ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Yan_Bibiyan » 30 авг 2016 14:36

golemia написа:Няма и да има.Щот го прекръстиха..

Я кажи сега защо феновете на Литекс са такива предатели и си зарязаха отбора! Нали бил Литекс - къде са те, та не са с отбора си? Лоши ловчанлии, лоши! :!:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 авг 2016 14:38

Beladona написа:Ей , Дорче , чуй малко , то е ясно , че ти нема да вденеш , ама поне другите да ти се посмеят на глупостите ....

Без да съм спец по история на клубовете , знам , че Левски е създаден от някой си Боркиша с негови връстници пред 22 ро у-ще , а нас през годините след 10 ноември винаги са ни заяждали левскарите , че сме създадени с некъв Указ или не знам какво си , ( не че особено ме е тревожило какво е станало през 1948 ма ...) , та на 19.07.2016 г . Като бе създаден ЦСКА 1948 от фенове на ЦСКА , казах , че се чувствам като Боркиша като израз на свободната воля да направиш клуб !!!

Ама ти нема да разбереш ....уви !!!

Ясно е защо си се почуствал като Боркиша,а не като Димитър Благоев-Пальо (създател на Славия) примерно.
Както е ясно защо свързваш Левски с нещо чисто, а ЦСКА с нещо мръсно,това много добре го разбирам .... уви!
П.П.[offtopic]През 2010 Батков изкара документи които показваха,че Левски е създаден на 10 май 1911!И какво излиза според тях,Боркиша е един голям лъжец!
Израз на свободната воля вика.....[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 14:40

Beladona написа:
AndreshkoGacovBacov написа::lol:

Гледам днеска "еничарите" са се разбесняли нещо...
Що тъй ???...

:lol:

Вече и тук ги има документите , че сте Литекс и се кефиме ....

Оказа се , че аз съм човек , а еничар си ти .....с документ !!!!

Ти не си и човешко лайно,мършо нефелна :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 авг 2016 14:42

Red_Neck написа:Де го Томито да ни обясни "сделката" за Левски .... и колко е стойността на клуба ;)

В момента изчислява.Това са събирания, изваждания, умножения, деления, интеграли, диференциали и все с 0(нула), да не мислиш, че е лесно. :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 авг 2016 14:42

golemia написа:Няма и да има.Щот го прекръстиха..

За пръв път ли се прекръства отбора и винаги ли ловчанлии са го изоставяли така?Ако не,значи това не е Литекс,а нов проект който те няма защо да следват.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:42

Red_Neck написа:
Beladona написа:
Vassill написа:Изображение

Ако се чудите кой е този, който посреща Спас Русев ... това е един от най-видните агенти на Държавна сигурност - жестоката репресивна машина на комунистите. Добре дошли в реалността. Държавна сигурност пое вече неприкрито собствеността над синия отбор .Финансирането е ясно. Парите са отдавна изпрани. Най-ценните държавни компании са отдавна техни ... безплатно.

Рязаните пък се финаснират от нощните поточни линии на специфичен фармацевтичен бизнес ;). Тези предприя, разбира се, са също бивши държавни. Междувременно приватизираха и разсипаха и БМФ /български морски флот/, като Бойко Борисов вече веднъж им опрости много милиони и им подари други. А сега искат да им прости оше 100 милиона близо!!!

Беоре се финансират директно от държавния ТЕЦ Марица Изток.

А балъците сред червената общност, манипулирани от същите тези горе, си играят на "принципни" и стоят отстрани и гледат безучастно. И оставиха остналите фенове да се борят сами. Приятели от Офанзива, пак да ви кажа, стойте си, гледайте безучастно, макар и малцина останалите няма да предадем 4-те букви.

Само ЦСКА!

Ей , Животни , отбийте се малко от хранилката на гришката , на къв ми се правиш , алллоооу ???

[offtopic]Педал ръждясал, .... нема ли да се разкараш от подфорума :?:[/offtopic]

малко в твоя стил : недей така , ела на ЛС да си попишем , а ???? Искаш ли , а ???

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:44

Red_Neck написа:Де го Томито да ни обясни "сделката" за Левски .... и колко е стойността на клуба ;)

Вратле , чети 1982 ти е постнал документи ....чети и реви !!!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 30 авг 2016 14:44

Само аз ли имам чувството, че някои потребители тук са подготвяли съвместен концерт на Металика и Миле Китич (за да има музика за всеки вкус) в чест на смъртта на ЦСКА, но той взе, че не умря и сега онези ще ги съдят, защото са си освободили място в програмата за събитие, което не се е състояло и са пропуснали да вземат тлъсти хонорари за други събития, които не са пропаднали? Сигурно затова е неистовото повтаряне, напомнящо на човек с висока температура: "ЦСКА умря, ЦСКА умря!" Идеята е да преобърнат реалността, та дано не се наложи да плащат нищо на господата.

Тъжно е, но животът е такъв - едни се радват на спасението на любимия си отбор, други губят пари от това. :cry:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:45

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:
Аз да не ти вадим твоите вересии , че цела година ми опявя ЦСКА на феновете , на феновете ....и накрая те НЕМА у ЦДА ???? Що така бе , Дори ??? Що не си при ЦСКА на феновете , а ??? Що ???

Защото исках да създадем ЦСКА който е само на феновете.За съжаление това с ЦСКА 1948 не се случи и се намесиха и други хора.Но отбора има шанс при фалита на армейците да закупи ТМ на ЦСКА и така да стане възродител на отбора.Разбира се и членство в ОСК ЦСКА.Ако това стори ЦСКА на ГГ то двата клуба трябва да се обединят.Така няма да има деление между феновете.
Сега запомни ли го или пак ще трябва да ти го обяснявам след 10 поста?

ЦСКА 1948 е само на феновете , какви други хора са се намесили бе , Дори ???? Я кажи ??

Пак ли фантасмагории ???

Кви фенове ма,роднини на играчите и Зафетата-агитката на Славия ше ги прегази за секунди :lol:

Трай бе , Бекирчо ....ше ви пратим Цимбика !!!

Гаджета ли сте :roll:

Не , бойни другари сме ....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 14:46

Beladona написа:
Vassill написа:Изображение

Ако се чудите кой е този, който посреща Спас Русев ... това е един от най-видните агенти на Държавна сигурност - жестоката репресивна машина на комунистите. Добре дошли в реалността. Държавна сигурност пое вече неприкрито собствеността над синия отбор .Финансирането е ясно. Парите са отдавна изпрани. Най-ценните държавни компании са отдавна техни ... безплатно.

Рязаните пък се финаснират от нощните поточни линии на специфичен фармацевтичен бизнес ;). Тези предприя, разбира се, са също бивши държавни. Междувременно приватизираха и разсипаха и БМФ /български морски флот/, като Бойко Борисов вече веднъж им опрости много милиони и им подари други. А сега искат да им прости оше 100 милиона близо!!!

Беоре се финансират директно от държавния ТЕЦ Марица Изток.

А балъците сред червената общност, манипулирани от същите тези горе, си играят на "принципни" и стоят отстрани и гледат безучастно. И оставиха остналите фенове да се борят сами. Приятели от Офанзива, пак да ви кажа, стойте си, гледайте безучастно, макар и малцина останалите няма да предадем 4-те букви.

Само ЦСКА!

Ей , Животни , отбийте се малко от хранилката на гришката , на къв ми се правиш , алллоооу ???

Иначе не си от подуяне,а тиняк ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”