Кашчей написа:Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите

Махни ги сега модераторите, не е въпросът в това. Искам да те попитам съвсем нормално : Смяташ ли , че ако не бе пусната такава тема от синия лагер, някой от червените би казал нещо по въпроса преди да е излязло решението? Поне аз не съм видял, някой да апелира за пълно оневиняване и да пуска анкети против наказания ! Абсалютно всички тук знаят , че наказание ще има и е въпрос на време то да излезе. Нека вземем два примера: 1 пр. Наказват футболистите за 2 или повече години и евентуално клуба със 20-30 хиляди лева! И какво правим ние? Бунт, война , сваляме правителството или приемаме решнието ? 2 пр. Наказват футболистите с мъмрене, клуба 5-10 хиляди! И пак въпросът за нашите действия!
Аз съм категоричен, че и в двата случая, реакцията от червения лагер ще е приемане на решението!
Съвсем обратно е при сините и др. противници на отбора. Рев преди да излязат пробите, рев и след като се обявиха официално! Сега рев преди да има решение, после ще е рев колко малко е наказанието, независимо какво е то!
Е , питам ви аз, каква е вашата полза или загуба от приключването на случая? Ще станете ли по-добри, ако наказанието е най-тежкото? Ще спрете ли, измамите, корупцията, лъжите ,наркотиците и алкохола? Или както е в поговорката: " Може аз да съм зле, ама комшията да е по-зле!" , ще изпитате душевен оргазъм!
Разбра се от всичките тук публикувани закони и разпоредби, че наказанието за отбора, може да е само финансово. Каква е тази истерия от голямата част в синия лагер за отнемане на точки, изхвърляне от групата и заклеймяване на отбора? ЦСКА е най-наказваният отбор в България, но винаги се е твърдяло, че сме били помилвани. Не че е нямало наказния, а че на сините винаги им се е искало, наказанията да са "рязане на глави". Как може да се правите на най-големите защитници на законите ( когато се отнася за ЦСКА) , и винаги да искате тези закони да се престъпват, като независимо какво е заложеното в членовете и алинеите, то трябва винаги да е по сурово? На какво ти прилича това? За мен е злоба и комплекси!!!