Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Лил тема за мача.
Не съм ваш фен,но ви благодаря за страхотната игра и емоции,които преживях-продължавайте в същия дух,благодаря и на ЦСКА-честито и на двата бг. отбора-ето такава игра искаме да гледаме-ние дето сме привържаници на други отбори-БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СТРАХОТНАТА ВЕЧЕР.
Re: Запис на мача Левски-Лил
аз ще го изчакам на BLUE RAY и тогава ще си го купя... 

Гонзо наредил вкарването на Иво Иванов срещу Лил!
Спортният директор се обосновал пред Ясен, че тактическата смяна не трябва да е с полузащитник, който да задържи играта в средата на терена, а бранител, който да блъска с лакти в наказателното поле и да чисти с глава при атаките на Лил. Този футбол обаче не е на мода от миналия век, когато играеше именно и спортният директор на Левски.
Re: Гонзо наредил вкарването на Иво Иванов срещу Лил!
Източник - няма !
Мозък в главата на автора на темата - също!
Мозък в главата на автора на темата - също!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 05 ное 2010 19:19, променено общо 1 път.
Причина: Моля по-леко с изказванията!
Причина: Моля по-леко с изказванията!

Още не мога да си избия от главата мача от снощи.Много ме боли за начина,по който резултата стана 2:2.Смешен Автогол!Според мен не е виновен Иво Иванов,а е виновен Ясен,че го пусна точно в този момент.Трябваше да изчака и да го пусне последните 3-4 минути за да печели време.Когато пускаш играч като смяна на такъв пост трябва да знаеш,че се иска време за адаптация,защото Иво още бягаше към наказателното поле,когато токата вече летеше към него.Но нищо Левски се учи от грешките си и ще бъдем много по-силни за в бъдеще.Тук искам и да изразя личното си мнение за основния виновник за това Левски да не подеди Лил.Според мен точй се казва Мазнич.Сръбският сидия направи всичко възможно за да донесе минимум точка на Лил.Не показа еднакъв критерии при жълтите картони,също при фауловете.Не отсъди дузпа за игра с ръка на играч на Лил и накрая за капак не пускаше Дембеле 2 минути да се завърне в игра,но тогава невероятният гол на Влади Гаджев му развали сметките на мазния сръбски циганин.И малко след това за връх на сладоледа Дембеле отне топката от защитник на Лил,Жоазиньо поде много опасна контра-атака,тогава дойде момента Мазнич да напомни за себе си като отсъди абсурден фаул на Дембеле след който дойде автогола за 2:2!
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Даже и мен ме боли. Но Горе Главите - най-вече Иво, а пък и Ясен и Гонзо ! Ние сме с вас ! Сега и завинаги!
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
- Левски 1914
- Контакти:
Вчера показахме, че можем с тази игра да направим много. Все още трябва време явно да се изчистят грешките от статични положения. Едно 80% от головете, които са ни вкарали са от статични положения. На вчерашния мач пак и двата им гола бяха от статични положения. Веско Минев мисля, каза, че работят да ги отстраняват грешките ама явно не се получава. Останалото, което направиха беше наслада за окото. Хубави разигравания, много положения, на два пъти повеждахме в резултата и късмет не ни стигна да ги бием. В тея мачове се вижда, че отбора има голям потенциал и ако продължаваме така, с малко повече късмет ще си излезем на първото място и да атакуваме Шампионската Лига.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Затова футболът е велик.Гледаш и не знаеш да се радваш ли,да плачеш ли.Затова...
Мерси Левски ! Мерси ЦСКА !
ПС.Браво на публиката на Левски,че подкрепи Иво.Всеки може да е фен,може да пее,когато отбора бие.Истинските фенове подкрепят всеки от Левски,просто защото е от Левски !
Мерси Левски ! Мерси ЦСКА !
ПС.Браво на публиката на Левски,че подкрепи Иво.Всеки може да е фен,може да пее,когато отбора бие.Истинските фенове подкрепят всеки от Левски,просто защото е от Левски !

-
- Контакти:
Здравейте, от къде мога да си сваля коментара, за да си го сложа като ringtone 

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

уникален Мач, Уникален Гол, Уникална Драма. Браво Левски Браво ЦСКА Само така Щеше да е Уникална Вечер ако не беше онзи нелеп Гол на Иво Ивано.Горе глават Иво Не се Съжалявай Това е Футбола както е коментирано на минутите на Водещия Може да вкараш Победния Гол срещу Спортинг.Пожелавам ти го отново Браво Левски за уникалната Драма Браво ЦСКА да Уникалния Обрат и мач.Българския Футбол е Жив,Жив ама само в Лига или Шампионска лига.Би ми се искало на един мач Левски - Миньор ( произволен Отбор) Да се напълни Герена или който и да е било Стадион с Пълния Капацитет на стадиона и Да се Подкрепи Отбора на Местния Тим.За съжаление не е възможно,За щастие го виждаме в Лига Европа Айде ЦСКА напълнете си стадиона да му се невиди по точно Васил Левски.И ще победите Повярвайте.В момента Не съм нито за Левски нито за ЦСКА аз съм да Българския Футбол.Дано има повече такива отбори,които ще ни радват както Левски и ЦСКА.Колкото и да Спорим Кой в Криза кой не Ето ви Истинските Лица на Левски и Цска повярвайте Нито Литекс нито Черноморец Неможе да им се противопостави Това е България Левски и ЦСКА Браво на Всички
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !