извадени джобове, критики към ръководството за пари преди важни мачове, въобще ... лоша картинка
Критики за пари ли ?? Ние с теб се разбираме , че ще ми плащаш 100 лева на 1 во число и ти два месеца не ми плащаш , не само критики ще ти хвърля ....
30 бона
Леевски, оле
Клуб -клуб на два месеца и се започна с мизериите и мръсотиите.....не отивате на добре 
Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.
...
Това са пълни глупости и оправдания на Лупарата !!!
А-ха,само дето не съм ги чул от друг човек,футболен при това ,от кухнята на отбора
Капчица истина няма в това , вервай ми !!!
ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да знаете вие като чуете думи като чест и морал и ви напушва смях.
Вальо Извадените Джобове е от големите продажници в ЦСКА. Вальо провали отбора последния сезон в А група.Ти си гледай пирото в Обеля