Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: ЗАДАВАЛИ СЕ ПРОМЯНА ИЛИ ОТНОВО МЬКИ

Мнениеот veseo » 02 юни 2009 12:17

Yellow major написа: Ако до месец не го продаде или подари (заради дълговете) бой по каската по всички фронтове и повече никакви отстъпки докато не абдикира.

Мноо сме злобни всичките по форумите ей, колко каски счупихме, колко отбора извадихме, колко селянина изгонихме не е истина направо :lol: Жалко че е тъжно, а не за смях...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

hrs2004
Контакти:

Боби за за Христолов

Мнениеот hrs2004 » 02 юни 2009 20:05

вторник, 2 юни 2009 г.

Борислав Димитров - News4000.bg

И така Ботев остана! Браво на момчетата, браво на тандема Пенчев-Кочев. До тук добре, а сега накъде, г-н Христолов? И тази година Ботев се спаси от изпадане в последния момент. Отборът пак постигна максималната си цел в 10 годишната Христолова ера. Клубът отново получи лиценз с много условности, но времето в Ботев на Христолов отдавна се изчерпа. Съвсем недоумявам що за човек е този "честен и достоен", когато семействата на играчи и треньори са подложени на глад и мизерия. Не е по-различно и с работниците му в другите фирми.

Само за последните 6 месеца приходите в Ботев надминават 500 000 лева. Това са пари от тв-права, от продажбата на Муши и Минев, както и от кандидат купувача Ирена Кръстева. За това време Христолов се отчете пред отбора с по 500 лева на човек. Къде е разликата, г-н "бизнесмен на честта"? Футболните клубове са нечия собственост, но не и начин за издръжка на собствениците върху гърба на личния състав! Отново браво на момчетата за проявения висок морал и чисто ботевистки дух, в условия на тотална незаинтересованост от страна на "почтенния"!

Нелепо е да се правят спортно-технически анализи във време на предизвестена криза. Криза,която е постоянен спътник на Ботев през последните 10 години. Но сегашната ситуация, със сегашния президент е път без алтернатива към бъдещето. Ботев е съставен не чак от толкова лоши футболисти. Липсата на физическа подготовка, загубените мачове след срив през вторите полувремена-сринаха градената репутация и цена на играчите. За репутация на отбора, за игрови облик, стил, който да заинтересува спонсори, мениджъри-да не говорим. Липсата на каквато и да е концепция за развитие на клуба, ме кара да си мисля, че следващия сезон ще сме свидетели на повторение на настоящия. Ботев остана, но къде остана? В "А" група ли остана, в Пловдив ли остана? Остана в ръцете на Христолов. Ботев не оцеля

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Re: Боби за за Христолов

Мнениеот since1912 » 02 юни 2009 20:47

Ботев ще е спасен, когато е свободен. Войната със селското зло продължава. Доброто в случая е, че в елита ще имаме по-широк отзвук и надявам се ще получим по-широка подкрепа. Смятам, че сега е моментът фенклубът да призове футболистите на отбора да изразят ясно и точно своята позиция и да покажат солидарност с публиката на Ботев. Така, както ние го сторихме заради името на Ботев и заради достойнството на същите тези футболисти в неделя. Дори и ултимативно. Ако не го сторят защо да не бойкотираме мача на Лаута?
Първи се родихме, няма да умрем!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 02 юни 2009 21:37

Това е самата истина за Ботев сега. Аз всеки ден чакам да чуя нещо ,че селянина преговаря с някой. Ами ние сме в А група и догодина, но новини няма и няма. Ако до месец Ботев не е продаден ситуацията и догодина ще е същата. Затова сега е момента да се окаже неистов тормоз над селския докато не продаде или подари отбора,защото няма нищо за продаване. Подкрепям идеята да не се ходи на Лаута ако няма да ни коства изваждане от групата.Така и последните му лоялни подчинени ще покажат ,че повторение на ситуацията догодина няма да има. Къде е фондацията сега ?

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 02 юни 2009 22:18

Никой няма да ни вземе с тези 2 милиона дългове. Такива са реалностите. Докато не бъдат платени, никой няма да ни вземе. Догодина ще е най-голямата мизерия отвсякога. Направо не ми се мисли. Въпреки всичко пак ще можем да останем в А група, но какво е значението. Накрая просто ще ни изхвърлят, защото ще е недопустимо професионален клуб да тъне в такава мизерия. Разрухата няма край.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 02 юни 2009 23:54

Тракиец 1912 написа:Никой няма да ни вземе с тези 2 милиона дългове. Такива са реалностите. Докато не бъдат платени, никой няма да ни вземе. Догодина ще е най-голямата мизерия отвсякога. Направо не ми се мисли. Въпреки всичко пак ще можем да останем в А група, но какво е значението. Накрая просто ще ни изхвърлят, защото ще е недопустимо професионален клуб да тъне в такава мизерия. Разрухата няма край.

но защо да ни изхвърлят догодина, те и тази година можеше да ни изхвърлят, не си ли задавате въпроса защо му дават на селяка постоянно лиценз, защото на тях им е по изгодно да има такива като селяка

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 юни 2009 06:26

Още след мача с Локомотив трябва да се организира нещо.Трябва на всяка цена да изринем селяка през лятото.

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 03 юни 2009 11:52

Освен да го гръмнем,друг изход няма.Какво очакваш да предприемем?Какво ли не сторихме вече...Колкото до мача с буферите,аз съм на мнение,че трябва да се опъне един транспарант против селската мастия и десетина,петнадесет минути след началото на мача да стоим отвънка,след което да влезем и да подкрепяме отбора.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 юни 2009 12:47

selby1912 написа:Освен да го гръмнем,друг изход няма.Какво очакваш да предприемем?Какво ли не сторихме вече...Колкото до мача с буферите,аз съм на мнение,че трябва да се опъне един транспарант против селската мастия и десетина,петнадесет минути след началото на мача да стоим отвънка,след което да влезем и да подкрепяме отбора.

Да,нещо такова трябва да се измисли.Дербито има голям обществен отзвук.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 юни 2009 12:52

по удачно е да влезнем и първото полувреме е да си стойм седнали и да си трайкаме .само някой трансперант и толкова . в началото на 2-ро избухваме и смазваме буферите на трибуните както винаги и си отиваме . :)
кур за мача .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Архив”