Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Да нямаш точно 125хил.евро,това вече е гибел.

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2010 12:31

Cesc Fabregas написа:Тея пари не са лично но Батков, те са на клуба! :!: ;)

А тоя клуб /прочети ми предният пост/ от какво се издържа и как покрива разликите в баланса, това важи не само за Левски, а за всеки един клуб у нас
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 яну 2010 12:35

L_Messi написа:
Messinho написа:Жалко е вече. Като фен на ЦСКА подкрепям Сектор Б, че трябва да се свали Тодор Батков и да се назначи човек с пари...Парите от Лига Евро къде отидаха ?!? За протеже на Батков...

Ти хубаво подкрепяш, адаш, ама тук става дума за собственик на клуба. Няма как някой да се назначи нов ;)
А парите от Лига Европа, доколкото аз знам, ще дойдат чак през лятото в клуба.

================== те одавна ги преведоха още във края на ноември :mrgreen: :mrgreen: но чакащи те на опашката банки са много :)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 12:36

PFC Litex написа:Гледате само приходите, а не гледате разходите и точно там ви е грешката.
Годишния приход на ПФК Левски е около 5 милиона евро или лева не зная, а годишния разход е около 7 милиона.
Аз не защитавам никой, но кажете ми тези 2 милиона кой ги дава и от къде идват за да се покрие баланса?

Освен това Баждеков се скъса да обяснява, че клубът е на загуба за 2008г., като за 2009г. се очертава балансът да е още по-зле. Намаляват се заплати, правят се съкращения, даже се говори за спиране на списанието. Повече от очевидно е, че 125 хиляди евро могат да бъдат дадени за някой играч само при крайна нужда, а Левски в момента не изпитва такава. Не искам да се правя на защитник на Батков, ама вече ми писна от това хленчене.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 12:39

другаря мустак си е направил сметката,хитрец е той.Прави така,че отбора да се самоиздържа,свои пари не дава.Сметката е проста-пари от евротурнирите,пари от спонсори и пари от трансфери.Мислите ли,че тези пари не са достатъчни за цяла година за отбора.Комсомолеца нищо не дава това да е ясно на всички.Иначе много се надува-аз съм президента на Левски и в крайна сметка получава авторитет и реклама без да дава нищо.Хванал Баждеков да му прави сметките,а той си върти своите далаверки.ОТ ТАКЪВ президент НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ НЯМАМЕ НУЖДА!Какъв Иво Иванов сънуваме???Та ние не можахме да вземем французин от трета дивизия,щот не си разтрогнал договора.На какво се надяваме въобще ние се чудя.С този отбор сме за никъде,имам усещането че няма да видим европата тази година,а пък случайно се класираме като ни разгромяват разни отборчета ще се питаме за какво сме се класирали.ГАВРА С ОТБОРА Е ТОВА,никаква перспектива,никакво бъдеще.СРАМ МЕ Е!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 12:46

Я дай един списък с футболистите, които трябва Батков да купи, за да не сме "за никъде", според теб.

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 20 яну 2010 12:46

И няма интревю в което да не е казал : Много ми е трудно ... :lol: Некадърен като Томов .. ;)
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2010 12:49

anti78 написа:другаря мустак си е направил сметката,хитрец е той.Прави така,че отбора да се самоиздържа,свои пари не дава.Сметката е проста-пари от евротурнирите,пари от спонсори и пари от трансфери.Мислите ли,че тези пари не са достатъчни за цяла година за отбора.

Ето ти една справка

Изображение

Сега ти кажи какви са тези големи приходи?
Изображение

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 12:57

За качествен футбол трябват чужденци,от нашите момчета нищо не става изключвам единствено Гаджев и Минев.Сигурен съм че Бошу без да съм го гледал дори,че е по-добър халф от Сърмов и Балтанов взети заедно.Още преди време беше изпуснат един супер халф Джонатан Асус,ами Ричард който сега е в Нигерия защо не го върнаха?С Темиле са в един отбор,него пък го помня как сам победи цска на армията през пролетта на 2004 г.За мен най-добрия десен бек играл въбще в Бг.От нападателите искахме на проби Жоб,смешна работа.Още пропуснати класни играчи да изреждам ли?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 яну 2010 13:02

Литекс за пореден път си профисионален,ноооооооооооооо разбери ме човече.Трансферната политика и изобшо политиката на отбора е в различно перо.Фонд заплати ремонтни дейности идр,нямат нищо общо с нуждите на отбора ни,ние имаме нужда от тези играчи,Литекс ,а ПАРИ МАЙ НЯМА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 яну 2010 13:02

Г-н Батков, вие позорите името на най-популярни български клуб вече години наред! Обръщаме се към вас с молба по-бързо да го напуснете. Отдайте се на своята професия - адвокат !!!

Върни се в “Архив”