Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 19:50

Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:Какви са мътилките на двамата акционери? Гледа ли интервюто на Инджов преди малко по БНТ? Нещо да кажеш?
Та никой не знае кой е собственик на Лира, ти ми говориш за мътилката при Инджов! :|

От това интервю стана ясно само, че му се привижда някакъв паркинг на метрото до нашия стадион....

И някакви малоумни тези, където кредиторите ще бъдат накарани да си намалят исканията.

Така, а нещо във връзка със съществената част от интервюто? Или викаш това с паркинга е най-интересно?
Кажи нещо за пълномощното, с което неговите акции и тези на Манджуков ще се прехвърлят на човек, посочен от феновете?
Кажи нещо за това, че няма да си търсят никога парите нито за акциите, нито съответно и за заема?

Това се очакваше. Той по своя воля абдикира пет дни след като публично се ангажира с клуба и разходите за лиценза. След като не иска да е в клуба, ясно че на феновете ще даде акциите.

Ти кажи за плана му феновете да се съберат на стадиона и да убедят кредиторите да си намалят вземанията. Примерно Градев или НАП се отказват от пари :lol: :lol: И после да дойде някой , който да инвестира в паркинг

Какво значи абдикира? Та то дори не се знае кой точно продава ЦСКА?! Ти това за нормално ли го смяташ?? Инджов се отказва от 1 милион евро, Манджуков от още повече, казва, че ще даде акциите на някой посочен от феновете и ти пак си недоволен! Добре де, айде сега си представи какво щеше да стане ако преди не бяха дали пари на Томов?
Кировец написа:Лира сега е виновна, че се чудят как да прилапат клуба. И не знам кой ги пише тия писма от Сектор Г? Ние дето даряваме знаем ли кои са тия 3-ма фена? Достойни ли са, кои са? Некои хора май са на заплата при Нинджов.

Това писмо от сектор Г наистина е странно и очевидно нещо се върти зад кулисите. Всъщност е все тая дали някой иска да прилапа клуба, така или иначе съдбата му при сегашното положение е ясна - доста мрачна е, просто защото Томов няма пари.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 мар 2015 19:51

За сега единствено ми е ясно,че искат да измъкнат собствеността от Томов,а от там нататък каква им е идеята пак мъгла.За себе си ли играят или за трета страна?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 19:52

Е как па така тоя е 6 месеца в ЦСКА и нищо не вдевал от ситуацията, ама дава милиони и се подписва на договори за придобиване на акции от тоя кораб ми е много интересно. Томов с пистолет в ръка ли ги плаши какво?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 19:54

Кировец написа:Е как па така тоя е 6 месеца в ЦСКА и нищо не вдевал от ситуацията, ама дава милиони и се подписва на договори за придобиване на акции от тоя кораб ми е много интересно. Томов с пистолет в ръка ли ги плаши какво?

Именно, дава милиони. Томов колко милиона лични пари извади за ЦСКА?
[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2015 19:55

гражданин от село написа:За сега единствено ми е ясно,че искат да измъкнат собствеността от Томов,а от там нататък каква им е идеята пак мъгла.За себе си ли играят или за трета страна?

След това идеята им е да строят..ПАРКИНГ...поне така разбрах аз... :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 19:56

Venko123 написа:
гражданин от село написа:За сега единствено ми е ясно,че искат да измъкнат собствеността от Томов,а от там нататък каква им е идеята пак мъгла.За себе си ли играят или за трета страна?

Ако само това сте разбрали... ще се въздържа от коментар.
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2015 19:57

vaskonti написа:
Кировец написа:Е как па така тоя е 6 месеца в ЦСКА и нищо не вдевал от ситуацията, ама дава милиони и се подписва на договори за придобиване на акции от тоя кораб ми е много интересно. Томов с пистолет в ръка ли ги плаши какво?

На Лупчо след време ще цъфнат едни милиони да му връщаме... в някакъв омагьосан кръг сме и не виждам изход изобщо :idea:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 мар 2015 19:57

За един дето обича да дава обещания за игрища и прочие. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 19:57

Teo написа:
vaskonti написа:

На Лупчо след време ще цъфнат едни милиони да му връщаме... в някакъв омагьосан кръг сме и не виждам изход изобщо :idea:

Абе той да подпише като Инджов същия документ публично, пък да видим.
[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2015 19:58

vaskonti написа:
Venko123 написа:

Ако само това сте разбрали... ще се въздържа от коментар.

И друго разбрах, просто това за паркинга е скандално...

Върни се в “Архив”