Rivaldo10 написа:RIR написа:
Считам, че Пламен сбърка сериозно в тази ситуация. Не знам за какво му беше да излиза толкова встрани от близката греда. И при втория гол беше малко по-напред отколкото трябваше.
Явно смяташ, че не съм прав - обясни ми защо Пламен излезе точно така? Не му е за пръв път да не се пласира правилно.
Изгледай пак гола и виж колко играчи на Ботев чакат пас пред голлинията. Много по-вероятно изглеждаше да търси пас, отколкото да стреля към вратата. Дори не знам, дали искаше да я бие тази Неделев. Вместо да критикувате тримцата, които бяха разминати като конуси, точно Пламен Илиев излзиа виновен. На един да му пука за Левски и ние него ще плюем, ама иначе искаме юноши. Само, че като ги пуснем тези юноши и ще отнесем едно поне 5-6 гола и тогава вече ще са ни в пъти по-криви от сегашните.
Не мога да го виня и за вторият гол, все пак не съм видял качествен вратар да си седи на голлинията и да чака да му я бие откъсващ се играч, защото Пинто пак е изпуснал Неделев, а на Старокин подсигуряването му е толквоа чуждо, че не е за приказване.
... и аз съм на това мнение. доста е странно да се търси вина при головете във вратаря ви. при първия, когато неделев вече беше преминал през "де що имаше" защитник в синьо от ляво(ваше), единствения му вариант бе да центрира прострелно/успоредно на гол линията, така че някой от нашите да я засече ... а не се знаеше дори и ваш да я засечеше в този момент, дали щеше да успее да я избие извън рамките на вратата. тези прострелни топки просто са 90% гол. като гледах репортажа ми се стори, че неделев се опита да центрира ... все пак го направи със слабия си десен крак, а не с левия, при който съм сигурен, че щеше да я насочи някъде горе по ъглите .... така че вашият пацо просто избра решение, което в 80-90% от случаите ще го избере всеки един вратар - да пресече паса, който тръгва успоредно на гол линията. оказа се грешно, но квото и да беше направил, гола беше почти сигурен.
при втория ... увисване пак на тоя вашия от ляво, тодор я хвана много добре от ждроб и го матира ... бил излезнал?! ми ако беше си стоял по-назад, нали по този начин отваря по-голям ъгъл за атакуващия играч, който при едно добро умение да фалцира топката(а неделев го може, особено както му се падаше на левачката), просто щеше да го пита къде да му е жулне ...
така че ... не знам кво недоволствате от вратаря си. сещам се за една ситуация, когато той излезе и попречи максимално на домовсчийски да го прехвърли.