2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: 2022 Playoffs
Това е съвременната НБА - стрелбище. Ако нямаш ден в мятането "от халите", те размазват ...
rhaegar написа:boabbb написа:Реджи цензурира мнения като храня отбора от циганския щат :D Бостън ще мачкат - тая година сладоледа е за нас. А вие да върнете 5 титли на Минесота :D
Не си познал, не цензурирам нищо тука.
Еба го, не съм ли го публикувал? :D Лейкърс са с лайнян цвят и дават яко кеш за една титла и да се снимат с Джак Никълсън :D И Бостън отново ще мачка наред, вчера сте видяли за каква атмосфера иде реч ...
Леевски, оле

boabbb написа:Еба го, не съм ли го публикувал? :D Лейкърс са с лайнян цвят и дават яко кеш за една титла и да се снимат с Джак Никълсън :D И Бостън отново ще мачка наред, вчера сте видяли за каква атмосфера иде реч ...
Е, сега нали виждаме колко е акълът на феновете на Селтикс - не помнят какво са публикували:) И атмосферата ще е такава. А Бостън кога са мачкали наред не знам кой си спомня - от последната им титла Лейкърс спечелиха три.
Селтикс
Къде със съдиите, къде с изпоконтузени опоненти...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
ReBorn1982 написа:Това е съвременната НБА - стрелбище. Ако нямаш ден в мятането "от халите", те размазват ...
Право в десятката. Сега чакай младежта да изрови томахавките :).
Larsenn написа:ReBorn1982 написа:Това е съвременната НБА - стрелбище. Ако нямаш ден в мятането "от халите", те размазват ...
Право в десятката. Сега чакай младежта да изрови томахавките :).
Е, играта се развива. И на мен не ми харесва кой знае колко тва пукане на поразия, но какво да се прави? Да се сърдим на Къри и Клей ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: Селтикс
23LBJ написа:Къде със съдиите, къде с изпоконтузени опоненти...
Къде остана "не искам да си комуникираме"?
Buck32 написа:boabbb написа:Еба го, не съм ли го публикувал? :D Лейкърс са с лайнян цвят и дават яко кеш за една титла и да се снимат с Джак Никълсън :D И Бостън отново ще мачка наред, вчера сте видяли за каква атмосфера иде реч ...
Е, сега нали виждаме колко е акълът на феновете на Селтикс - не помнят какво са публикували:) И атмосферата ще е такава. А Бостън кога са мачкали наред не знам кой си спомня - от последната им титла Лейкърс спечелиха три.
Лебронката травестита и той дойде да се снима с чичо Джак, само не се е подстригал, лентата му отиде насред главата. Само да се набиват пари в циганския щат ...
Леевски, оле

boabbb написа:Лебронката травестита и той дойде да се снима с чичо Джак, само не се е подстригал, лентата му отиде насред главата. Само да се набиват пари в циганския щат ...
Е, то кой щат не е цигански? Ама хората с парите нещо ги набиват в единия цигански щат, а в другия по-малко:) сигурно не разбират.
Buck32 написа:boabbb написа:Лебронката травестита и той дойде да се снима с чичо Джак, само не се е подстригал, лентата му отиде насред главата. Само да се набиват пари в циганския щат ...
Е, то кой щат не е цигански? Ама хората с парите нещо ги набиват в единия цигански щат, а в другия по-малко:) сигурно не разбират.
Ирландците какви цигани са по-точно? Щото мексиканците мога да ти кажа какви цигани са :D ЛА е мега-противния щат - испанския е основен език и масово се гласува за тия отпадници демократите.
Леевски, оле