Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот Кашчей » 16 яну 2012 23:15

msm написа:
Кашчей написа:БФС може де на се съобрази с БОК, което не означава, че няма да получи наказание за това несъобразяване.

Което не означава и че, задължително трябва да има наказание!
И, просто няма как да няма наказание, дори и за 6 месеца, но трябва да го има, защото иначе става прецедент, какъвто дори и ФИФА не би желала.
Пак ще те питам, защо за убийство може да има оправдание , а за забранени вещества да няма? Нали се сещаш, че за да има оправдателна присъда, ще има и съответното обяснение за това. И ако то е достатъчно убедително, то и ФИФА би се съгласила. Тогава за какъв прецедент говорим?

Понеже ме питаш не за първи път, аз ще те пратя при Бен Джонсън и при Марион Джоунс, при Валентин Христов и Гълъбинов.. иди и ги питай тях, защо са ги наказали, след като не са убили човек!След като ти отговорят, ела, ще ти отговоря и аз!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 яну 2012 23:34

Кашчей написа:
Понеже ме питаш не за първи път, аз ще те пратя при Бен Джонсън и при Марион Джоунс, при Валентин Христов и Гълъбинов.. иди и ги питай тях, защо са ги наказали, след като не са убили човек!След като ти отговорят, ела, ще ти отговоря и аз!

Както и предишния път извърташ отговора с някакви твои гимнастики, което не кореспондира с интелекта който се опитваш да демонстрираш! И в отговор на това , аз ще те пратя във ФИФА ,УЕФА и УАДА, БОК и БФС да ги питаш, каква ще е присъдата и колко голям ще е прецедента , ако наказанието е по-малко от желаните от вас 6 месеца минимум!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 яну 2012 23:54

msm написа:
Кашчей написа:

Както и предишния път извърташ отговора с някакви твои гимнастики, което не кореспондира с интелекта който се опитваш да демонстрираш! И в отговор на това , аз ще те пратя във ФИФА ,УЕФА и УАДА, БОК и БФС да ги питаш, каква ще е присъдата и колко голям ще е прецедента , ако наказанието е по-малко от желаните от вас 6 месеца минимум!

Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 яну 2012 23:58

Кашчей написа:Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите :mrgreen:

[offtopic]Много ясно, че трябва да се докладва...оправия иначе с цесекар нЕма бате! ;)[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 яну 2012 00:02

Кашчей написа:
msm написа:
Кашчей написа:

Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите :mrgreen:

Оплачи се, на БОК, ФИФА,УЕФА,МОК, УАДА,на бойко борисов ако щеш,само се махнете двамата със жълтите зъби от тук, ще почерпя ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 яну 2012 00:06

B__A__N__DA__TA написа:Оплачи се, на БОК, ФИФА,УЕФА,МОК, УАДА,на бойко борисов ако щеш,само се махнете двамата със жълтите зъби от тук, ще почерпя ;)

Ти кво прайш тука бе :o :shock: Нали правеше някакви експерименти в темите на Левски?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2012 00:08

B__A__N__DA__TA написа:Оплачи се, на БОК, ФИФА,УЕФА,МОК, УАДА,на бойко борисов ако щеш,само се махнете двамата със жълтите зъби от тук, ще почерпя ;)

Има неща, които не са ти ясни, но и нямам намерение да ти ги изяснявам!
Блажени нищите духом, защото тяхно ще е царството небесно!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 яну 2012 00:09

BLUE CHAMPIONS написа:

Ти кво прайш тука бе :o :shock: Нали правеше някакви експерименти в темите на Левски?

Не си разбрал, отделям екскременти върху лъчезарната ти усмивка :twisted:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2012 00:10

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:Сега, ако не ми покажеш мой пост, в който искам определен срок наказание.. дали да се оплача за клевета.. на модераторите :mrgreen:

[offtopic]Много ясно, че трябва да се докладва...оправия иначе с цесекар нЕма бате! ;)[/offtopic]

Далеко си от истината, братко Златен зъб! 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 яну 2012 00:30

Кашчей написа:

Има неща, които не са ти ясни, но и нямам намерение да ти ги изяснявам!
Блажени нищите духом, защото тяхно ще е царството небесно!

:mrgreen: Що бе, а бе ти защо избягваш да спориш с мен,под нивото ти ли съм, какво :?: , или знаеш ,че тръгваш без патрони в боя.Аз не ям хора, още по-малко сухи бедежейци...Заиграй се малко, обиждай,покажи интелект на ниво, кви са тези подуенски пинизи из нашия форум, дето си праснал, я по-мъжката се дръж :mrgreen:

Върни се в “Архив”