Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 14:57

Jürgen написа:
Hahaha1 написа:От таванската на ваще? :roll:

Аз тебе не мога да те разбера,каква ти е целта в тоя форум?Всяко мнение ти е свързано с Русия!! Какво толкова искаш да покажеш дето ние не го виждаме :shock: :? ?!

Има слабост към водката :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Неутрален
Контакти:

Re: Даниела Пеловска представител на протестиращите ?

Мнениеот Неутрален » 19 фев 2013 14:57

Жалка работа, нищо повече не може да се каже за това. Първо, Буда не даде нито един отговор на въпросите които му задаваха. Измисляше си едни глупости , дето ги слушаме вече 4 години и никакви конкретни действия. Обаче най важното е , КОЯ е тази измислена женица с дребна душица ? Защо всички други организатори се разграничиха от нейните действия ? Кой представлява тази мърша ? Има ли нещо общо с ГЕРБ ? Дали не е там благодарение на близостта и с ГЕРБ и личното и познанство с Боко ? Вярна ли е тази информация за псотовете които заемат децата и ? Останах с впечатление че тя е само една пионка, една кукла на конци в целия този цирк. Мислете , идат избори !

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 14:57

ето кой е Янко Петров:

Янко Петров - новия Тодор Живков както е познат сред съпартийците си в БСП е член на Младежкото БСП , присъствал на последния конгрес на партията , зам,председател , участник в създадената от Румен Петков , нелегално движение " СИЛА " , хомосексуалист , гравитира към гейдружинката около Сергей Станишев , не работи никъде и не е работил никаде , доходи няма , данъци не плаща . Ръководи от името на БСП протестите за сваляне на правителството и връщане на БСП на власт .

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 фев 2013 14:58

nepravda написа:
child in time написа:
Theos написа:
child in time написа:Че тя си е партиен кадър как и от къде на къде тая е представител на протестиращите! И защо Тиквата се изниза като мокра връв без да даде и един разумен отговор?

Ти коя пресконференция гледа? Със сигурност не и на Бойко Борисов!

Същата на която гузен Бойко нищо не каза освен за магистралите и колко са лоши от тройната! ;)

Имах друго мнение за локомотивци /но ти си изключение навярно ,като има един батманлевски същият като теб/, а и за Пловдив, един традиционно десен град.

Това че не съм съгласен с Бойко ме прави ляв? Ахаха Ти сериозно ли? Ти на колко си на 15? Подобно мислене е смешно! Никога в живота си не съм гласувал за ляво управление или ляв кандидат! Пловдив е десен град това е вярно но не сме град на слепци!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 фев 2013 14:59

Аз бях до тук с протестите.
Явно се вижда, че организаторите, които се обявиха против Пеловска и я обвиниха, че е предала България имат съвсем други намерениа, от това да се започне ревизия на ЕРП и в енегригийният сектор, разследване на подписалите договорите с тях и съд за ощетилите държавата с милиарди чрез тези договори. Тези които я обвиниха в предателство искат оставка на Правителството и като стане това, кой ще изпълни тези искания, Р. Овч, Доган и Станишев ли или точно това е целта да се прикрият далаверите? Аз няма дъ бъда инструмент в ръцете на политическите провокатори с техните искания за оставка, не за това повечето хора са на улицата, а да започне да се чисти държавата от престъпни политици и тунеядци, докарали народа до мизерия. ГЕРБ също имат вина за това, но за момента единствено те могат да започнат това прочистване, тъй като при оставка на Правителството, всичко ще бъде прикрито и енергийната мафия ще продължава да ни ограбва.

Разделяй и владей !!!

Клише нали.
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Последна промяна от Pichichi на 19 фев 2013 15:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 фев 2013 15:01

Theos написа:ето кой е Янко Петров:

Янко Петров - новия Тодор Живков както е познат сред съпартийците си в БСП е член на Младежкото БСП , присъствал на последния конгрес на партията , зам,председател , участник в създадената от Румен Петков , нелегално движение " СИЛА " , хомосексуалист , гравитира към гейдружинката около Сергей Станишев , не работи никъде и не е работил никаде , доходи няма , данъци не плаща . Ръководи от името на БСП протестите за сваляне на правителството и връщане на БСП на власт .

Напълно съм съгласен с коментара ти, днес се видя каква е истинската същност на част от организаторите на протеста. Опорочиха протестите и изпозват хората за собствените си политически игри. Гнус ме е от тези хора, точно той трябва да бъде разкъсан от народа, за което призова да бъде направено с Пеловска.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 фев 2013 15:01

Тъпан аз говоря за ИВАН ПЕТРОВ, а не Янко Петров. Тъпак и слуга на мутрите ти и тоя платения неправда. Вън цялата политическа престъпна шайка - Боко, Доган, Царя и Станишев и така нататък. Време е да се съобразяват с народа !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 фев 2013 15:01

Естествено че веднага се обадиха мижитурките като казаха че те са подписвали договорите за неустойки с ЕРПтата. Комунист как ще си признае вината. Бойко поне си я призна за Семерджиев който вече е уволнен. Станишев да си е признал за нещо? Доган? Царя дето ни оправи за 800 дни?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 19 фев 2013 15:02

Защо феновете на Буда не направят една тема за техният Бог и там да си пишат оди за него?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 15:03

Levskar_90 написа:

Тъпан аз говоря за ИВАН ПЕТРОВ, а не Янко Петров. Тъпак и слуга на мутрите ти и тоя платения неправда. Вън цялата политическа престъпна шайка - Боко, Доган, Царя и Станишев и така нататък. Време е да се съобразяват с народа !

Виж какво момче, Иван Петров е от Варна,човек с бяла коса, а ЯНКО Петров е млад дебелак , член на младежкото бсп!
Веднага се извини!
Ти можеш да говориш за Иван Петров, аз говоря за Янко Петров, аман от дебилщини!
Последна промяна от Theos на 19 фев 2013 15:04, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”