"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ППЛ... гробище за треньори

Мнениеот Red joker » 18 окт 2016 08:53

Стига с тоя песимизъм бе,хора :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

forever bluet

Марк Бата

Мнениеот forever bluet » 18 окт 2016 10:06

Този човек незабавно трябва да бъде изритан от България! Никаква полза от него. Съдийте са си същите смешници. Тоя има за цел единствено да ги оправдава и винаги когато са сбъркали в ущърб на Левски. Не за това трябва да бъде сритан от делиорманско-микренската хранилка,е затова че плю на мисията си ,като се подиграва със зрението Ни!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Марк Бата

Мнениеот ham3r » 18 окт 2016 10:12

Целия империализъм е против комунистическите доносници и сега лицето Бата прави проблеми на "Левски" София...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 окт 2016 10:22

Радан Мирянов има цялото ми уважение, но се излага много, като стои до този шут. За него всички отсъждания във вреда на Левски са правилни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 18 окт 2016 10:27

Това назначение е няква енигма! Аз лично не знам в някоя държава с професионален футболен статут, футболната им федерация да свиква пресконференция за всеки отделен казус през изминалия кръг? В ФА даже наказват треньори, играчи - всичко наред, ако се коментира съдийството, тук свикват пресконференция и обясняват защо била дадена дузпа! Целият този фарс с Бата и Сват- Бата означава едно - БФС СА ГУЗНИ! И то не само по отношение на конкретния мач, а изобщо с назначенията, нарядите и отсъжданията, обслужващи определен /всеизвестен/ интерес :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2016 17:42

fakhir написа:Това назначение е няква енигма! Аз лично не знам в някоя държава с професионален футболен статут, футболната им федерация да свиква пресконференция за всеки отделен казус през изминалия кръг? В ФА даже наказват треньори, играчи - всичко наред, ако се коментира съдийството, тук свикват пресконференция и обясняват защо била дадена дузпа! Целият този фарс с Бата и Сват- Бата означава едно - БФС СА ГУЗНИ! И то не само по отношение на конкретния мач, а изобщо с назначенията, нарядите и отсъжданията, обслужващи определен /всеизвестен/ интерес :idea:

Подчертал съм разковничето. В цивилизования свят хората говорят за футбол, а нашите тумбаци наречени ръководители, треньори и футболисти освен съдията това, съдията онова, друго не казват. А тоя хубостник са го изтипосали като уж някакъв коректив, за пред хората дет' се вика, ама като му прочетох изказванията по повод съботната дузпа на розово-оранжевите, леле-мале .... да не дописвам. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот 1982 » 19 окт 2016 00:31

Делегатът на срещата Литекс - Левски е написал скандален доклад, в който не фигурира почти нищо от по-сериозните инциденти по време на мача.

Това призна председателят на ДК към БФС Юрий Кучев. Сигналната ракета, която падна до собственика на Левски почти не е описан в доклада, но клубът ни сезира за нея. В докладите на са описани и случаи на пострадали футболисти. Левски обаче е представил записи, на които се вижда как двама техни играчи са ударени с предмети вътре на терена", коментира Кучев.

Относно това защо санкцията за сигналната ракета е само 3000 лева, председателят на ДК обясни: "Попадението е почти пряко, в сердата на ложата. Считаме, че това е недопустимо. Но това е максималната санкция, според дисциплинарния правилник."

Тук се пита - делегатът олигофрен ли е, или е ..... платен ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

На какво сме способни?

Мнениеот Странджата » 19 окт 2016 13:20

Повод за темата е текстът в http://www.sportal.bg/news.php?news=630 ... =6&c=52976
Въпросът е на какво сме способни в името на истината, която мисля, че в този текст е формулирана ясно.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: На какво сме способни?

Мнениеот bilyaletdinov » 19 окт 2016 13:27

Тъкмо нея четях. По принцип в спортала са плиткоумници, но специално тая им статия и точно в десетката :!:
На нищо не сме способни, ще си продължаваме да се джавкаме като малоумници, докато ни го слагат в дупарката.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

peliforewer
Контакти:

Re: На какво сме способни?

Мнениеот peliforewer » 19 окт 2016 13:52

Странджата написа:Повод за темата е текстът в http://www.sportal.bg/news.php?news=630 ... =6&c=52976
Въпросът е на какво сме способни в името на истината, която мисля, че в този текст е формулирана ясно.

Много истини има и в коментара на някой си Димитър Божилов,който подкрепям,но без обидните квалификации към Ясен Тошев....
Dimitar Bojilov · Техникум по Електротранспорт-София
Тази помия най вероятно е съчинена от болния мозък на Ясенчо подлогата. Но да ти припомня ли КОЙ първо ощети държавата с няколко милиона по този начин? Това го направи баскетболния клуб на Левски, начело със спасителя на футболният Левски Тити Папазов!!!! Втори факт подминат също така с лека ръка: през 90-те години докато ЦСКА беше мачкан политически от силните на деня с наеми на собствената си база ( навремето цар Борис подарява земята на АС-23, чийто наследник е ЦСКА и според българският съд ) , на Левски им бяха подарени не една ами две бази с тази на полицията.Трети факт Левски може и да погасява дългове към НАП но в същото време му подаряват нова трибуна на стадиона, която ще се изплаща с парите от билетите за нея ( блажени са вярващите може но след 200 години ). Факт пореден всички спонсори на Левски са на държавна хранилка, така че няма и място за съмнение, че политическият елит им помага и на тях ( справка далаверата с ВИВАКОМ )!! Има и още много факти и в едната и в другата посока, така че на "авторчето", което не се е подписало дори под статията мога да му кажа ДА ГО ДУХА!!!!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Архив”