Драматична развръзка на Интер и Емполи , другите мачове не съм гледал , но и при тях е бил интересен развоя .
И на 4-те отбора в челото им трябваше победа и успяха да си я вземат .
Дженоа все пак успя да се спаси с мирен хикс срещу Фиорентина .
Нерадзурите доста време бяха на 3-то място , а накрая трябваше да треперят за топ 4 .
После Серия А не била интересна .
Серия А - 2018/19
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Авалокитешвара
- Контакти:
Re: Серия А - 2018/19
Брутално слаба пролет за Интер. Икарди е време да се раздели с отбора след всичките тези циркове. Потресаващо е да не можеш да опазиш преднина ... срещу изпадащ на твоя земя...
УжасТ и безумиееее
Добре поне, че финладците пребиха Канада и взеха златото. Поне един от отборите ми да не ме нервира.
Честито на бергамаските. Голям успех.
УжасТ и безумиееее
Добре поне, че финладците пребиха Канада и взеха златото. Поне един от отборите ми да не ме нервира.
Честито на бергамаските. Голям успех.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- Авалокитешвара
- Контакти:
1914.1902 написа:Драматична развръзка на Интер и Емполи , другите мачове не съм гледал , но и при тях е бил интересен развоя .
И на 4-те отбора в челото им трябваше победа и успяха да си я вземат .
Дженоа все пак успя да се спаси с мирен хикс срещу Фиорентина .
Нерадзурите доста време бяха на 3-то място , а накрая трябваше да треперят за топ 4 .
После Серия А не била интересна .
Серия А е слаба, преди всичко. Това е големият проблем. Мен ме е страх да ги гледам моите идиоти от продукцията, която ще представят.
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Мен ме е яд, че имаме 4 точки от мачовете срещу Аталанта, като хикса си го взеха в 90+ и пак оставаме зад тях. Защото не можем да бием Парма, Удинезе и Фрозиноне, последните два-в Милано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- rebelheartous
- Контакти:
Трябва да си вземете нормален треньор, това е.
- Furious_Monk
Аталанта направиха невероятен сезон, ако бяха взели купата, вероятно щеше да е най-добрият в цялата им история.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
rebelheartous написа:Трябва да си вземете нормален треньор, това е.
Еми трябва, ама не знам дали ще го направят. Смениха се една камара легенди, които бяха превърнати в злодеи от некадърното ръководство.
По-скоро е вероятно да приемат наказанието от УЕФА за 1 година без ЕКТ и да оставят Рино.

- Авалокитешвара
- Контакти:
rhaegar написа:rebelheartous написа:Трябва да си вземете нормален треньор, това е.
Еми трябва, ама не знам дали ще го направят. Смениха се една камара легенди, които бяха превърнати в злодеи от некадърното ръководство.
По-скоро е вероятно да приемат наказанието от УЕФА за 1 година без ЕКТ и да оставят Рино.
Не е ли време да пробвате с Неста
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Авалокитешвара написа:rhaegar написа:rebelheartous написа:Трябва да си вземете нормален треньор, това е.
Не е ли време да пробвате с Неста
Той има повече мозък мисля и не би се навил.
Те като цяло дадоха най-доброто от себе си, Гатузо, Индзаги и т.н (без сръбския лайнар), просто толкова си могат. Опитаха се да вдигнат клуба, но с тия възможности толкоз.

- Авалокитешвара
- Контакти:
Основният проблем са парите. Специално на нас фин феърплей ни е*а мамата. Добре, че от догодина ще можем да глътнем малко въздух.
Юлий Цезар
Юлий Цезар