Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

anker1878
Контакти:

Re: Сидеров, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот anker1878 » 16 юни 2013 00:33

Защото съм на софрата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дивият популизъм иска храна , той е като тумор :evil:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот plamenst7 » 16 юни 2013 03:47

Това сте си избрали, уважаеми дами и господа, само преди малко повече от месец. Наслаждавайте се на избора си!

Наско
Контакти:

Мнениеот Наско » 16 юни 2013 07:41

Аз не съм от ГЕРБ , но на изборите гласувах за ГЕРБ, защото просто не виждам алтернатива! ГЕРБ малко развалиха статуквото въпреки, че и те направиха много грешки!Първата работа на БСП каква беше - връщане на старите агенти на ДС ,отмяна забраната на пушене , да променят МВР и да си сложат техни ченгета! Иначе Орешарски знам, че обича да разтурва седенки!В БСП са най-големите милиардери!По времето на тройната коалиция само да припомня , че имахме 2 милиарда излишък ,а каквио правеше тогава Станишев да си припомним - правиха чешмички! Поръчали реакторите за АЕЦ Белене, дали милиард и нещо за консултации!Да не забравяме , че по тяхно време ни спряха и еврофондовете! Пък вие ми подкрепяйте БСП!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 юни 2013 08:42

alexveselinov написа:Изображение

Какво ли прави любовницата на Бойко,на
уж спонтанен протест???
Много странно!!!

Е, как какво ?! Това е "спонтанен протест ! Всеки може да отиде на него ! :mrgreen:
Даже прочетох в един сайт, че "група възмутени граждани" издебнали Волен снощи пред един ресторант ...
"Група възмутени граждани" ... Ха-ха-ха ! Това, което правят днес ГЕРБ даже комунистите едно време не го правеха !
Ама, то няма и как да бъде другояче - ГЕРБ са комунистическите милиционери от миналото. С други думи ГЕРБ са по-лошата част от БКП !!! Както се вижда нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.
Диверсии, саботажи, организиране на "спонтанни" митинги и протести ... :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Наско
Контакти:

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот Наско » 16 юни 2013 08:50

Аз по принцип нямам нищо против да се води модерна лява политика , но БСП разграничили ли са се по някаквъв начин от терористичният акт извършен в Света Неделя през 1925 г. и от БКП? Не са се разграничли и за мен тази организация си остава терористична!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот bubka » 16 юни 2013 09:03

1982 написа:И тоя Грасиани бясно защитава ДПС и БКП, има тук няколко ибрикчии, които на всяка цена искат турците и комунистите да останат на власт.

Колкото и да се пъчат червените платени драскачи по форумите, народът постепенно се събужда и няма да позволи да бъде мачкан, както преди, особено младите хора, каквито вчера имаше доста.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 юни 2013 09:04

Наско написа:Аз не съм от ГЕРБ , но на изборите гласувах за ГЕРБ, защото просто не виждам алтернатива! ГЕРБ малко развалиха статуквото въпреки, че и те направиха много грешки!Първата работа на БСП каква беше - връщане на старите агенти на ДС ,отмяна забраната на пушене , да променят МВР и да си сложат техни ченгета! Иначе Орешарски знам, че обича да разтурва седенки!В БСП са най-големите милиардери!По времето на тройната коалиция само да припомня , че имахме 2 милиарда излишък ,а каквио правеше тогава Станишев да си припомним - правиха чешмички! Поръчали реакторите за АЕЦ Белене, дали милиард и нещо за консултации!Да не забравяме , че по тяхно време ни спряха и еврофондовете! Пък вие ми подкрепяйте БСП!

Да оставим настрани това, че си току-що регистриран "нов" потребител и вероятно си един от платените тук и до болка познати защитници на ГЕРБ. :mrgreen:
1. Как точно ГЕРБ разрушиха статуквото ? Аз не виждам нещо да се е променило в политическия модел на България ! Моделът пак е двуполюсен, но вместо СДС на другия полюс са ГЕРБ (много по-лош вариант за България !).
В парламента отново няма граждански организации, няма представители на улицата ...
Статуквото си е същото и ГЕРБ са част от него ! Те винаги са били част от него, защото голяма част от герберастите са били на важни постове и преди 2009 год.
2. В ГЕРБ също има милиардери. Бойко Борисов е един от тях ! Приятелката му - Цветелина Бориславова, с която уж са разделени е един от най-крупните олигарси в България.
Вчера един от най-големите олигарси в България Сашо Дончев собственик на "Овъргаз" открито заяви, че Бойко Борисов го е канил за учредител на ГЕРБ.
3. Чешмички се строяха по времето на НДСВ, а не на Тройната коалиция ! НДСВ е партията, която издигна Бойко Борисов в голямата политика като го направи Главен секретар на МВР !
4. Без АЕЦ Белене токът ще продължи да поскъпва и ще дойде момент, когато няма да можем да го плащаме. Една АЕЦ никога не може да бъде губеща.

За 4 години управление ГЕРБ смачкаха дребния и среден бизнес в България ! Как ? Постоянни проверки превръщащи се в ежедневен рекет, нови изисквания, глоби, актове, санкции, репресии ...
За 4 години ГЕРБ смачкаха демокрацията в България и върнаха мрачните времена на тоталитаризма, когато 1 човек решаваше всичко. Знаем кой беше човека ...и тогава, и сега.
ГЕРБ наложиха невиждана дори по Тодор Живково време милиционерщина. Върнаха доносничеството като форма на взаимоотношения между хората. Гласуваха всевъзможни забрани и ограничения, които сковаха тотално нормалния живот в страната ни.
За близо 4 години ГЕРБ не вдигнаха нито веднъж пенсиите и заплатите на хората ! А, цените растяха постоянно ...
За 4 години ГЕРБ спечелиха куп външни врагове на България в арабския свят. Бойко Борисов слугуваше грозно на Вашингтон и Израел. Така дори комунистите навремето не слугуваха на Москва !
За последните 4 години вследствие на политиката на ГЕНОЦИД, която ГЕРБ наложи над народа ни измряха хиляди българи без време - от бедност и мизерия !
Мога да ти изброя още "постижения" на ГЕРБ, но няма смисъл. А, ти, продължавай да си гласуваш за ГЕРБ !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Сидер Ага, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот alexveselinov » 16 юни 2013 09:13

bubka написа:
bubka написа:
alexveselinov написа:За да не се върне на власт мафията ГЕРБ!

Можеш ли да обясниш това свое твърдение. Щеше да има нови избори на есен, за които 3-4 месеца преди тях е много трудно да се предвидят обществените нагласи, кои партии ще влезат и с колко процента и на база на какво смяташ, че на есен ГЕРБ щяха да съберат достатъчно гласове, за да се върнат на власт.

Още чакам alexveselinov да ми обясни горното си твърдение, което едва ли ще може да направи. Все пак, за да твърдиш нещо и то да има стойност, би трябвало да си способен и да се обосновеш, в противен случай всичко е повтаряне на мантри и заучени фрази като някой робот.

Естествено че при нови избори с 80% областни управители от ГЕРБ и служебното правителство на М.Райков(Б отбора на ГЕРБ) щяха да се върнат на власт.
Щяха да си напечатят нови 500 000 бюлетини и да вкарат патериците(НФСБ и РЗС) в парламента.Този кошмарен сценарий го предотврати Волен,сега си стойте 4г. в опозиция,покажете че сте една истинска партия а не мафиотско сдружение създадено с цел грабеж.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Сидер Ага, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот Avgusta 1916 » 16 юни 2013 09:33

viali69 написа:
Модератор ЛокоПД написа: /аз по принцип съм привърженик на СДС и на Иван Костов/.

А, къде сега са ДСБ, СДС и другите сини партии ? Защо в парламента няма нито една автентична синя партия ?
Как стана така, че след 4 години управление на ГЕРБ цялото дясно пространство се опразни и разпадна ?

Да ти кажа ли ? ГЕРБ ви разгониха фамилията по милиционерски ! Те разбиваха партии и създаваха клонинги на други. Купуваха депутати и партийни лидери като онзи Кабата ...
Бойко Борисов направи за 4 години това, което "комунистите" не успяха да направят за 20 преди това.
Бойко Борисов унищожи и СДС и ДСБ !!!
Нищо, че уж са съмишленици в ЕНП. За безпардонните гейберасти това е без значение. Те искаха цялата власт и цялото дясно пространство, за да продължават да лъжат народа, че са антикомунисти.
Вие костовистите поне би трябвало да сте истински демократи. Как така защитавате едни откровени милиционери като ГЕРБ ? Та те за 4 години върнаха България в мрачните години на тоталитаризма като грубо погазиха демокрацията.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Е , не мога да спра да се смея!!!!
Той Боко е виновен за всичко!
Мога да ти кажа приятелю червен , че не Бойко ( макар да му се е искало ) , а Костов успя да разцепи и унищожи синята идея в България.
А сега на ей такива като теб им е най-хубаво да плачат на чужд гроб.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Архив”