Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2012 00:44

B__A__N__DA__TA написа:
Кашчей написа:
B__A__N__DA__TA написа:Оплачи се, на БОК, ФИФА,УЕФА,МОК, УАДА,на бойко борисов ако щеш,само се махнете двамата със жълтите зъби от тук, ще почерпя ;)

Има неща, които не са ти ясни, но и нямам намерение да ти ги изяснявам!
Блажени нищите духом, защото тяхно ще е царството небесно!

:mrgreen: Що бе, а бе ти защо избягваш да спориш с мен,под нивото ти ли съм, какво :?: , или знаеш ,че тръгваш без патрони в боя.Аз не ям хора, още по-малко сухи бедежейци...Заиграй се малко, обиждай,покажи интелект на ниво, кви са тези подуенски пинизи из нашия форум, дето си праснал, я по-мъжката се дръж :mrgreen:

Не си дорасъл да спориш с мен-това стига ли?

Казах, че има неща, които не смятам да споделям, но се иска интелект, за да го разбереш този не тънък, а направо дебел намек!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот Old_death » 17 яну 2012 07:34

vaskonti написа:Не разбирам защо ще бъде наказан БФС, ако направи нещо, за което има пълното право да го направи? Още повече, че очевидно точно УЕФА би трябвало да е дала това право, а не МОК. Както сам каза, МОК не може да налага правила на други федерации, така че....

Защото просто нищо ново не са научили.Помниш ли 2008-ма година.И тогава ни размахваха UEFA и ни плашеха с нея.После се оказа,че тая централа нямала нищо общо с Лицензгейд,а всичко си било вътрешна работа.Нещата просто се повтарят.Сега започват да ни убеждават,че ако БФС не постъпи по "правилния" начин,ще има санкции от международната централа.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 17 яну 2012 08:40

Кашчей написа:
Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите :mrgreen:

Махни ги сега модераторите, не е въпросът в това. Искам да те попитам съвсем нормално : Смяташ ли , че ако не бе пусната такава тема от синия лагер, някой от червените би казал нещо по въпроса преди да е излязло решението? Поне аз не съм видял, някой да апелира за пълно оневиняване и да пуска анкети против наказания ! Абсалютно всички тук знаят , че наказание ще има и е въпрос на време то да излезе. Нека вземем два примера: 1 пр. Наказват футболистите за 2 или повече години и евентуално клуба със 20-30 хиляди лева! И какво правим ние? Бунт, война , сваляме правителството или приемаме решнието ? 2 пр. Наказват футболистите с мъмрене, клуба 5-10 хиляди! И пак въпросът за нашите действия!
Аз съм категоричен, че и в двата случая, реакцията от червения лагер ще е приемане на решението!
Съвсем обратно е при сините и др. противници на отбора. Рев преди да излязат пробите, рев и след като се обявиха официално! Сега рев преди да има решение, после ще е рев колко малко е наказанието, независимо какво е то!
Е , питам ви аз, каква е вашата полза или загуба от приключването на случая? Ще станете ли по-добри, ако наказанието е най-тежкото? Ще спрете ли, измамите, корупцията, лъжите ,наркотиците и алкохола? Или както е в поговорката: " Може аз да съм зле, ама комшията да е по-зле!" , ще изпитате душевен оргазъм!
Разбра се от всичките тук публикувани закони и разпоредби, че наказанието за отбора, може да е само финансово. Каква е тази истерия от голямата част в синия лагер за отнемане на точки, изхвърляне от групата и заклеймяване на отбора? ЦСКА е най-наказваният отбор в България, но винаги се е твърдяло, че сме били помилвани. Не че е нямало наказния, а че на сините винаги им се е искало, наказанията да са "рязане на глави". Как може да се правите на най-големите защитници на законите ( когато се отнася за ЦСКА) , и винаги да искате тези закони да се престъпват, като независимо какво е заложеното в членовете и алинеите, то трябва винаги да е по сурово? На какво ти прилича това? За мен е злоба и комплекси!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 яну 2012 11:57

msm написа:
Кашчей написа:
Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите :mrgreen:

Махни ги сега модераторите, не е въпросът в това. Искам да те попитам съвсем нормално : Смяташ ли , че ако не бе пусната такава тема от синия лагер, някой от червените би казал нещо по въпроса преди да е излязло решението? Поне аз не съм видял, някой да апелира за пълно оневиняване и да пуска анкети против наказания ! Абсалютно всички тук знаят , че наказание ще има и е въпрос на време то да излезе. Нека вземем два примера: 1 пр. Наказват футболистите за 2 или повече години и евентуално клуба със 20-30 хиляди лева! И какво правим ние? Бунт, война , сваляме правителството или приемаме решнието ? 2 пр. Наказват футболистите с мъмрене, клуба 5-10 хиляди! И пак въпросът за нашите действия!
Аз съм категоричен, че и в двата случая, реакцията от червения лагер ще е приемане на решението!
Съвсем обратно е при сините и др. противници на отбора. Рев преди да излязат пробите, рев и след като се обявиха официално! Сега рев преди да има решение, после ще е рев колко малко е наказанието, независимо какво е то!
Е , питам ви аз, каква е вашата полза или загуба от приключването на случая? Ще станете ли по-добри, ако наказанието е най-тежкото? Ще спрете ли, измамите, корупцията, лъжите ,наркотиците и алкохола? Или както е в поговорката: " Може аз да съм зле, ама комшията да е по-зле!" , ще изпитате душевен оргазъм!
Разбра се от всичките тук публикувани закони и разпоредби, че наказанието за отбора, може да е само финансово. Каква е тази истерия от голямата част в синия лагер за отнемане на точки, изхвърляне от групата и заклеймяване на отбора? ЦСКА е най-наказваният отбор в България, но винаги се е твърдяло, че сме били помилвани. Не че е нямало наказния, а че на сините винаги им се е искало, наказанията да са "рязане на глави". Как може да се правите на най-големите защитници на законите ( когато се отнася за ЦСКА) , и винаги да искате тези закони да се престъпват, като независимо какво е заложеното в членовете и алинеите, то трябва винаги да е по сурово? На какво ти прилича това? За мен е злоба и комплекси!!!

Това е цялата истина!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 яну 2012 17:46

Е как няма да сте наказвани, като почти няма стадион в България, който публиката ви да не е счупила :roll: Вие сте и първият БГ отбор, в който има няколко играча с допинг, дали други използват или не аз не зная, сигурно е така, но е факт, че вас ви хванаха първи. Иначе не бива да се обръща внимание на заяжданията за вадене от групата или отнемане на точки, това е много ясно, че няма да стане и всеки нормален и трезвомислещ човек го знае. Но нека не отиваме и в другата крайност и да казвате, че едва ли не мъмрене е най-строгото наказание, което заслужават тримата, хванати с допинг. От 6 месеца до 2 години ми се струва най-справедливо наказание, лично на мен 8-)
Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 яну 2012 21:18

Глоба + 3 месеца лишаване, да речем от 01.01.2012.. 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 яну 2012 21:22

B__A__N__DA__TA написа:Глоба + 3 месеца лишаване, да речем от 01.01.2012.. 8-)

Наказанието тече от момента на определянето му, а не със задна дата, такова е правилото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 яну 2012 21:27

B__A__N__DA__TA написа:Глоба + 3 месеца лишаване, да речем от 01.01.2012.. 8-)

Да речем,че сме 2012 година,а не 1970,когато всичко ви е било позволено!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 яну 2012 01:11

vaskonti написа:Наказанието тече от момента на определянето му, а не със задна дата, такова е правилото.

Ако вярно е така е поредния недоусмислен закон.Докато текът процедурите нямаш право да тренираш или да се състезаваш с отбора ,а пък наказанието ти ще е в сила след няколко месеца.Реално получаваш няколко месеца по-голямо наказание при всички случаи.Или пък просто няма възможност да не те накажат.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2012 01:40

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
vaskonti написа:Phenylehtylamine HCL, Synephrine, 1,3-Dimethylamylamine, theobromine, Yohimbe HCL, L-Tyrosine

Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?

Consona, Horizon, ServiceWare, Quality assurance portal, Close Call review. Това са част от програмите, с които аз си изкарвам хляба. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Дали има някой в България, който е наясно какво е това? Какво значи дали са наясно? Ами нали затова са професионалисти, за да са наясно с нещата, или...

Да не смяташ, че всеки футболист задължително трябва да е завършил и фармацевтика? Тоя пример дето го даваш дали е същия?

[offtopic]Сферите са доста различни, но примерът ми е на място, защото:

1) Футболистите са спортисти. Конкретният случай и примерът даден от теб се върти около фармацевтиката, но: Дали все пак не е редно футболистите да се поинтересуват какво е това "чудо", което приемат. Винаги има трети лица с които можеш да обсъдиш всякакви въпроси, за да получиш желаната информация, ако искаш разбира се. Не ме разбирай погрешно-аз не желая да режа глави и да закривам организации, просто разсъждавам за себе си, а и в дискусията имам удоволствието да прочета и други гледни точки.

2) Защо ти дадох моя пример: Това са част от програмите, с които си изкарвам хляба. Аз си нямам хал-хабер от програмиране и за мен то винаги е било една "тъмна Индия". Идея си нямам коя програма как се създава, какви лицензи трябва да покрие, каква е версията която е регламентирана, и т.н. За мен най-важното е дадената програма да работи, за да мога и аз да работя покрай нея :) Но представи си, че тази прогрма е пиратска и в един хубав летен ден, конкуренцията решава да сътвори една добре планирана завера и да ни прати “Компютърни престъпления и интелектуална собственост” при ГДБОП да си полафим. Преценил и този риск, аз реших да поговоря с някои хора и да се образовам, за да мога да разбера и да добия допълнителни знания и да преценя всички рискове свързани със същото това нещо, което ми изкрва хляба.

Надявам се, че сега разбра смилсъла на сравнението ми. Повтарям-не искам да режа глави и да раздавам наказания, просто изказвам мнение.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”