Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

trayan16

Re: От Левски искат звездата на Черноморец - Жужу безплатно

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 12:05

vaskonti написа:
trayan16 написа:Цесекарите какво ми говорят,много бързо забравиха как взеха Платини срещу 50% от следващ трансфер!

Чул, недочул нещо и си плямпа наизуст :lol:

А вие сте сигурни,че тази новина е истинска,затова бълвате помия вече цяла седмица,нали?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 12:07

trayan16 написа:
vaskonti написа:
trayan16 написа:Цесекарите какво ми говорят,много бързо забравиха как взеха Платини срещу 50% от следващ трансфер!

Чул, недочул нещо и си плямпа наизуст :lol:

А вие сте сигурни,че тази новина е истинска,затова бълвате помия вече цяла седмица,нали?

Не знам дали е истинска, но пък съм сигурен, че тая версия за Платини излиза за пръв път и явно само и единствено ти я знаеш :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 12:18

vaskonti написа:Не знам дали е истинска, но пък съм сигурен, че тая версия за Платини излиза за пръв път и явно само и единствено ти я знаеш :lol:

Значи не си достатъчно информиран.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 12:21

trayan16 написа:
vaskonti написа:Не знам дали е истинска, но пък съм сигурен, че тая версия за Платини излиза за пръв път и явно само и единствено ти я знаеш :lol:

Значи не си достатъчно информиран.

Ама разбира се :lol:
Какво ще кажеш за моята версия - Платини е купен за 600к евро, които се изплащат на вноски по 200к в продължение на 3 години, като след 6 месеца е падежа на последната вноска? :)
[/center]

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 12:25

vaskonti написа:Какво ще кажеш за моята версия - Платини е купен за 600к евро, които се изплащат на вноски по 200к в продължение на 3 години, като след 6 месеца е падежа на последната вноска? :)

Аз не съм ти казал за колко е купен,а какво се говореше по медиите.Между другото,като е купен за толкова пари на хартия,защо още не сте ги платили?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 12:29

trayan16 написа:
vaskonti написа:Какво ще кажеш за моята версия - Платини е купен за 600к евро, които се изплащат на вноски по 200к в продължение на 3 години, като след 6 месеца е падежа на последната вноска? :)

Аз не съм ти казал за колко е купен,а какво се говореше по медиите.Между другото,като е купен за толкова пари на хартия,защо още не сте ги платили?

Ами не е платен защото, както вече написах, падежа на последната вноска е след 6 месеца. И тъй като очевидно си информиран за всички слухове и глупости, само не и за реалните факти, ще ти кажа за какво всъщност е спора - дали тези 600к евро са с включен ДДС или не.
Иначе Титан може да са прости, но едва ли чак толкова, че хем да платят подобна сума, хем и отделно да обещаят 50% от бъдещ трансфер.
[/center]

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 12:32

vaskonti написа:Аз не съм ти казал за колко е купен,а какво се говореше по медиите.Между другото,като е купен за толкова пари на хартия,защо още не сте ги платили?

Ами не е платен защото, както вече написах, падежа на последната вноска е след 6 месеца. И тъй като очевидно си информиран за всички слухове и глупости, само не и за реалните факти, ще ти кажа за какво всъщност е спора - дали тези 600к евро са с включен ДДС или не.
Иначе Титан може да са прости, но едва ли чак толкова, че хем да платят подобна сума, хем и отделно да обещаят 50% от бъдещ трансфер.[/quote]
Слухът беше за трансфер без трансферна сума,само с процент от бъдеща продажба.А доколкото знам сумата за Платини трябваше да бъде внесена през септември.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2012 12:40

Сумата за Платини е на 3 вноски, падежа на всяка от които е края на юни. За пръв път чувам, че през септември е трябвало да се плаща нещо, както за пръв път чувам, че някога ЦСКА са искали без пари Платини. Всъщност, вероятно са го искали - убеден съм, че искат без пари и Меси и Роналдо. Но официалната оферта си е с кинти. Не знам твоята "информация" от къде е.
[/center]

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 12:47

http://www.cskasofia.com/news.php?id=56 ... na-platini
От ваш сайт я имам.Последният абзац също е доста интересен.

trayan16

Мнениеот trayan16 » 02 яну 2012 13:32

Защо се умълчахте,нали вашите теории бяха верни?

Върни се в “Архив”