Шампионска лига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - 2016/17
bilyaletdinov написа:СакънАз си искам балетчето. Да ги приключим още на 1/8-финала. Няма нужда да ги бавим
Е, то на клубчета като Юве толко им е по силите. Спират някой гранд по пътя към трофея и после закономерно отпадане я на 1/2, я пък на финал.

Реал когато трябва да играе, играе.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Gn8W60xYwxI&t=59s[/youtube]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ако изключим победата, 0-0 в София срещу Базел и равенство в Англия беше най-доброто възможно развитие за Лудогорец.
Класират се за ЛЕ, ако ПСЖ и Арсенал продължат стръвно битката за първото място в групата и си вземат последните мачове. Това на теория. Според мен мачът в Швейцария ще завърши равен.
Много класен първи гол за Бешикташ.
Класират се за ЛЕ, ако ПСЖ и Арсенал продължат стръвно битката за първото място в групата и си вземат последните мачове. Това на теория. Според мен мачът в Швейцария ще завърши равен.
Groucho написа:Ако изключим победата, 0-0 в София срещу Базел и равенство в Англия беше най-доброто възможно развитие за Лудогорец.
Ами и двата отбора (ПСЖ и Арсенал) би трябвало да играят за победа и да чакат грешка на другия. Според мен, грешки няма да има. Не че Арсенал не са способни да се издънят в Швейцария, де.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ами и двата отбора (ПСЖ и Арсенал) би трябвало да играят за победа и да чакат грешка на другия. Според мен, грешки няма да има.
To ясно това. Така е на теория. На практика англичаните могат да решат, че първото място е изгубено, защото ПСЖ няма да се издъни у дома и да пуснат резерви срещу Базел. Ще видим.
Sat 03/12/16 PRL West Ham United-Arsenal
Tue 06/12/16 UCL Basel-Arsenal
Sat 10/12/16 PRL Arsenal-Stoke City
Това им е програмата около мача. Според мен ще са с 50/50 състав, зависи как ще са и откъм контузии и наказания.
То при тях титуляри и резерви не е много ясно кои и какви са, така че...

Tue 06/12/16 UCL Basel-Arsenal
Sat 10/12/16 PRL Arsenal-Stoke City
Това им е програмата около мача. Според мен ще са с 50/50 състав, зависи как ще са и откъм контузии и наказания.
То при тях титуляри и резерви не е много ясно кои и какви са, така че...

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Преди 3-4 сезона бяхме на 1 точка зад Шалке кръг преди края и имахме шансове да станем 1-ви в групата, но Венгер отписа възможността германците да не бият Монпелие в последния мач, затова пусна резервите срещу Олимпиакос. Разбира се в резултат от това загубихме и не се възползвахме от равния, който Шалке направиха тогава. Сега не вярвам Арсен да си е променил мисленето (страшен инат е и повтаря едни и същи грешки), а шансовете ни за челно място са дори много по-малки, отколкото в онзи случай, така че очаквам или да играем с резервите в Швейцария, или титулярите просто да излязат на разходка. С други думи, Базел ги виждам с по-добри шансове от Лудогорец. А дори да играем за победа, пак не ни е сигурна, защото формата ни видимо спадна, а при Базел сякаш се подобри.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
А най- големия майтап ще е Лудогорец да додрапа до хикс срещу ПСЖ, но въпреки това отново да остане последен, защото Базел бие Арсенал
Заслужават го заради това, че снощи за пореден път играха СТРАХЛИВО под ръководството на Дерменджиев. А съдбата, казват, обича смелите 

Лудогорец на хартия спечелиха(оставане на 3-та позиция) с това 0-0, но както се казва - не се знае какво(могат да загубят) губят.
Основната ми идея е, че с повече мисъл за атаката и хъс, които неизменно присъстваха в домакинските мачове, Лудогорец можеха да се поздравят с победата.
Сега трябва да се разчита и на собствените сили в Париж, но и на мотивацията на Арсенал срещу Базел.
Дано греша, но на този етап ми се върти един такъв сценарий:ПСЖ - 1, Базел - Х, което ще означава че българският отбор отпада.
Основната ми идея е, че с повече мисъл за атаката и хъс, които неизменно присъстваха в домакинските мачове, Лудогорец можеха да се поздравят с победата.
Сега трябва да се разчита и на собствените сили в Париж, но и на мотивацията на Арсенал срещу Базел.
Дано греша, но на този етап ми се върти един такъв сценарий:ПСЖ - 1, Базел - Х, което ще означава че българският отбор отпада.
Бенфика - Неаполи май е най-интересният мач днес