ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 30 авг 2016 16:04

ivan56 написа:
гражданин от село написа:
ivan56 написа:Да питам нещо, за вас що няма фин и елегантен човечец, а ви пратиха търговец на китайски брички :lol: :?
Не, че съм интриганат, ама хич не е честно така :lol:
Боко ви изклати, тъй ми се струва :roll:

Шиши ли да се изтъпанчи? :lol: Иначе Жужето ще прави китайски голфове, а Финия ще ги кара, всеки с професията си. :mrgreen:

Ама ти кво се опитваш да кажеш, че Шиши има нещо общо с Левски ли :mrgreen:
Това са мантри на заблудени фенове, които ядат шамари от просветените фенове. 8-)

Ти пък!Нищо общо нито с Шиши нито с МВР. :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 16:07

Yan_Bibiyan написа:
ММ1914 написа:
Beladona написа:
ММ1914 написа:Пичове, тука на левскари ли се обиждате? :mrgreen: Ако ви чете човек излиянията, то кьорав цесекар не е останал. Стегнете се малко. Все едно се карате кой е по-правоверен. Тъпаци до вчера сте ходили в един сектор, подкрепяли сте един отбор. Дръжте се малко на ниво.

Хахаха ! Тези не са идвали на Армията ....това са хора на заплата при даниела ....

Забавлявай се :)

Нямам нищо против да се поебаваме с някого, може и да загрубеят нещата , не е проблем. Но това тук вече е прекалено, никакъв диалог, само мантри. Докато УЕФА не се произнесе ЦСКА не е ЦСКА-София. Ама с тези обиди вече прекалявате. Шивача не бил цесекар, 1982 не бил цесекар, червения врат не бил цесекар, васконти не бил цесекер. Абе я по-сериозно.

Когато говориш умни неща, се съгласявам с теб. Ето в този случай биеш по точки повечето пишещи в темата без значение от страната им в спора. Ама как да разберат това хора, които се смятат за повече от УЕФА, размахват разни снимки или линкове и твърдят, че щели да напомнят нещо в бъдеще. Какво ще напомнят пък те? Хванали се за сламка и дърпат ли, дърпат... Единственият резултат е, че ще падне масово триене при появата на модераторите, защото хора и двете страни доста пресолиха манджата според това, което прочетох.

П.С. Донке, тази Даниела да не ти е бивше гадже или първата любов, че при всяка възможност я споменаваш? И ако е, защо очакваш да праща хора тук? Ако искаш да си я върнеш и така се мъчиш за нея, потърси я ти, Ромео! Не чакай да ти праща посредници тук, защото ще си останеш с чакането. Или поне си кажи истинското име, та дано въпросната се сети кой си, че така нямаш шанс изгората ти да те потърси. Все едно аз да чакам да ме изберат за Мистър Вселена въз основа на аватара си. :Д

Искаш да кажеш,че Донка и от о-в Лесбос :? ...Може :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 16:09

ivan56 написа:Да питам нещо, за вас що няма фин и елегантен човечец, а ви пратиха търговец на китайски брички :lol: :?

Бойко всички ни клати здраво, но шараните, които са огромната маса, кълват на гола кукичка .... левскарите масово се радват на оня ДС боклук и си мислят, че ги чакат светли бъднини, нашите припота се радват на друго негово протеже и също вярват в някакво розово бъдеще ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 16:10

AndreshkoGacovBacov написа:Абе не знам, ама в най-мътните времена /1945-1953г./ имате 2 пъти повече титли отколкото за предните 20 и кусур години при "Царя"....
Много сте "репресирани", нема що... Сталинизма ви се е отразил добре...
:lol: :lol: :lol:

Начи все пак и при царя имаме титли? Е как тогава сме били квартално отборче? Не съм чувал за квартални отборчета с титли. 80% от вашите титли са по времето на бай Тошо, така че вие па най-малко имате право да говорите.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 авг 2016 16:11

1982 написа:В сайта на БФС, Боабчо, не пише ЦСКА, а ЦСКА-София. По случайност, точно това е новото име на Литекс Ловеч .... от 2-и юни 2016-а година. 8-) 8-)

Ами, както го пише, така ще му викаш, а не Литекс :!: Надявам се, че съм пределно ясен ... Може да е новото име и на Изтребител ( Ново Делчево ), ама ще му викате каквото е :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 16:14

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
boabbb написа:
Yan_Bibiyan написа:Боаб, сега те ще ти го обяснят с доводи в стила на "Това е Литекс за нас и за закона, ЦСКА за вас и нищо за ловчанлии, дето уж са му фенове, ако приемем, че е Литекс. Не е важно какво пише - това си е Литекс, ама със сменено име, но ловчанлии са горди фенове, а вие сте припознавачи и предатели." Толкова е смешно, че с тази логика се смятат за победители и са били наврели някого в ъгъла. Кога ли ще усетят, че на тях им е тясно около врата, а уж са на широко? :Д

Не, аз не искам нищо да ми обясняват - нали го няма ЦСКА, да си бият камшика накъдето им видят очите, очевидно нямат работа вече в тоя подфорум ...

Браво !!! След като го няма ЦСКА , ти кво правиш тук ??? Анализирай това !!!

Набива ти го в уродливата паст!

В твоя стил,помаче : идвам с голямата губерка в Гоцето да ти пришивам обратно кожичката , предупреди Ходжата !!!!

И в София(въпреки ,че не знам от коя землянка дерзаеш) ше ти върже-виж колко помаци по строежите има ,плюс мигранти от Близкия изток-ше те карат да виеш като празна линейка :mrgreen: Тиня,подуянска :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 16:14

Ще му викам Литекс и това е, каквото си е. Ти му викай и Барселона, ако искаш, нямам претенции.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 16:16

1982 написа:

Бойко всички ни клати здраво, но шараните, които са огромната маса, кълват на гола кукичка .... левскарите масово се радват на оня ДС боклук и си мислят, че ги чакат светли бъднини, нашите припота се радват на друго негово протеже и също вярват в някакво розово бъдеще ......

Ти на кво кълвеш :roll:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 авг 2016 16:18

1982 написа:Ще му викам Литекс и това е, каквото си е. Ти му викай и Барселона, ако искаш, нямам претенции.

Мисля, че някъде в правилата си има точка за това, ама трябва да има модератори за тая работа ... Липсата им е приканване към някакви индивидуални действия, като например да взема да тегля една п*тка майна и да не се занимавам с развален грамофон като тебе ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 авг 2016 16:19

1982 написа:

Знаеш ли кое е най-лошото, че освен тези измамници няма кой друг да дава пари за футбол, па и за друг спорт.
Бълха ги ухапала, че ще хвърлят някой милион.
Нека да ги изтърбушат малко, стига само са лапали от хранилката наречена България.
Да ни оправят стадионите, да вземат качествени играчи, да вдигнат малко нивото на смешната ни А група.
Само ако може Боко, да прати и един към Бургас, че си евало мамата. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”