Cesc Fabregas написа:Тея пари не са лично но Батков, те са на клуба!![]()
А тоя клуб /прочети ми предният пост/ от какво се издържа и как покрива разликите в баланса, това важи не само за Левски, а за всеки един клуб у нас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Тея пари не са лично но Батков, те са на клуба!![]()
L_Messi написа:Messinho написа:Жалко е вече. Като фен на ЦСКА подкрепям Сектор Б, че трябва да се свали Тодор Батков и да се назначи човек с пари...Парите от Лига Евро къде отидаха ?!? За протеже на Батков...
Ти хубаво подкрепяш, адаш, ама тук става дума за собственик на клуба. Няма как някой да се назначи нов![]()
А парите от Лига Европа, доколкото аз знам, ще дойдат чак през лятото в клуба.
PFC Litex написа:Гледате само приходите, а не гледате разходите и точно там ви е грешката.
Годишния приход на ПФК Левски е около 5 милиона евро или лева не зная, а годишния разход е около 7 милиона.
Аз не защитавам никой, но кажете ми тези 2 милиона кой ги дава и от къде идват за да се покрие баланса?
anti78 написа:другаря мустак си е направил сметката,хитрец е той.Прави така,че отбора да се самоиздържа,свои пари не дава.Сметката е проста-пари от евротурнирите,пари от спонсори и пари от трансфери.Мислите ли,че тези пари не са достатъчни за цяла година за отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта