Jürgen написа:Hahaha1 написа:От таванската на ваще?
Аз тебе не мога да те разбера,каква ти е целта в тоя форум?Всяко мнение ти е свързано с Русия!! Какво толкова искаш да покажеш дето ние не го виждаме![]()
?!
Има слабост към водката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jürgen написа:Hahaha1 написа:От таванската на ваще?
Аз тебе не мога да те разбера,каква ти е целта в тоя форум?Всяко мнение ти е свързано с Русия!! Какво толкова искаш да покажеш дето ние не го виждаме![]()
?!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
nepravda написа:child in time написа:Theos написа:child in time написа:Че тя си е партиен кадър как и от къде на къде тая е представител на протестиращите! И защо Тиквата се изниза като мокра връв без да даде и един разумен отговор?
Ти коя пресконференция гледа? Със сигурност не и на Бойко Борисов!
Същата на която гузен Бойко нищо не каза освен за магистралите и колко са лоши от тройната!![]()
Имах друго мнение за локомотивци /но ти си изключение навярно ,като има един батманлевски същият като теб/, а и за Пловдив, един традиционно десен град.
Аз бях до тук с протестите.
Явно се вижда, че организаторите, които се обявиха против Пеловска и я обвиниха, че е предала България имат съвсем други намерениа, от това да се започне ревизия на ЕРП и в енегригийният сектор, разследване на подписалите договорите с тях и съд за ощетилите държавата с милиарди чрез тези договори. Тези които я обвиниха в предателство искат оставка на Правителството и като стане това, кой ще изпълни тези искания, Р. Овч, Доган и Станишев ли или точно това е целта да се прикрият далаверите? Аз няма дъ бъда инструмент в ръцете на политическите провокатори с техните искания за оставка, не за това повечето хора са на улицата, а да започне да се чисти държавата от престъпни политици и тунеядци, докарали народа до мизерия. ГЕРБ също имат вина за това, но за момента единствено те могат да започнат това прочистване, тъй като при оставка на Правителството, всичко ще бъде прикрито и енергийната мафия ще продължава да ни ограбва.
Theos написа:ето кой е Янко Петров:
Янко Петров - новия Тодор Живков както е познат сред съпартийците си в БСП е член на Младежкото БСП , присъствал на последния конгрес на партията , зам,председател , участник в създадената от Румен Петков , нелегално движение " СИЛА " , хомосексуалист , гравитира към гейдружинката около Сергей Станишев , не работи никъде и не е работил никаде , доходи няма , данъци не плаща . Ръководи от името на БСП протестите за сваляне на правителството и връщане на БСП на власт .
Янко Петров - новия Тодор Живков както е познат сред съпартийците си в БСП е член на Младежкото БСП , присъствал на последния конгрес на партията , зам,председател , участник в създадената от Румен Петков , нелегално движение " СИЛА " , хомосексуалист , гравитира към гейдружинката около Сергей Станишев , не работи никъде и не е работил никаде , доходи няма , данъци не плаща . Ръководи от името на БСП протестите за сваляне на правителството и връщане на БСП на власт .
Levskar_90 написа:Theos написа:ето кой е Янко Петров:
Тъпан аз говоря за ИВАН ПЕТРОВ, а не Янко Петров. Тъпак и слуга на мутрите ти и тоя платения неправда. Вън цялата политическа престъпна шайка - Боко, Доган, Царя и Станишев и така нататък. Време е да се съобразяват с народа !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта