Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот stoyankd » 22 юли 2013 12:02

сини богове написа:Не казвам да го галим с перце, но и само да го критикуваме не е редно. В момента имаме да решаваме много по- сериозни проблеми от вратарския пост. За излизанията му при центрирания си прав, но и вината е в треньора на вратарите. Другата му слабост са дузпите- май няма нито една спасена от сигурно 15 за последната година.

Пламен Илиев направо си е гален с перце. Такова недоразумение за вратар не си спомням да сме имали. Срамно е, че се нарежда до вратари като Боби Михайлов, Владо Делчев, Иванков, Пламен Николов, Гошо Петков.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 22 юли 2013 12:26

Rivaldo10 написа:
RIR написа:
Считам, че Пламен сбърка сериозно в тази ситуация. Не знам за какво му беше да излиза толкова встрани от близката греда. И при втория гол беше малко по-напред отколкото трябваше.

Явно смяташ, че не съм прав - обясни ми защо Пламен излезе точно така? Не му е за пръв път да не се пласира правилно.

Изгледай пак гола и виж колко играчи на Ботев чакат пас пред голлинията. Много по-вероятно изглеждаше да търси пас, отколкото да стреля към вратата. Дори не знам, дали искаше да я бие тази Неделев. Вместо да критикувате тримцата, които бяха разминати като конуси, точно Пламен Илиев излзиа виновен. На един да му пука за Левски и ние него ще плюем, ама иначе искаме юноши. Само, че като ги пуснем тези юноши и ще отнесем едно поне 5-6 гола и тогава вече ще са ни в пъти по-криви от сегашните.
Не мога да го виня и за вторият гол, все пак не съм видял качествен вратар да си седи на голлинията и да чака да му я бие откъсващ се играч, защото Пинто пак е изпуснал Неделев, а на Старокин подсигуряването му е толквоа чуждо, че не е за приказване.

... и аз съм на това мнение. доста е странно да се търси вина при головете във вратаря ви. при първия, когато неделев вече беше преминал през "де що имаше" защитник в синьо от ляво(ваше), единствения му вариант бе да центрира прострелно/успоредно на гол линията, така че някой от нашите да я засече ... а не се знаеше дори и ваш да я засечеше в този момент, дали щеше да успее да я избие извън рамките на вратата. тези прострелни топки просто са 90% гол. като гледах репортажа ми се стори, че неделев се опита да центрира ... все пак го направи със слабия си десен крак, а не с левия, при който съм сигурен, че щеше да я насочи някъде горе по ъглите .... така че вашият пацо просто избра решение, което в 80-90% от случаите ще го избере всеки един вратар - да пресече паса, който тръгва успоредно на гол линията. оказа се грешно, но квото и да беше направил, гола беше почти сигурен.
при втория ... увисване пак на тоя вашия от ляво, тодор я хвана много добре от ждроб и го матира ... бил излезнал?! ми ако беше си стоял по-назад, нали по този начин отваря по-голям ъгъл за атакуващия играч, който при едно добро умение да фалцира топката(а неделев го може, особено както му се падаше на левачката), просто щеше да го пита къде да му е жулне ...
така че ... не знам кво недоволствате от вратаря си. сещам се за една ситуация, когато той излезе и попречи максимално на домовсчийски да го прехвърли.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 22 юли 2013 12:43

stn написа:От изказванията на потребителите във форума очаквах поне 100 човека в сектора за гости, но защо ви нямаше?

Защото са мишки, които обичат само да говорят, но когато се стигне до действия никви ги няма!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2013 15:06

Rivaldo10 написа:На това шамар ли му казвате? Че той, ако му беше забил истински шамар, щяхте да го изкарате пребит... :lol:

Мен, ако ме питаш това е десен бесен и го прати даже в нокдаун 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 юли 2013 15:11

Правилно съдията го изгони, навсякъде това е червен картон. Факт е, че има контакт и грешката е единствено на холандеца. Минев също показа актьорски умения, но това е част от футбола. Опитността на Минев се окажа решаваща. Както той сам каза, ако е бил по-млад, той първи щеше да посегне, но вече е на 32. Така че съдията и Минев не са виновни за глупостта на Родригез.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:17

W84me написа:
Тралала написа:Добре :) И така става. Значи Мариян и Тошко ще ви разпердушинят в неделя.

Не съм много убеден в разпердушинването. Левски е най-силен, когато е паднал, а и Ботев са ни абонати по принцип.

:!:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 15:19

ralka_levskarka написа:
Rivaldo10 написа:На това шамар ли му казвате? Че той, ако му беше забил истински шамар, щяхте да го изкарате пребит... :lol:

Мен, ако ме питаш това е десен бесен и го прати даже в нокдаун 8-)

Какво се правите на луди само не мога да разбера? Много добре знаете, че това е част от играта и не е прецедент. Ако беше станало обратното, щяхте да възхвалявате Родригез, че е извозил някой от нашите. Хайде стига!

А някак си удобно пропускате безумното влизане на Рамос в 12 минута. Нарисуван червен картон!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2013 15:23

DarkPsy написа:
А някак си удобно пропускате безумното влизане на Рамос в 12 минута. Нарисуван червен картон!

Просто не успях да го видя, как да го коментирам? За нещо, което не съм видяла не си правя и труда да споря.
На мен ми е интересно, ако бяхме 11:11 щяхме ли да загубим :roll: Просто до червения картон на Гари седяхме що- годе добре, учудващо за мен и доста други хора, не може да се отрече. Нищо де, в София ще разберем, дано нашите не правят глупости.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 22 юли 2013 15:27

ralka_levskarka написа:
DarkPsy написа:

Просто не успях да го видя, как да го коментирам? За нещо, което не съм видяла не си правя и труда да споря.
На мен ми е интересно, ако бяхме 11:11 щяхме ли да загубим :roll: Просто до червения картон на Гари седяхме що- годе добре, учудващо за мен и доста други хора, не може да се отрече. Нищо де, в София ще разберем, дано нашите не правят глупости.

Как е щял да завърши мача 11:11 или 10:11 за вас няма смисъл да се коментира. Мачът вече го има качен на няколко места из нета, така че всички може отново да видят ситуацията в 12-тата минута, когато Рамос с двата крака напред се опита да потроши Неделев. Още тогава трябваше да останете с 10 по всички правила на този спорт! Ама Весо Минев им го каза в прав текст - глупаци!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 юли 2013 15:28

То пък защото Веско Минев е много умен, заеви : )
Иначе минало- заминало, да, все тая. Повече от половината левскари очаквахме да си загубим. Няма как да стане просто - без треньор, без публика и без футболисти. Или не, с футболисти, ама такива, на които не им дреме, все едно ги карат на сила да играят. То се видя, дори малко не се жегнаха от плакатите.
Едит: честито впрочем :mrgreen:
[offtopic]Ботев привлече Георги Сърмов[/offtopic]

Върни се в “Архив”